Uçak bileti alamayan kaç ki?iyiz. Bu saatten sonra ucuz bilet bulamaz m?y?z? yoksa promosyonlar? yakalar, daha m? ucuza al?r?z?
Buyrun beyin f?rt?nas?na ...
Uçak bileti alamayan kaç ki?iyiz. Bu saatten sonra ucuz bilet bulamaz m?y?z? yoksa promosyonlar? yakalar, daha m? ucuza al?r?z?
Buyrun beyin f?rt?nas?na ...
http://www.turkishwat.net/tw-bilet-o...nizasyonu.html burda act?g?m konuda break boyle b?r organ?zasyonun olacag?n? soyled? onu bekl?yorum b? yandan da makroklimadan gelecek haberler? bekl?yorum oda almam?s b?let henuz beraber alab?l?r?z b? yandanda arast?r?yorum b?l?nd?k s?telerden..ama gordugum kadar?yla ortalama 550 euro c?var? ucretler suan ?t?bar? ?le ama tab?k? esnekm?d?r deg?lm?d?r veya deg?st?g?m?z zataman tar?h? herhang? b?r ucret oderm?y?z onlar muamma...
benim vize görü?mesi ay?n 5 inde art?k kaça bulursam o tarihten sonra alacam
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
@matador
thy'nin odedigin ucretin tamamini iade eden biletlerinden alabilirsin.
20 temmuza gidis donus thy direkt 700 euroya aldim.
haziran ayi biletleri daha uygundu bi arastir istersen
sagol dostum umarim herkes uygun fiyattan bulur![]()
benimde yok biletim, umudum da kalmad? pek -.-
12 haziran ama biletler pahalanm?? hep... babam alma, ucuzlar demi?ti.. babam? niye dinlediysem.. e?ek kafam![]()
bu dev?rde baban? b?le d?nlem?ycenen guzel? kend? paranla g?tmek
ohh kafam rahat
![]()
ya arkada?lar bu biletler ucuzlar m?.. ? tecrübeliler nerdesiniz? helpp![]()
benimde görü?me 21 inde. asl?nda rezervasyon yapt?r?p sonra da o rezervasyonun süresini gitti?i yere kadar uzatt?rmak gerek.. daha önce bu ?ekilde ucuz bir bileti 20 gün kadar tutmu?mu?. ve vizem geldi?inde rezervasyonu yenileyip öyle almam gerekiyordu çunku suresi dolmustu ve yeniledi?imde çok az bir miktar daha fark oldu ve bileti alm??t?m. umar?m bu sefer dü?e? bilet denk getiririm. tüm dünya uçak biletlerini satan bir acentada çal???yorum. bakal?m ne olucak. bilet departman?ndaki arkada?lar yard?mc? olurlarsa guzel biletler bulabilece?imi dü?ünüyorum![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
arkada?lar 560€ ya ?ST-NYC, NYC-?ST non-stop bilet buldum ve dönü? tarihi ücretsiz de?i?tirilebiliyornas?l? alay?m m? dersiniz?
advisle gidiorum... ?irket al?yor delta'dan
fiyat çok iyiymi?. non stop olmas? da cabas?.
Bu uçu?un de?i?imi ücretsiz de?il diye biliyorum ben. Uçu?u Delta'n?n kendi sitesinden bulup ayr?nt?lar?n? okuyabilirsiniz. Ücret iadesi olan biletler veya bilet de?i?ikli?i olan biletlerin fiyatlar? daha farkl?. ?irket kurban? olman?z? istemem![]()
gecen sene marco poLo turizmLe caL?s?yorLard?.. beLki acente yine odur.. Bu arada tarih de?i?ikli?ini ucusa 20-25 gün kala de?i?tirir daha erken bi tarihe aLmaya caL?s?rsan para ödetebiLirLer, daha do?rusu ödetmeye caL?s?rLar ama ödemezsn sonucta de?i?tirebiLirsin dediLer sanafiyatda iyi aL?nabiLir..
f?yat ?y?ym?s yaww b?zde soyle b?s? bulsak...
bence al kaç?rma
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
ben bak?yorum 650 eurodan a?a?? diil. ne güzel alitaliadan 412 euroya roma aktarmal? nyc bulmu?tum. bedavayd?. vizeyi daha almad?m diye almaya çekindim. ?imdi pi?man?m..
bi yandan da 412 euro nerde 650 euro nerde.. arada baya bi fark var. De?i?im yapan hangi havayollar?? bunu bi ba?l?k alt?nda toplasak olmaz m? ?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks