Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 104 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: WAT Acil Yardım Diyenler

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

merhaba arkad?lar 20-23 may?s tarihleri aras?nda panama city de olmam gerekiyor. ucak b?letler? hakk?nda b?lg? vereb?l?r m?s?n?z ? hangi sitelerden ucuz bilet bulab?l?r?m.. yard?mlar?n?z? bekl?yorum.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı enginozgur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba arkad?lar 20-23 may?s tarihleri aras?nda panama city de olmam gerekiyor. ucak b?letler? hakk?nda b?lg? vereb?l?r m?s?n?z ? hangi sitelerden ucuz bilet bulab?l?r?m.. yard?mlar?n?z? bekl?yorum.
    ekobilet.expedia

ekobilette detayk? aramaday? t?klay?p ogrenc? ops?yonunu seç

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

te?ekkurler..

Profesyonel Watçı ByLyric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı enginozgur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    te?ekkurler..
    Valla hocam benim de bilet bulmam laz?m.
    ---wat where amazing happens---http://www.turkishwat.net/image.php?type=sigpic&userid=7507&dateline=1307807  820

BannedUser
    Guest

expedia ekobilet gidi sitelere bakars?n. ayr?ca forumun bilet formunuda doldurabilirsin

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bugun ?irketle görü?tüm;

new yorkda eski bir watc?n?n yard?m?yla new yorkda bir turk restaurant?nda i? ayarlayacakla?rn? söylediler.. saatlik 6dolarm?? haftada 35-40 saat ancak vergi ödemiyecekmi?im.. Yiyecek ordansa ?y? g?b? geldi ne dersiniz.
    Yaptıklarımı yapacaklarımın garantisi sananlar, yapılanları yaptıklarıyla kıyaslayanlar kadar pişman olabilirler.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı ermceyhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugun ?irketle görü?tüm;

new yorkda eski bir watc?n?n yard?m?yla new yorkda bir turk restaurant?nda i? ayarlayacakla?rn? söylediler.. saatlik 6dolarm?? haftada 35-40 saat ancak vergi ödemiyecekmi?im.. Yiyecek ordansa ?y? g?b? geldi ne dersiniz.
    kacak i? yani öyLemi? Hocam yapma bence kacak caL?sma okadar caL?sma vizen iznin faLan var turist vizesiyLe gitsen anLar?m ama bence saçma kaLd?ki minimum ücret 7.25$ saatLik.. %10u vergi desen yine zarardas?n 6 dolar az bence.. Söle ?irketine adam gibi i? buLsunLar 6 dolar 35-40 saat resmen kar?n toklu?u demek.. New york ta bide geçim daha zor oLur.. ?ahsi fikrim tabi sen biLirsin..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

3 ay caliscaksin 2000$ kazancaksin ve buna ne yeme ne icme ne de konaklama dahil perisan olursun sirkete bak ya bu basit hesabi yapamiyolar mi yazik ya git kardesim paranla rezil olma iyi is bulsunlar bulamiyolarsa al parani seneye erkenden isini sec benim fikrimde bu

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı cimbomlu10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kacak i? yani öyLemi? Hocam yapma bence kacak caL?sma okadar caL?sma vizen iznin faLan var turist vizesiyLe gitsen anLar?m ama bence saçma kaLd?ki minimum ücret 7.25$ saatLik.. %10u vergi desen yine zarardas?n 6 dolar az bence.. Söle ?irketine adam gibi i? buLsunLar 6 dolar 35-40 saat resmen kar?n toklu?u demek.. New york ta bide geçim daha zor oLur.. ?ahsi fikrim tabi sen biLirsin..
    Under the table diye adlandirilan masaalti isler cokta guvenli degil. Evet bizzat sizi bulmaya calisan bir grup yok ama herhangi bir kisisel sikayet durumunda maddi manevi zarar gorebilirsiniz. 3 ay icin kazanilan rakama deger mi diye sorarsan bence degmez!
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

bugun ?irketle görü?tüm;

aman usta kaçak i?ten uzak dur bence ben camp usa ciyim biz bile 3 ö?ün yemek + konaklama + saatlik 6-6.5 al?yoruz bence di?er seçenekleride bir gözden geçir adamlar Türk bir ?ey olmaz diyede dü?ünme her ?ey olabilir...(tabi ki bu benim dü?üncem)

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

hakl?s?n?z bana ?irketin dedi?i ?u; ny da ararsan ikinci i? bulma ?ans?n yüksek; ?imdi pedicap yapmak istedigim ancak sakatland?g?m için , (pedicap?n ds formuda self geliyormu?) , acaba pedicapin formu self olarak geçti?i için beni baska i?e yollasa tekrar bu saatten sonra ds formu getirticek falan o mu s?k?nt?..

e?er ikinci ,i? bulmak o kadar kolaysa ki sanm?yorum ny da bulup bu i?i begenmezsem b?rak?r?m diyorum.
    Yaptıklarımı yapacaklarımın garantisi sananlar, yapılanları yaptıklarıyla kıyaslayanlar kadar pişman olabilirler.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

hocam galiba ilk gidi?in senin için çok zor olabilir ikinci i? bulmak öyle basit bir?ey de?il e?er illa ki gidecem diyorsan ?irketten paran?n yar?s?ndan ço?unu al hem bi türk restorant?nda çal??mak bence hiç güzel olmaz illlaki art?lar? olur sana ama amerikaya gitmenin pek bi manas? kalmaz
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

BannedUser
    Guest

hakl?s?n?z bana ?irketin dedi?i ?u; ny da ararsan ikinci i? bulma ?ans?n yüksek; ?imdi pedicap yapmak istedigim ancak sakatland?g?m için , (pedicap?n ds formuda self geliyormu?) , acaba pedicapin formu self olarak geçti?i için beni baska i?e yollasa tekrar bu saatten sonra ds formu getirticek falan o mu s?k?nt?..

e?er ikinci ,i? bulmak o kadar kolaysa ki sanm?yorum ny da bulup bu i?i begenmezsem b?rak?r?m diyorum.
    Sen vize almad?n m? zaten ? Vize alm?ssan zaten bir s?k?nt? yok sadece ssn ofisine gitti?inde pedicap için ç?kan ds göstermen yeterli ama önce kalacak yeri netle?tirmen gerek yada arkadaslar?n?n kalacag? yer sabitse onlar?n adresini ver.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

hay?r vize almad?m may?s?n 4unde vize ...

BannedUser
    Guest

tmm i?te vize al?nca bir engel kalmayacak. her?ey sende bitiyr bu durumda acaba orada i? bulur musun bulamaz m?s?n

BannedUser
    Guest

evet sorusu yok galiba kimsenin

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet sorusu yok galiba kimsenin
    Süper bu kadar istekli bir ?ekilde bu konuyu güncel tutman, ben de isterim sürekli online olup yard?mc? oliyim insanlara da,i?ten f?rsat buldukça turkishwattay?m
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı asep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende vizemi ald?m.gitmek için bi uçak biletim eksik ama bilmedi?im ?eyler var
    mesela; biz amerika'da hastalan?rsak sigortam?zla bedava hizmet al?yor muyuz? hastane kalitesi nas?l türkiyeye göre?
    hastalan?rsan sponsorunun anla?mal? oldu?u doktor(e?er varsa) muayene için 50 dolar civar? talep eder. di?er doktorlar muayene ücreti 250-500 dolar aras? al?rlar. ameliyat falan durumunda kendi cebinden ödersin.. amerikan sa?l?k sisteminin türkiyede sa?l?k sistemiyle uzaktan yak?ndan bir alakas? yok. amerikadaki ço?u çal??an amerikal?n?n sa?l?k sigortas? yok..
    ?irketlerin yapt??? sigortalar da sadece i? yerinde ba??na gelebilecek herhangi bir sa?l?k sorununu kaps?yor..
    k?sacas? hastalanmamaya bak

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı tarzancan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hastalan?rsan sponsorunun anla?mal? oldu?u doktor(e?er varsa) muayene için 50 dolar civar? talep eder. di?er doktorlar muayene ücreti 250-500 dolar aras? al?rlar. ameliyat falan durumunda kendi cebinden ödersin.. amerikan sa?l?k sisteminin türkiyede sa?l?k sistemiyle uzaktan yak?ndan bir alakas? yok. amerikadaki ço?u çal??an amerikal?n?n sa?l?k sigortas? yok..
    ?irketlerin yapt??? sigortalar da sadece i? yerinde ba??na gelebilecek herhangi bir sa?l?k sorununu kaps?yor..
    Ben hastanelik oldum ve i? yerinde de?il kald???m yerde i?le hiç bir alakam yokken hatta alkol ald???m için hastanelik oldum. buna ra?men sigortam bütün masraflar? kar??lad?. S?k?nt? yok bence. Kar??lar gibi geliyor bana.
    çal??m?yoken olan hastal?klar?da.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

benim ucus saatleri ile problemim var mesela 14 aksama en gec NY olmam lazim ama ekobilette bakarken tarih yazmiyo.Yani istanbuldan ayrilirken saat ve tarih yazio ama NY a inecekken sadece saat yaziyo tarih yazmio Saat farkini goz onune alirsak nasil hesaplamimiz gerekiyor gunu?

Birde transit vize durumu nedir? Ozellikle londra icin transit vize gerekyor diyorlar ve transit vize hangi durumlarda gerekli basimiza is cikmasin

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı drummer987 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim ucus saatleri ile problemim var mesela 14 aksama en gec NY olmam lazim ama ekobilette bakarken tarih yazmiyo.Yani istanbuldan ayrilirken saat ve tarih yazio ama NY a inecekken sadece saat yaziyo tarih yazmio Saat farkini goz onune alirsak nasil hesaplamimiz gerekiyor gunu?

Birde transit vize durumu nedir? Ozellikle londra icin transit vize gerekyor diyorlar ve transit vize hangi durumlarda gerekli basimiza is cikmasin
    istanbuldan ç?k?? saatin ne ve kaç aktarman var ve aradaki süreler ne kadar

BannedUser
    Guest

sabah ya da oglen c?k?yorsa ucak aktarma b?le olsa b?r yerde 4*5 saat ayn? gun abd ye ?ners?na

BannedUser
    Guest

Alıntı tarzancan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anla?amal? doktor diye bi?ey yok. önceki senelerde bir arkadas?n bas?na b?r kaza geldi helikopterle tas?d?lar falan masraf 10.000 dolara yak?nd? sadece 50 dolar verd? hastaneye

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anla?amal? doktor diye bi?ey yok. önceki senelerde bir arkadas?n bas?na b?r kaza geldi helikopterle tas?d?lar falan masraf 10.000 dolara yak?nd? sadece 50 dolar verd? hastaneye
    Vay bee baya ciddi bir ?ey olsa gerek helikopterle ta??d?klar?na göre falan.

10.000 dolar da iyi para allahtan sigortalar var.

Çok çok geçmi? olsun arkada??na ne olmu?tu tam olarak ? birde ?u an var m? kalan bi?ey kazadan ?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

mesela londradan 14 unde saat 16.00 da cikiyor NY a varis 21.40 yaziyor sadece.Bu 21.40 varisin 15 i olma durumu soz konusu olabilir mi yani avrupa saatleri daha ileri,NY ta cikis gunumuzden daha ileri bir gunde olma durumumuz soz konusu mu?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

wat sponsorunun yapt??? sigortayla bütün masraflar?n kar??land?ysa helal olsun sponsoruna. ço?u amerikal?n?n dahi sahip olamad??? bi sigorta yapm?? sana...

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

mesela londradan 14 unde saat 16.00 da cikiyor NY a varis 21.40 yaziyor sadece.Bu 21.40 varisin 15 i olma durumu soz konusu olabilir mi yani avrupa saatleri daha ileri,NY ta cikis gunumuzden daha ileri bir gunde olma durumumuz soz konusu mu?
    14 haziran o 15 de?il.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

ne yapt?n hocam sen avrupa saati daha geri güne? ordada do?udan do?uyor

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

bu durum usa dan tr ye dönü?te oluyor . +1 gün fark oluyor dönü?te.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı matador_36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne yapt?n hocam sen avrupa saati daha geri güne? ordada do?udan do?uyor
    burda saat 22.41 ,ABD de 14.41 daha geri olmuyor mu?

Ucak ucus suresi,aktarma saat farki falan isleri karistiriyor acikcasi

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)