turist vizesi için hesab?n?zda ne kadar para oldu?unu gösteren ingilizce bir belge isityor konsolosluk i? bankas?na gittim bugun 65 lira ücret istediler bana çok fazla geldi di?er bankalar? bilen var m? bu fiyat normal m?

turist vizesi için hesab?n?zda ne kadar para oldu?unu gösteren ingilizce bir belge isityor konsolosluk i? bankas?na gittim bugun 65 lira ücret istediler bana çok fazla geldi di?er bankalar? bilen var m? bu fiyat normal m?
ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017

evet aynene 65 tl istediler bi belge için yar?n di?er bankalara soracam bakal?m ne diyecekler
Ne kadar saçma ingilizcesinin 65 TL olmas? ya. Bu ne yani böyle bir kazanç böyle bir i?lem ücreti ömrümde duymad?m.
2008,2009,2011 wat katýlýmcýsý
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

a4 ka??da yaz? ç?kar?p mühürleyecek 65 lira ?aka gibi
bu arada istanbulda konsoloslu?un kar??s?nda da ds-160 formunu 25TL ye ç?kart?yorlar haberiniz olsun.ba??ma geldi, yanl?? doldurmu? dan??man?n cinsiyeti, ç?kt?m orda duzelttiririm 5 tl ye falan diye, k?z 25 tl dedi fi? ald?m ?irket direk ödedi paray?. seviyorum acentam?
Bir A4 ka??d? için de 25 TL veriliyor yani. Asl?nda para kazanmak kolayda biz mi bilmiyoruz ne ?? ..
2008,2009,2011 wat katýlýmcýsý
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Akbank'ta ayn? belgeyi istedim. Adam ingilizce de?il türkçe verdi gerçi, ama herhangi bi para istemedi. Kald? ki ordaki adam da moron de?ildir heralde + y? - yi ve numaralar? biliyosa anlar neyin ne oldu?unu![]()

evet ama ben work and travel vizesi için ç?kartm??t?m. gerçi bi i?e yaramad? o ayr?.
Mü?teri Hesap Ekstresi ba?l??? alt?nda, ad? soyad?, mü?teri no, devir bakiye gibi ?eyler yaz?yor. onun alt?nda ise hesap hareketleri var onun alt?nda da veren ki?inin ka?esi ve imzas?

Arkadaslar biraz sonra cikti alacam hesapta ne kadar para gisteriyim elimde 22 milyar para var hepsini gisteriyim m? vize görü?mesinde bir ay kalacam diyece?im yanlis hat?rlam?yorsam uçakta ustunde 10 bin dolardan fazla para varmi diye b? soru vardi da??tt?klar? formda
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks