bugün vize görü?mem vard? ve çok ?ükür vizeyi ald?m?imdi sadece uçak bileti almak kald?. çal??aca??m yer montana da glacier national park... direk uçakla montana ya gitmeye kalkssam çok uçuk bi bilet fiyat? ç?k?yo bende chigago gidi? dönü? bileti al?p ordan amtrak yada greyhound ile montana ya geçme plan? yapt?m. bugün vize görü?mesinde 2. kez giden bir arkada? greyhound a binme hep zenciler oluyo ve yer filan vermiyolar dedi gerçekten de böyle mi? amtrak ile aras?nda da 150 dolar filan fark var sizce ne yapmal?y?m? ikinci sorum ?irketimin buldu?u chigago gidi? dönü? ve 1 kez tarih de?i?imi ücretsiz bilet 640 euro ben internetten ara?t?rd?m ve 605 euro ya buldum tabi tarih de?i?imi filan yok sinternetteki bilete güven olur mu ve tarih de?i?imi için 35 euro verilir mi sorular?m bunlar
![]()
...

?imdi sadece uçak bileti almak kald?. çal??aca??m yer montana da glacier national park... direk uçakla montana ya gitmeye kalkssam çok uçuk bi bilet fiyat? ç?k?yo bende chigago gidi? dönü? bileti al?p ordan amtrak yada greyhound ile montana ya geçme plan? yapt?m. bugün vize görü?mesinde 2. kez giden bir arkada? greyhound a binme hep zenciler oluyo ve yer filan vermiyolar dedi gerçekten de böyle mi? amtrak ile aras?nda da 150 dolar filan fark var sizce ne yapmal?y?m? ikinci sorum ?irketimin buldu?u chigago gidi? dönü? ve 1 kez tarih de?i?imi ücretsiz bilet 640 euro ben internetten ara?t?rd?m ve 605 euro ya buldum tabi tarih de?i?imi filan yok sinternetteki bilete güven olur mu ve tarih de?i?imi için 35 euro verilir mi sorular?m bunlar 

Alıntı
 Benim tavsyem New Yok gidi? dönü? bilet al. Ondan sonra New York'dan ba??ms?z bir uçak biletiyle Montana'ya geç.

Bookmarks