Work and Travel
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 26 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Þirkettt yardýmmmmmmm

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Exclamation Þirkettt yardýmmmmmmm

Öncelikle herkese slm !
    Arkadaslar Ocakta iki arkadasýmla kayýt olduðum þirket 1 ay öncesine kadar hiçbir iþ bulamadý ve uzun uzun tartýsmalar sonucunda bizi oyaladýklarýný ellerýnde iþ olmadýgýný anladýk ve iþ anlasmalarý yapýcak durumda olduklarýný ama býkac kýsý için ugrasmadýklarýný çözdük bizi keklemeye calýstýlar halledýcez fln dýyerek. nese tartýsmalar sonucunda býrbýrýmýzýn isteklerýný karsýlayamdgmýzý baska sýrketle gýtmemýz gerektýgýný soyledýler bak bak!! nese ok dedýk.paramýz nsl çözulcek sorusuna kesýntýsýz býz ýptal ettýgýmýz ýcýn paranýzý ýade alýcaksýnýz dedýler ve 10 gun sure ýstedýler ona da tamam dedýk alýstýk yha,3 hafta oldu oyalýyorlar vee bugn arkadas gorusmeye gýttý yýne býr cacýk yok yokusa devam aralýkda verebýlrz demýsler zar zor cumaya bý kýsmý harýc verýcekler fakat kalan %40lýk kýsmý aralýkda verýcez demýsler ayrýca sponsor da kesýntý yapablr demýsler ve bize ýlkde baska konustular. iþin kotu yaný bu sýrketten kayýt sýlýnýnce baska sýrkete kayýt olduk iþimiz hazýr para vermemýz lzm oyalýyorlar halen..
    Arkadaslar önerileriniz,düþünceleriniz,bilgilerniz,tecrübeler iniz ne varsa cvp bekliyorum önemli beným ýcýn þimdiden çok teþekkürler herkese..

BannedUser
    Guest

Sponsora ne parasý vereceklermiþ sormasý ayýptýr iþ ayarlanmamýs ds gelmemiþ, milleti keriz mi sanýyor bunlar. Bilmeyen insanlar mý var karsýlarýnda. Sponsor ne parasý kesecekmýs býr sorsana ne olur

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý makroklima Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Sponsora ne parasý vereceklermiþ sormasý ayýptýr iþ ayarlanmamýs ds gelmemiþ, milleti keriz mi sanýyor bunlar. Bilmeyen insanlar mý var karsýlarýnda. Sponsor ne parasý kesecekmýs býr sorsana ne olur

tamam soracaðým dostum yazýcam tekrar.sen dýyorsunký sýmdý ortada býsey yok kesme sanslarý yok öylemi bu býlgý onemlý***

Üstad
    Tecrübe Puaný
    23

Þirketlerden dertli çok kiþi var.
    Peki.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý azuhazu Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Þirketlerden dertli çok kiþi var.
    ben anlamýyorum insanlar araþtýrmadan etmeden ismi duyulmamýþ þirketlere nasýl güvenebiliyor... þirketlerin bazýlarý bu iþi tamamen ticarete dökmüþ... seyyar satýcý mantýðýyla hareket ediyor... ben ekimde gittim þirkete ve iþim belliydi 2 yýldýr ayný þirketle gidiyorum hiç sorun yaþamýyorum... insanlar iþ seçmeden neden kayýt oluyolar çok ilginç ya.......

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Çok kötü bir durum gerçekten. Ben olsam 3-5 bakmazdým sýrf derslerini vermek için avukatýmla hallederdim bu iþi.

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Sözleþmeyi dikkatli okuyun arkadaþlar, hiçbir þey yapmadan iþ sunulamamasý yüzünden yapulan iptalden para kesintisi yapmak adil deðil.
    admin (at) turkishwat.net

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý shinoda Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Sözleþmeyi dikkatli okuyun arkadaþlar, hiçbir þey yapmadan iþ sunulamamasý yüzünden yapulan iptalden para kesintisi yapmak adil deðil.
    bide þu þirketin adýný yazsana ,boyle þerefsizlerin adýnýn ifþa olmasýnda hiç bir sakýnca yok bence.

tabi sorsana kýsmý konuyu açana

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý TeMPuS Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bide þu þirketin adýný yazsana ,boyle þerefsizlerin adýnýn ifþa olmasýnda hiç bir sakýnca yok bence.

tabi sorsana kýsmý konuyu açana
    Ben tahmin eder gibi oLmustum ama onLar parayý geri ödemeyi sevmezLer pek.. Hemde iþ buLamadýk demezLer cakma biþeyLe biþekiLde usa ya gönderirLer ki iade yapmasýnLar.. NOT: CIEE nin calýstýðý 3 firmadan biri

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý cimbomlu10 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ben tahmin eder gibi oLmustum ama onLar parayý geri ödemeyi sevmezLer pek.. Hemde iþ buLamadýk demezLer cakma biþeyLe biþekiLde usa ya gönderirLer ki iade yapmasýnLar.. NOT: CIEE nin calýstýðý 3 firmadan biri
    sana ozelden mi soyledi ciee nin calýstýgý 3 firmadan biri oldugunu

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý TeMPuS Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    sana ozelden mi soyledi ciee nin calýstýgý 3 firmadan biri oldugunu
    yok söyLemedi.. Tahmin ettim zor deðiL bu tahmini yapmak.. gecen sene bende benzer duruma düsmüstüm bu þirketLe.. Bu sene de birçok kiþi maðdur durumda maLesef.. Belki bnm bahsettiðim þirket deðiLdir bu arkadasýn sirketi sonucta 2 sirket daha var CIEE iLe caLýsan ama %99 bnm tahmin ettiðim þirket..

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

!!!arkadaþa þöyle demiþler arkdaþlar bluepoint hesabý var býlýrsýnýz iþte paranýz oraya yattýgý ýcýn sponsora gýdýyo falan tarzýnda bý yaklasýmda bulunmuslar bugun böyle biþey var mý? ayrýca ýptal durumlarýnda aralýga atma gbý býsey var mý yaný merak ettýgým para cýkarmak býanda ýslerýne gelmedýgý ýcýn mý boyle dýyorlar ??cok býlýnmeyenlý denklem oldu ama nedýr dusuncenýz ???

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

ben biþey demedim ama anladnz cie ile calýsan bi þirket dogru

BannedUser
    Guest

þirket adý vermekte sakýnca yok ki arkadaslar. sýmdý boyle býr sýstem yok sponsora para gondermek gibi. size olayý anlatýrým da cok uzun surer burada kýsaca yazayýmç

1. Para ögrenci tarafýndan sirkete verilir. Para patronunu cebine girer
    2. Ýþ seçilirse eger ds basýlmasý ýcýn sponsor ogrencýden ds ve sigorta icin parayý tahsýl eder.

Kýsaca ýs yoksa senýn para hala elemanýn cebýnde. Öyle sponsora onden ödeme falan yalan dolan yani.

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý makroklima Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    þirket adý vermekte sakýnca yok ki arkadaslar. sýmdý boyle býr sýstem yok sponsora para gondermek gibi. size olayý anlatýrým da cok uzun surer burada kýsaca yazayýmç

1. Para ögrenci tarafýndan sirkete verilir. Para patronunu cebine girer
    2. Ýþ seçilirse eger ds basýlmasý ýcýn sponsor ogrencýden ds ve sigorta icin parayý tahsýl eder.

Kýsaca ýs yoksa senýn para hala elemanýn cebýnde. Öyle sponsora onden ödeme falan yalan dolan yani.
    Þirket ismini maðdur arkadasýn vermesi mantýkLý oLur, benim yaptýðým sadece tahmin, þirket ismi yazmam mantýkLý oLmaz ha tahminim muhtemeLen doðru ama oLsun.. ki bu þirketi sende iyi tahmin ediyorsundur makro

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

malesef bu sponsorlar üzerinden para kazanmaya çalýþan þirketler var.

neymiþ vize görüþmesi red olursa 250 dolar yanýyomuþ. onlarla alakasý yokmuþ sponsor yakýyomuþ parayý. yalan dolan 3 kaðýt hepsi.

Wat Profesörü
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    16

bu sirket advis ben soyleyým barý adýný

ut de bu sponsorla calýsýyor ama onlarýn boyle býsý yapacaný sanmýyorum dýgerý aklýma gelmedý..

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

diðeride armada grandee onlarda yapmaz böyle biþey

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    16

UT nin yapmayacaðýndan eminimde Armadayý biLmiorum hiç, bi fikir sahibi deðiLim hakLarýnda.. UT ocakta kayýtLarý bitirdi ve duyurdu iþ kaLmamýstýr diye.. Bi iki arkadasým sirket arýyodu bende onLar adýna UT iLe görüstüm waLLa hiç iþimiz kaLmadý dediLer direk.. Bu konuda UT ye gözüm kapaLý güveniyorum gerçekten cok iyi bir þirket.. PahaLý biraz sanýrým ama ayný paraLarý baska sirketLere verip maðdur oLan arkadasLar ortada.. RekLama girdi mi biLmiyorum ama amacým rekLam yapmak faLan deðiL ortada birsürü amacý sadece para oLup öðrenciye zerre kadar deðer vermeyen þirketLer varki, UT nin bu tutumu hosuma gidiyor Ha bu arada temsiLciLeri faLan deðiLim Hatta kayýtLý öðrenciLeride deðiLim [/B]

Uzman Watçý
    Yaþ
    36
    Tecrübe Puaný
    15

Elinde sözleþmenin nüshasý varsa avukata ver cüzi bir miktar, derdini anlat güzel bir ihtarname çekin. Bak bakalým ödüyor mu ödemiyor mu parayý paþa paþa. Taþ çatlasýn 80 liraya bu iþi avukatla halledersin. Avukata baþvurmadan önce ilgili þirketi arayýp, isteðini halletmedikleri takdirde avukata baþvuracaðýný, yasal iþlem baþlatarak hakkýný arayacaðýný belirt. Ki ihtarname çekildikten 1 hafta yani 7 iþ günü içerisinde sana dönüþ yapmak zorunda. O zaman gör bak nasýl da yatýyor para banka hesabýna Þimdiden kolay gelsin. Sýkma canýný.

Edit: Ha ayrýca adamlara saydýrmaktan da çekinme. Siz kendinizi ne sanýyorsunuz? Hukuk var. Kanun var. Sözleþme var. Ben de bu sözleþmeye dayanarak sizden hakkýmý avukatým aracýlýðý ile alacaðým. Beni daha fazla oyalamaya kalkmayýn. Gibi laflarý boðazlarýna diz. Onlarýn tek kelimesini bile dinleme. Sen söyleyeceðini söyle ve kapat telefonu. O zaman etekleri tutuþur. Bu tip yüzsüzlerin üstesinden böyle geliniyor maalesef.

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý speedygonzalez Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Elinde sözleþmenin nüshasý varsa avukata ver cüzi bir miktar, derdini anlat güzel bir ihtarname çekin. Bak bakalým ödüyor mu ödemiyor mu parayý paþa paþa. Taþ çatlasýn 80 liraya bu iþi avukatla halledersin. Avukata baþvurmadan önce ilgili þirketi arayýp, isteðini halletmedikleri takdirde avukata baþvuracaðýný, yasal iþlem baþlatarak hakkýný arayacaðýný belirt. Ki ihtarname çekildikten 1 hafta yani 7 iþ günü içerisinde sana dönüþ yapmak zorunda. O zaman gör bak nasýl da yatýyor para banka hesabýna Þimdiden kolay gelsin. Sýkma canýný.
    sözLeþmede yazanLarý biLmiyoruzki ama böyLe þirketLer geneLde hersekiLde hakLý cýkýyorLar o sözLeþmede Benim gecen sene imzaLadýðým sözLeþme 15-16 sayfa vardý okumadým üþenip bende imzaLadým gitti, meðerse boþ kaðýttan farký yokmuþ sözLeþmede hakLý durumdaysa eðer ozaman iþ cok güzel bi haL aLýr, ama arkadasýn bu yaza dair planlarý için ayný seyLeri söyLeyemeyiz ne yazýkki..

Uzman Watçý
    Yaþ
    36
    Tecrübe Puaný
    15

sözLeþmede yazanLarý biLmiyoruzki ama böyLe þirketLer geneLde hersekiLde hakLý cýkýyorLar o sözLeþmede Benim gecen sene imzaLadýðým sözLeþme 15-16 sayfa vardý okumadým üþenip bende imzaLadým gitti, meðerse boþ kaðýttan farký yokmuþ sözLeþmede hakLý durumdaysa eðer ozaman iþ cok güzel bi haL aLýr, ama arkadasýn bu yaza dair planlarý için ayný seyLeri söyLeyemeyiz ne yazýkki..
    Abi sözleþme okumadan imzalanýr mý allah aþkýna ya! Yapmayýn, etmeyin. Adý üstünde: sözleþme bu. Ýki tarafýn da haklarý yazýyor o sayfalarda. Ben hepsini tek tek okudum ve sorular sorup yanýtlarýmý aldým baþvuru esnasýnda. Nüshasýný da aldým. Ondan sonra da peþin olarak verdim tüm ücreti. Þimdi her þey yolunda.

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý speedygonzalez Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Abi sözleþme okumadan imzalanýr mý allah aþkýna ya! Yapmayýn, etmeyin. Adý üstünde: sözleþme bu. Ýki tarafýn da haklarý yazýyor o sayfalarda. Ben hepsini tek tek okudum ve sorular sorup yanýtlarýmý aldým baþvuru esnasýnda. Nüshasýný da aldým. Ondan sonra da peþin olarak verdim tüm ücreti. Þimdi her þey yolunda.
    yaa öLe güzeL sözLerLe kandýrýyorLarki adamý birader hiç sözLeþmeyi görmüyorki gözümüz.. 15 sayfa herbiri deðiþik deðiþik maddeLer zaten zerre anLamýorum wattan o sýraLar gaza geLdik basvurduk dediðim gibi öLe güzeL seyLerLe kandýrýyorLarki sözLeþme formaLite oLarak görünüo adama bi an Hani bizde bi Laf varya söz namustur diye, bizde herkesi namusLu sanýyoruz

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

yaa öLe güzeL sözLerLe kandýrýyorLarki adamý birader hiç sözLeþmeyi görmüyorki gözümüz.. 15 sayfa herbiri deðiþik deðiþik maddeLer zaten zerre anLamýorum wattan o sýraLar gaza geLdik basvurduk dediðim gibi öLe güzeL seyLerLe kandýrýyorLarki sözLeþme formaLite oLarak görünüo adama bi an Hani bizde bi Laf varya söz namustur diye, bizde herkesi namusLu sanýyoruz
    walla cok haklýsýn cimbomlu sözleþme imzalamadan önce adamlarla kanka oluyosun. sonra kim okuyacak 20 sayfayý derken okumadan tüm sayfalara imzayý basýyosun.nisan mayýs gibi ben ne yaptým parayý nasýl kurtaracaðýmýn derdine düþüyosun.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)

Bookmarks