Work and Travel
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Vize Görüþmeme 2 Gün Kaldý, Çok ama Çok Acill Yardým

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Standart Vize Görüþmeme 2 Gün Kaldý, Çok ama Çok Acill Yardým

Arkadaþlar benim þirket çok ama çok muhim bir hata yaptý, zaten bu sene hata üstüne hata yapýyorlar, geçen sene onlar iþimi bulmuþtu bu sene ise ayný þirketten self gidiyorum gýcýklýðýna falan mý yapýyrlar bilmiyorum ama hata üstüne hata yaptýlar, babþlarda sesimi çýkarmadým ama yeter, 2 gün kaldý vize görüþmeme yine hata yaptýlar.

Þimdi arkadaþlar benim sorunum þu, Ds 160 formunu doldururken bunlar benim geçen seneki fotoðrafýmý yüklemiþler, onlara bu sene yeni fotoðraf vermeme raðmen, benim geçen sene alýðým vizede de bu basýlý, konsolosluðun internet sitesine baktým son 6 ay içerisinde çekilmiþ fotoðraf olmasý gerekiyormuþ, bu fotoðrafla gidip bunu 6 ay önce çektirdim yalanýný yemezler, ben görüþmeye yeni çektirdiðim fotoðrafla gitsem herhangi bir sorun teþkil eder mi ? Gerçi geçen seneki vizede de fotoðraf falan almamýþlardý bizden, bu sene de almazlar, bu sene bu þirket beni yaktý ki ne yaktý.Þimdi görüþmeyi ileri tarihe mi alacaðýz ne yapacaðýz.

Acil cevap arkadaþlar.
    Konu astalavista tarafýndan (20-04-2011 Saat 09:47 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

bence biþey olmaz ya sen resimdekine benzediðin sürece
    ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Geçen seneki vizemde de ayný fotoðraf var,o olmasa sorun olmazdý aslýnda.Kesin bir arýza çýkartýrlar.Bu Ds formumu vizeye gitmeden düzeltme imkaným var mýdýr acaba ?

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Alýntý astalavista Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Geçen seneki vizemde de ayný fotoðraf var,o olmasa sorun olmazdý aslýnda.Kesin bir arýza çýkartýrlar.Bu Ds formumu vizeye gitmeden düzeltme imkaným var mýdýr acaba ?
    sýkýntý etme benim de pasaporttaki fotoðrafým yeni ama ds 160 daki eski pasaportumdaki fotograf hiç bir sýkýntý olmýyacaðýna emin ol. çunku zaten 2 fotografta vize formatýna uygun olduðundan ve eðer 1 sene içinde mutasyona da ugramadýysan için çok ama çok rahat olsun. görusmene git vizeni al

stres yapmana gerek yok.
    2008,2009,2011 wat katýlýmcýsý

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Geçen seneki vizemdeki fotoðrafla ayný olmasa hiç ama hiç sýkýntý etmem ama adam çýkar da derse ki, bu fotoðrafýn 6 ay önceki fotoðraf olmasý gerekiyor, o zaman þapa otururum.

2 vizeye de ayný fotoðrafý basmazlar gibime geliyor.

Benim asýl kýzdýðým þey geçen sene þirket full placement ile giderken çatýr çatýr ilgilendi bu sene self ile gidiyoruz, hata üstüne hata bir buçuk ayým onlar yüzünden gitti, yoksa þimdiye çookktann vizemi almýþtým, ben bunlara iþ sözleþmesini ocaðýn ortasýnda verdim onlar ise ds formunu nisanýn 12'sinde getirtebildiler.

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Geçen seneki vizemdeki fotoðrafla ayný olmasa hiç ama hiç sýkýntý etmem ama adam çýkar da derse ki, bu fotoðrafýn 6 ay önceki fotoðraf olmasý gerekiyor, o zaman þapa otururum.

2 vizeye de ayný fotoðrafý basmazlar gibime geliyor.

Benim asýl kýzdýðým þey geçen sene þirket full placement ile giderken çatýr çatýr ilgilendi bu sene self ile gidiyoruz, hata üstüne hata bir buçuk ayým onlar yüzünden gitti, yoksa þimdiye çookktann vizemi almýþtým, ben bunlara iþ sözleþmesini ocaðýn ortasýnda verdim onlar ise ds formunu nisanýn 12'sinde getirtebildiler.
    ben sana en canlý örnek oliyim, pasaportumda 2 tane vize var ikisinde de ayný fotograf var 1 yýl arayla.

birde hangi þirketle gidiyosun bilmiyorum ama benim gittiðim þirkette bende full programla gittim ilgi guzeldi, bu sene de self gidiyorum ilgi yine çok guzel. takip ediyorlar arýyorlar konusuyoruz. eksikleri gideriyoruz. bu birazda senin þirket seçim politikanla alakalý tabii ki.

ama vize konusunda bir þüphen olmasýn adamlarýn dikkat ettiði tek bir þey var o da sen amerikadan geri dönecekmisin yoksa kaçak kalýcak mýsýn. onlara orada hissettirdiðin veya onlarýn görusme esnasýnda hissettikleri önemli olan. fotograf eskiymiþ buymuþ falan deðil.

tekrar söylüyorum için rahat olsun.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Hadi bakalým, inþallah dediðin gibi olur, bu sene herþey böyle aksi gidiyor, inþallah sorunlar Amerika'da da devam etmez.

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Hadi bakalým, inþallah dediðin gibi olur, bu sene herþey böyle aksi gidiyor, inþallah sorunlar Amerika'da da devam etmez.
    iyi baþlayýp kötü bitmesindense kötü baþlayýp iyi bitsin daha iyi, takma kafana içini rahat tut

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

2008 ve 2009 yýlýndaki vize fotograflarým aynýydý sorunsuz gittim geldim. Sakalsýz olmasý kafidir.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Alýntý break Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    2008 ve 2009 yýlýndaki vize fotograflarým aynýydý sorunsuz gittim geldim. Sakalsýz olmasý kafidir.
    arkadaþýmýzýn bu cevaptan sonra içi artýk tamamen rahatlamýþtýr heralde. forumun Co. Admin'i cevaplamýþ hadi bize inanasýn gelmiyo bu cevaba bari inan :=)

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

tamamdýr arkadaþlar çok saðolasýnýz...

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

bence çok fazla heyacan yapýyorsun geçen sene gittiysen bu sene niye gidiyorsun evraklarý göndersene
    ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

þirketim vize görüþmesine gitmemi söyledi, artýk heyecan falan kalmadý arkadaþlarýn tavsiyelerinden sonra.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

bir de ben son sýnýf öðrencisi olduðum için olmuyormuþ.

BannedUser
    Guest

Arkadaþlar benim þirket çok ama çok muhim bir hata yaptý, zaten bu sene hata üstüne hata yapýyorlar, geçen sene onlar iþimi bulmuþtu bu sene ise ayný þirketten self gidiyorum gýcýklýðýna falan mý yapýyrlar bilmiyorum ama hata üstüne hata yaptýlar, babþlarda sesimi çýkarmadým ama yeter, 2 gün kaldý vize görüþmeme yine hata yaptýlar.

Þimdi arkadaþlar benim sorunum þu, Ds 160 formunu doldururken bunlar benim geçen seneki fotoðrafýmý yüklemiþler, onlara bu sene yeni fotoðraf vermeme raðmen, benim geçen sene alýðým vizede de bu basýlý, konsolosluðun internet sitesine baktým son 6 ay içerisinde çekilmiþ fotoðraf olmasý gerekiyormuþ, bu fotoðrafla gidip bunu 6 ay önce çektirdim yalanýný yemezler, ben görüþmeye yeni çektirdiðim fotoðrafla gitsem herhangi bir sorun teþkil eder mi ? Gerçi geçen seneki vizede de fotoðraf falan almamýþlardý bizden, bu sene de almazlar, bu sene bu þirket beni yaktý ki ne yaktý.Þimdi görüþmeyi ileri tarihe mi alacaðýz ne yapacaðýz.

Acil cevap arkadaþlar.
    4 sene ayný foto ile aldým. ama ayný foto ile gidip dýsarý gonderýlenýde biliyorum. yani sorun deðil olmaz derlerse git karsýda cektir derler. resim yuzunden ret almazsýn korkma. saygýlar

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)