Yarın Türk biriyle tanışacağım dedim evdekilere. İlla gelsin burada kalsın, Türkçe öğrenmek istiyoruz diyorlar, özellikle Arnavutlar çok istiyorSizlere söylemek istiyordum birlikte kalabiliriz diye ama evi ben ayarlamayınca gelip hazır bulunca teklif edememiştim. Ev 2 katlı, gayet geniş ve çok güzel bir ortam var. 5 kişi kalıyoruz 1 Amerikan, 2 Arnavut, 1 İngiliz, 1 Türk (ben)
Fıkra anlatmıyorum evde kalanlardan bahsediyorum. Mutfak, ocak, buzdolabı, salonda play station-3, internet, lcd televizyon, 2 banyo, 3 oda
Şu an aklıma gelenler bunlar. Adres 14th Street, Post Office Ave kesişiminde 424 nolu daire. Bu arada kira toplam 1200 dolar. Yani gelecek olan kişiyle birlikte kişi başı aylık sadece 200 dolar
![]()

Sizlere söylemek istiyordum birlikte kalabiliriz diye ama evi ben ayarlamayınca gelip hazır bulunca teklif edememiştim. Ev 2 katlı, gayet geniş ve çok güzel bir ortam var. 5 kişi kalıyoruz 1 Amerikan, 2 Arnavut, 1 İngiliz, 1 Türk (ben)
Şu an aklıma gelenler bunlar. Adres 14th Street, Post Office Ave kesişiminde 424 nolu daire. Bu arada kira toplam 1200 dolar. Yani gelecek olan kişiyle birlikte kişi başı aylık sadece 200 dolar
Alıntı
Bookmarks