Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 34 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: iþ seçimi acil yardým

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Standart iþ seçimi acil yardým

yarýna kadar birini seçmem gerekiyor bilgisi olaan arkadaþlardan yardým bekliyorum.
    1. marriot courtyard norfolk
    adres:520 plume street Norfolk
    housekeeperlýk
    çalýþma saati:35-40
    saat ücreti:7.25 dolar
    kalacak yer: 4 kiþilik oda haftalýk 60 dolar

2. crowne plaza williamsburg
    adres:6945 pocohontos trail. williamsburg
    housekeeperlýk

3.marriot
    adres:650 kingsmill road williamsburg
    housekeeperlýk

4.westin downtown
    adres:4535 commerce street virginia beach
    housekeeperlýk

Uzman Watçý
    Yaþ
    36
    Tecrübe Puaný
    15

Dördünün de þartlarý tamamen ayný. Bana kalýrsa bu tarafa en yakýn hangisi ise onu seç. Seyahat maliyetin azalacaktýr. Öyle bir sýkýntým yok diyorsan da merkezi bir yer seç ki Travel kýsmýnda daha rahat hareket edersin. Gezip görmek istediðin yerlere yakýn olaný da olabilir.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Alýntý speedygonzalez Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Dördünün de þartlarý tamamen ayný. Bana kalýrsa bu tarafa en yakýn hangisi ise onu seç. Seyahat maliyetin azalacaktýr. Öyle bir sýkýntým yok diyorsan da merkezi bir yer seç ki Travel kýsmýnda daha rahat hareket edersin. Gezip görmek istediðin yerlere yakýn olaný da olabilir.
    speedygonzalez ben öncelikle 2. iþ bulma imkaný hangisinde ise onu tercih edicem gitmiþken notebook ve iphone almadan dönmek istemiyorum. bu iþ þartlarýnda elektronik alamam diye düþünüyorum.
    Konu omar sami tarafýndan (19-04-2011 Saat 06:43 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

ha arkadaþlar bu arada bu otellerde çalýþanlar varsa tecrübelerini de paylaþsýnlar lütfen

Uzman Watçý
    Yaþ
    36
    Tecrübe Puaný
    15

Bana kalýrsa ikinci iþi her yerde bulma ihtimalin var. Kimi yerde daha fazla ihtimal olur, kimi yerde daha az. Ýkinci iþi aramak için yerel gazeteleri, internet sitelerini kullanabilirsin. Ayrýca aklýna yatan iþ yerlerine de bizzat email atabilir veya telefonla arayarak veyahut yüz yüze görüþebilirsin. Ben mailleþerek þimdiden ikinci iþi ayarladým. Tek yapman gereken kopartýcý olmak. Ha tabi büyük þehirlerde küçük þehirlere oranla daha çeþitli iþ yelpazesi olduðu kesin. Ama bu orta halli þehirlerde iþ bulamayacaðýn anlamýna gelmez.

Alýntý omar sami Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    speedygonzalez ben öncelikle 2. iþ bulma imkaný hangisinde ise onu tercih edicem gitmiþken notebook ve iphone almadan dönmek istemiyorum. bu iþ þartlarýnda elektronik alamam diye düþünüyorum.

BannedUser
    Guest

bana sorarsan bunlara yerleþmen cok zor. þirket saðlam deme bu sefer ömer.

BEN OLSAM 4 NUMARA WEST INN secerim.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Alýntý speedygonzalez Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bana kalýrsa ikinci iþi her yerde bulma ihtimalin var. Kimi yerde daha fazla ihtimal olur, kimi yerde daha az. Ýkinci iþi aramak için yerel gazeteleri, internet sitelerini kullanabilirsin. Ayrýca aklýna yatan iþ yerlerine de bizzat email atabilir veya telefonla arayarak veyahut yüz yüze görüþebilirsin. Ben mailleþerek þimdiden ikinci iþi ayarladým. Tek yapman gereken kopartýcý olmak. Ha tabi büyük þehirlerde küçük þehirlere oranla daha çeþitli iþ yelpazesi olduðu kesin. Ama bu orta halli þehirlerde iþ bulamayacaðýn anlamýna gelmez.
    speedy dediðin gibi giriþken olmak gerekir ama mesela virginia beach te ruslar cok erken gedliðinden hiç iþ býrakmýyorlarmýþ. gideðeðim yerde iþci arayan þirketler olmasý lazým hangisinde iþ bulma olanaðý fazla ise oraya tercih edecem

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Alýntý makroklima Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bana sorarsan bunlara yerleþmen cok zor. þirket saðlam deme bu sefer ömer.

BEN OLSAM 4 NUMARA WEST INN secerim.
    maroklima þirkete hiç güvenmiyorum bide sana özelden mesaj atacaktým ama neyse buradan yazýyým. job offer da adamlarýn mail adresi yazmýyor. sadece iletiþim olarak tel. vermiþler adamlarla irtaba geçecem ama ingilizce yetersiz kalýr.
    neden yerleþmem zor ve neden 4 ü seçtin?

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

Yaaa o williamsburg'deki crown ve mariott çoooook þehir dýþýnda.Orada çalýþsan kalcak yer buamazsýn bence.Ve williamsburg downtown'a ordan gitmek imkansýz gibi biþey.Bence onlarý seçme.Norfolk'daki otelin yerinden çok emin deðilim ama williamsburgdekilerden iyiydi bence.
    ""Let the game begin""

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Alýntý Amadeus35 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Yaaa o williamsburg'deki crown ve mariott çoooook þehir dýþýnda.Orada çalýþsan kalcak yer buamazsýn bence.Ve williamsburg downtown'a ordan gitmek imkansýz gibi biþey.Bence onlarý seçme.Norfolk'daki otelin yerinden çok emin deðilim ama williamsburgdekilerden iyiydi bence.
    yani williamsburgtakileri ele diyosun downtown virginia beach te merkezi biyerde midir? downtown hakkýnda yazdýðýný anlayamadým. bide kalacak yer parasý kafamý kurcaladý. herkes 90 -100 dolar olur diyordu burada 60 dolar diyor kafam takýldý.

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

Down Town dediðiminiz þehir merkezi.Cafeler, restaurantlar falan hep downtown denen yerde oluyor amerikada.Diðer yerlerde de evler falan.Down town'a ne kadar uzak olursan o kadar kötü çünkü restaurantlar alýþveriþ için yerler falan bi o kadar uzak oluyor.Williamsburgdeki oteller iyi ama dediðim gibi uzak baya downtowna ve kalacak yerlere.ayrýca konaklamayý oteller saðlýyorsa 60 dolar olmasý normal.Normalde williamsburgde 70-80 gibi deðiþiyor konaklama ücreti.
    ""Let the game begin""

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

hocam google 3d yi yükle bak bu dört yere hangisi daha merkezi yerdeyse onu seç derim ikinci iþe gelince tabi kaldýðýn yere baðlý ama o iþ sana kalmýþ aktif olursan sorun olmaz
    iphoneu dert etme benim dönüþ newyorkdandý son gun gittim aldým apple storeden 2tane olmadý adrese teslim satýyorlar ordan alýrsýn bi problem olmaz
    ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Down Town dediðiminiz þehir merkezi.Cafeler, restaurantlar falan hep downtown denen yerde oluyor amerikada.Diðer yerlerde de evler falan.Down town'a ne kadar uzak olursan o kadar kötü çünkü restaurantlar alýþveriþ için yerler falan bi o kadar uzak oluyor.Williamsburgdeki oteller iyi ama dediðim gibi uzak baya downtowna ve kalacak yerlere.ayrýca konaklamayý oteller saðlýyorsa 60 dolar olmasý normal.Normalde williamsburgde 70-80 gibi deðiþiyor konaklama ücreti.
    bilgiler teþekkür ederim williamsburgta ikinci iþ durumu nasýl bi de virginia beach teki yer hakkýnda bilgin var mý

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

Beachdeki yer hakkýnda bi bilgim yok.Williamsburg'de 2. iþ yok denecek kadar az.çünkü küçük bi yer ve var olan iþ de ruslar tarafýndan çoktan alýnmýþ oluyor.2. iþ bulurum nasýl olsa diye williamsburg'e gidilmez.Çok sýkýntýlý olur.
    ""Let the game begin""

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Beachdeki yer hakkýnda bi bilgim yok.Williamsburg'de 2. iþ yok denecek kadar az.çünkü küçük bi yer ve var olan iþ de ruslar tarafýndan çoktan alýnmýþ oluyor.2. iþ bulurum nasýl olsa diye williamsburg'e gidilmez.Çok sýkýntýlý olur.
    teþekkürler

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Alýntý matador_36 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    hocam google 3d yi yükle bak bu dört yere hangisi daha merkezi yerdeyse onu seç derim ikinci iþe gelince tabi kaldýðýn yere baðlý ama o iþ sana kalmýþ aktif olursan sorun olmaz
    iphoneu dert etme benim dönüþ newyorkdandý son gun gittim aldým apple storeden 2tane olmadý adrese teslim satýyorlar ordan alýrsýn bi problem olmaz
    hocam iphone u kaça aldýn sen benim dert ettiðim iphone alacak parayý biriktirememek

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

hocam iphone u kaça aldýn sen benim dert ettiðim iphone alacak parayý biriktirememek
    Walla ben toplam 2000 dolar kazandým pek çalýþmadým isten istifa ettmek zorunda kaldým 1750 ye yakýnda cepte vardi iphone 599 artý tax yaklaþýk 650 ye geldi iphone parasý dedigin 2 haftalýk kazandýðýn para

Profesyonel Watçý ByLyric - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý matador_36 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Walla ben toplam 2000 dolar kazandým pek çalýþmadým isten istifa ettmek zorunda kaldým 1750 ye yakýnda cepte vardi iphone 599 artý tax yaklaþýk 650 ye geldi iphone parasý dedigin 2 haftalýk kazandýðýn para
    Ýþten istifa etmen kötü olmuþ... :/
    ---wat where amazing happens---http://www.turkishwat.net/image.php?type=sigpic&userid=7507&dateline=1307807  820

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

Alýntý ByLyric Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ýþten istifa etmen kötü olmuþ... :/
    Yok ya kölelik yapýyordum keske ilk basta istifa edip baska is arasaydým

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    16

yarýna kadar birini seçmem gerekiyor bilgisi olaan arkadaþlardan yardým bekliyorum.
    1. marriot courtyard norfolk
    adres:520 plume street Norfolk
    housekeeperlýk

2. crowne plaza williamsburg
    adres:6945 pocohontos trail. williamsburg
    housekeeperlýk

3.marriot
    adres:650 kingsmill road williamsburg
    housekeeperlýk

4.westin downtown
    adres:4535 commerce street virginia beach
    housekeeperlýk
    Bahsi geçen oteLLer hakkýnda cok biLgim yok.. Fakat 4. sýradaki oteL hernekadar virginia beach diye geçsede uzak beach'e, otoüsLe gidiLiyor.. O oteLde bende caLýstým 4 gün.. NormaLde oteLin saatLik ücreti 8.25$ fakat 7.50den caLýsýyorduk ki söyLe.. HSS diye bir þirket var merkezi NEW YORK ta oLan.. Bu þirket otellere housekeeper gönderiyor ve senin paraný oteL deðil þirket ödüyor.. Bu þirkette Patricia die bi kadýn vardý El Salvador'lu.. ParaLarý o ödüyordu.. oteLde hiçbir housekeeper ingiLizce biLmiyor hepsi ispanyolca konusuyor cok sinirim bozuLmustu anLasamýyordum kimseyLe.. 4günün sonunda patricia ve þirketimin yamuðununa geLip iþten cýkarýLdým Sebep mi? Yavaþmýþým Fakat Biz herkesten önce iþi bitirip haLa caLýsanLara yardýma gidiyorduk ve manager oLdukca memnundu.. Dediðim gibi yamuk yaptýLar.. MuhtemeLen snn iþLerinde HSS gibi bir þirketLe oLacaktýr çünkü oteLLerin ücreti gecen sene biLe 8.25$dolardý.. 7.25den housekeeping yapan yoktur.. Aman sende takLaya geLme dikkat et.. Bu arada o caLýstýðým oteL over veriyordu Westin..Ýþten cýktýktan sora ilk 2günlük paychechkimi hemen cuma verdi diðer 2 günlük olanda sonraki 2 haftaya sarkmýþ.. 2 hafta sonra ödememi yapmadý.. Vermem dedi teLefonLara cýkmadý patricia.. Sonra ben yeni patronuma söledim.. numarasýný istedi sertce bi konusmadan sonra ertesi gün paycheckim new yorktan kargo iLe geLdi Sonra Virginia Beach te bircok Patricia maðduru gördüm hepsi iþten cýkarýLmýs ve paraLarýný aLamamýsLar.. Dediðim gibi dikkat et bunLara.. Þirketine iyi sor paraný oteL mi ödiycek yoksa bi þirketmi? Cok önemLi bu konu ona göre akLýna yataný seç.. SöyLeyecekLerim bukadar maLesef.. Umarým yardýmcý oLmusumdur..

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

cimbomlu ikinci ve üçüncü otele de merkezden cok uzak dediler. benim þirketteki adam yamuk olmaz diyor ama hiç güvenmiyorum þirkete. iþten atýldýktan sonra 2. iþi nasýl buldun? bide otobüsle gidip gelmenin maliyeti ne kadar ? bisikletle gidilir mi

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    16

cimbomlu ikinci ve üçüncü otele de merkezden cok uzak dediler. benim þirketteki adam yamuk olmaz diyor ama hiç güvenmiyorum þirkete. iþten atýldýktan sonra 2. iþi nasýl buldun? bide otobüsle gidip gelmenin maliyeti ne kadar ? bisikletle gidilir mi
    bisikLetLe gidiLmez.. GünLük 3 dolar maLiyeti var otobüsün.. TopLam gidiþ geLiþde 2 saat kadar sürebiliyor bazen ama normalde ortalama 1.5 saat falan yolda geçiyor.. Bunun dýsýnda þirketine sor Housekeeper gönderen bi þirketmi vercek maaþýný yoksa oteLden mi aLacaksýn.. Eðer þirketse USA de probLem cýkabiLir bnm cýktý bircok kiþinin daha..

BannedUser
    Guest

60 dolar yazma sebebý demekki otel kendý ýcýnde saglýyor konaklama ýsýný. sorun orada zaten dort otel ve dordude ayný kýstaslar zaten bu iþleri sen secene kadar ruslar doldurur telefon neden sorun olsun cok mu kotu ýngýlýzce býr arkadasýna arat hýc mý kýmsen yok omer.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Alýntý cimbomlu10 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bisikLetLe gidiLmez.. GünLük 3 dolar maLiyeti var otobüsün.. TopLam gidiþ geLiþde 2 saat kadar sürebiliyor bazen ama normalde ortalama 1.5 saat falan yolda geçiyor.. Bunun dýsýnda þirketine sor Housekeeper gönderen bi þirketmi vercek maaþýný yoksa oteLden mi aLacaksýn.. Eðer þirketse USA de probLem cýkabiLir bnm cýktý bircok kiþinin daha..
    maaþý otel vercekmiþ. adamlardan nerede konaklayacaðýmý sordum. yarýn öðrenip mail olarak gönderirim dedi. inþ otele yakýn biyerdedir.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

60 dolar yazma sebebý demekki otel kendý ýcýnde saglýyor konaklama ýsýný. sorun orada zaten dort otel ve dordude ayný kýstaslar zaten bu iþleri sen secene kadar ruslar doldurur telefon neden sorun olsun cok mu kotu ýngýlýzce býr arkadasýna arat hýc mý kýmsen yok omer.
    sabah ingilizce hocamýn yanýna gittim. adam aradý numara eksik diyor(757-708-0025) numarada mý sorun var ya da baþýna 0 felan mý konuyo anlamadým.

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    16

sabah ingilizce hocamýn yanýna gittim. adam aradý numara eksik diyor(757-708-0025) numarada mý sorun var ya da baþýna 0 felan mý konuyo anlamadým.
    numara doðru virginia numarasý ama basýna +1 koyucaksýn.. yani +17577080025 oLacak..

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Alýntý cimbomlu10 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    numara doðru virginia numarasý ama basýna +1 koyucaksýn.. yani +17577080025 oLacak..
    saðolasýn cimbomlu yarýn hocaya bi arattýrýyým da konuþsun sahte iþ mi deðil mi öðrenelim

BannedUser
    Guest

Tecrübelerim beni yanýltmýyorsa çakma yani çakma olmasada ancak 4 iþten sadece bir tanesi gerçektir. Olsun hangisi olursa olsun git artýk ömer.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Tecrübelerim beni yanýltmýyorsa çakma yani çakma olmasada ancak 4 iþten sadece bir tanesi gerçektir. Olsun hangisi olursa olsun git artýk ömer.
    virginia beach e imza attým ds i bekliyorum. inþ cakma deðildir yaz tatilim zehir olmaz inþ.

BannedUser
    Guest

inþallah güzel olur sami bende olsam orayý secerdim. cok zahmet cektýn insallah olur arkadasým

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)