Evet arkadaþlar Wat sezonuna sadece 2 ay kaldý..Forum gayet sýkýntýlý baþlýklar icermekte belgesi eksik olanlar ucak bileti arayanlar falan.Bu baþlýk arada rahatlama baþlýðý olsun daha da önemlisi bu sýkýntýlarla boðuþan watcý adaylarýmýzýn emeklerinin sonucunda neyle karþýlacaklarýný gösterelim..
Aslýnda Fiorex Cesur Ol Foto Paylaþ diye bir baþlýk zamanýnda acmýþtý ama o baþlýk bazýlarýnýn hoþuna gitmedi..Bu baþlýkta ondan farklý olarak kendimizin Amerika'da cekmiþ olduðu herhangi bir fotoðrafý paylaþacaðýz oraya ait bir bina bir doða resmi her ne olursa..
Her gün bir fotoðraf atarak güncel tutmaya calýþacaðým ama diðer deneyimli watcýlarýmýzý da katký yapmaya çaðrýyorum..Ne kadar cok gelirse o kadar hoþ olacaktýr.Fotoðraflarýmýzýn boyutlarýný kücültüp atarsak sayfanýn yapýsý bozulmayacaktýr.Ýlk fotoðraf benden geliyor elbette..
FOTOÐRAFLARIN ÝZÝNSÝZ KOPYALANMASI VEYAHUT ALINTI GÖSTERÝLMEKSÝZÝN DÝÐER FORUMLARDA PAYLAÞILMASI DURUMUNDA YASAL ÝÞLEM BAÞLATILACAKTIR.
New Hampshire/North Conway
Hikayesi: Prof. Makinayý boynuma astýðým ilk günü arkaya kýz atmýþ motorlu abimin gayet karizma olduðunu düþünüp yola inerek fotoðrafýný cektim..Pek hoþuna gitmedi hafif yavaþladý dedim aha da çattýk..Neyse ki kýz arkadaþý arkadan biþey söyledi de basýp gittiler
Uploaded with ImageShack.us

Alýntý

Bookmarks