Work and Travel
Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: TEB'den kredi!!!

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart TEB'den kredi!!!

Arkada?lar work and travella kredi alarak kat?l?cak veya kat?lm?? kimse var m?? bizi bilgilendirirse memnun oluruz...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Campusum Tebden kredi de uygun ko?ullar sa?l?yormu?, 3-4 ay sonra ödenmeye ba?l?yorumu?, bir liste göndermi?lerdi, ?uraya ekliyeyim.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

peki bizim amerikadan kazan?ca??m?z paralarla ödeyebilmemiz için krediyi hangi ay çekmemiz gerekiyo???

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ooo o krediyi senin hemen çekmen laz?m ailenin bütcesine uygun ödeme seçenegini ayarlayip ayl?k ödemeye ba?l?yorsun. bende kredi çekiyorum. sen önce 300 dolar önkay?t paras? vereceksin sonra i? kesinle?ince 1000 dolar vereceksin. tabi sonra ucak paras? pe?in 1000 euro da öyle. yani senin o paray? kay?t yapt?r?rken çekmen laz?m amerikadan dönene kadar yar?s?n? ödemi? olursun zaten aileden öder. mesela ayda 150 ytllik bir ödeme plan? yapt?rsan hiç yormaz seni. hem yaz?n alaca??n kredi/burs 3 ay birikmi? olacak 480 ytl öyle gelir eline. biraz da gidene kadar harcl?g?ndan biriktir ailene söyleme. ordan gelince çal??t?m kazand?m dersin ben öyle yapacam dolar almaya ba?lad?m bile artan paralar?mla

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ben burdayken ödeyebildikten sonra niye kendimi yorimkii zaten. benim zaten ?uan elimde 1500 ytl var. bu parayla ?irketin paras?n? vermeyi dü?ünüom. uçak biletleri falan al?rken kredi çekim diyom yani gidice?im kesinle?ince. zaten ben fazla bi?iy çekmiycem, 2000 ytl falan çekcem. heralde nisanda falan çeksem uygun olur demi....

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ooo elinde para varsa hiç sorun etme ben 5000 ytl çekecem tabi hepsi work and travel için de?il -aram?zda kals?n ehuehueh- ?aka bi yana 2000 ytl çekersen dokunmaz bile sana. 2-3 ay sonra ödemeyi ba?latma ?ans?n var. 2000 ytl zati 24 ay yapsan ayl?k sigara paras? gibi bi?e olur çok rahat ödersin. ben 5000 ytlyi 24 ay yapacam (vallah babam böle istedi) ayda 10 milyar banka borcu ödedikten sonra bu para hafif kal?yo 2000 ytl çekeceksen çok iyi zorlanmadan ödersin derim.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ucak bileti erken alman gerek. bana kal?rsa sadece ucak bileti paras?n? çek. harçl?g?n? da gidene kadar biriktirsin san?r?m. yan?na nere gidersen git bi 750 dolar al ama. depozit filan i?in ba?lama süresi gecikebilir. 500 dolar alip da gitme derim bence çok az bi para 500 dolar. i?i saglama al 1000 dolar ile git derim. bu arada i? bankas?n?n san california da bi banka ortag? varm? ordan çok h?zl? havale yapabilirsin (tabi masraflar ne kadar tutar bilmiyorum) onu daha ö?renmedim burdan ora ordan bura havale ne kadar tutar art?k ö?renmek laz?m. ben hemen i? bankas? hesab?mdan bir döviz hesab? açt?m dolar? 1.5 ten al?yorsun internetten. varsa internet bankac?l?g?n?z her gün 3-5 dolar al?n hesaptan biriksin bi kenarda dolar dü?ükkken kaç?rmay?n derim

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

uçak bileti 1000 euro tutmaz.

ayr?ca herkesi uçak bileti organizasyonumuza bekliyoruz. vizeleri ald?ktan sonra ba?vurular?n?z? yap?n. bileti ucuza getirmeye çal???yoruz
    admin (at) turkishwat.net

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

vallah shinoda abi ben nette hep bakt?m 800 euro dan a?a?? ucak bileti yoktu ?uan için. tabi vize dönemi ba?lay?nca bu fiyatlar artar. bence. ve sonra indirtsek indirtsek 200 euro anca indiririz yine bize 800 euroya patlar ?uanki fiyata san?r?m. gönül ister ki 650-700 euro ya alabilek ama nerdeee. neyse hele i? belli olsun bileti hallederiz gerekirse gemi ile gideriz ehuehueh

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

800 euro ucak bileti icin cok yuksek fiyat wat icin ucuz ucak bileti icin sirketinizle iletisime gecin yardimci olucaklardir.Hatta shinodanin dedigi gibi toplu ucak bileti alinabilirse cok daha guzel fiyatlar gelir.Gecen sene olmamisti cok gec kalindigindan bu sene gerekli kisi toplanabilirse guzel fiyatlar gelicektir.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkada?lar uçak biletiniz için firmalar?n?z konu?un bence benim yaz?lm?? oldu?um firma 650-750 euro dedi ben dolar olarak istedi?imde ise 800-900 dolar civar?nda tutaca??n? söyledi bence 1000 euro çok yüksek bir fiyat

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı shinoda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uçak bileti 1000 euro tutmaz.

ayr?ca herkesi uçak bileti organizasyonumuza bekliyoruz. vizeleri ald?ktan sonra ba?vurular?n?z? yap?n. bileti ucuza getirmeye çal???yoruz
    shinoda ben basvurumu yapm?st?m organizasyona,vize görü?mesine büyük ihtimal subat ortas? gitcem.?irketim ucak biletinde cok acele etme bizde yard?mc? oluruz diyor,sizin bu toplu organizasyon i?i ne zman belli olur? tahmini bir zaman verebilir misin?

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Arkada?lar ?u önümüzdeki günlerde firmalarla ve acentalarla tekrar görü?me yap?p size daha net bilgiler aktar?r?z. Yaln?z geçen sene may?s aylar?nda acentan?n biriyle görü?tü?ümüzde, bize yard?m eden görevli e?er 100 ki?ilik bir uçak kald?rabilecek organizasyon sa?layabilirsek fiyatlar 500-550 euro'ya kadar dü?ebilir demi?ti. O s?ralar uçak biletleri 700 euro ile 900 euro aras?nda de?i?iyordu ama dedi?imiz gibi çok geç kalm??t?k. Bu seneki organizasyonda mart ay? bitmeden ilk kafilenin i?ini görmeyi hedefliyoruz.

Vizelerinizi ald?ktan sonra daha önce ba?vuru yapm?? olsan?z dahi tekrar ba?vurular?n?z? yap?n. Ne kadar erken i?imizi görürsek o kadar karl? oluruz. ??imize gelmeyen tek ?ey herkesin ayn? uçakta ayn? tarih ve saatte ayn? istikamete gidiyor olma zorunlulu?unun olmas?. Bu konu hakk?nda da konu?up ortak bir noktaya varmay? planl?yoruz. E?er anla?amazsak talep yo?unlu?una göre ?stanbul-X-New York istikametinde yapar?z. Çünkü birçok watç? önce newyorka inip sonra Amerika içinde da??l?yor. X dedi?im yerler de Amsterdam, Frankfurt veya Paris olabilir.

Geli?melere göre yak?n zamanda daha net bir aç?klama yapar?z.
    admin (at) turkishwat.net

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı wampir_lee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben burdayken ödeyebildikten sonra niye kendimi yorimkii zaten. benim zaten ?uan elimde 1500 ytl var. bu parayla ?irketin paras?n? vermeyi dü?ünüom. uçak biletleri falan al?rken kredi çekim diyom yani gidice?im kesinle?ince. zaten ben fazla bi?iy çekmiycem, 2000 ytl falan çekcem. heralde nisanda falan çeksem uygun olur demi....
    wampir lee sen benim geçen seneki halime benziyosunbenimde kenarda 1500 dolar?m vard?.. 2000 ytl kadarda bankadan kredi çektim..ve maddi olarak seni fazla zorlamaz emin olabilirsin. rahat kapat?rs?n..ama sak?n ben biraz daha fazla çekiimde sonra nas?l olsa kapat?r?m mant??? yürütme. o zaman i?in suyu ç?k?yor..ve kesinlikle ve kesinlikle krediyi en erken may?s en geç haziran ay?nda çekin zaten iki günde bütün i?lemleri halledip paray? alabiliyosunuz..ha diyceksiniz uçak biletini erken al?p kar'a geçmek istiyorum... emin olun o zaman bile siz zararl? ç?k?yorsunuz. krediyi kesinlikle erken çekmeyin çekebili?iniz kadar geç çekin..ve sak?n ama sak?n bi ?i olmaz demeyin..arkada?lar kusura bakmay?n önerilerimi üzerine basa basa belirtiyorum yazd?klar?ma dikkat etmeniz için ..çünki bu deneyimleri bire bir ya?ayan biriyim. ve çok zor durumda kalan arkda??m?n ya?ad?klar?n? kimsenin ya?amas?n? istemem..krediyi çekerken her?ey ba?ta çok güzel gözüküyor .ama gidip gelince kabusa dönü?ebilme ihtimali var. o yüzden tedbirli olman?z? tavsiye ediyorum. bide sak?n program ücretinin hepsini bankadan kredi çekmenizi önermem...

wampir lee sana önerim elindeki parayla uçak paras?n? veririsin. ?irketin paras?n?da haziran ay?na kadarda ertelemen ..?irketler biraz m?r?n k?r?n ediyo ama bu ödeme konusunda fazla sorun ç?karm?yor...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

SH?NODA kusura bakma bu konuyu ben aç?cakt?m . ama sa?olsun arkada?lar açm??..banada art?k sorusu olanlara cevaplamak dü?üyo

arkada?lar ?unuda belirtiim söylemeyi unuttum en uygun faiz oranlar? geçen sene TEB deydi.. ben ondan çektim. ama siz yinede bankalar? bi ara?t?r?n. belki rekabetten dolay? faizleri a?a??ya çeken bankalar olmu? olabilir

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkada?lar her?ey ii güzelde bu teb kredi vermek için hiçbi ?art istemiyomu..herkese vermiyo heralde arad??? ?artlar neki???

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

krediyi ö?renci oldu?undan dolay? sen de?il, ailende çal??an ki?i üzerinden çekiceksin.. e?er düzenli bir maa?? varsa iki günde paray? hemen çekebiliyosun..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Kredi olayini 2 kez dusunmek lazim bence. Dikkat
    Work and Travel Alaska - Dikkat !

http://www.turkishwat.net/dikkat-alaska-t3370.html

_______________SkyBlue2391_______________

2004 Alaska
    2005 Alaska
    2006 Alaska
    2007 Alaska
    2008 Alaska
    2009 ........

Mutlaka gidebildiginiz kadar cok sirketi ziyaret edin daha sonra kiyaslayip kararinizi verin . Guvendiginizi secin .

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı atlantiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    krediyi ö?renci oldu?undan dolay? sen de?il, ailende çal??an ki?i üzerinden çekiceksin.. e?er düzenli bir maa?? varsa iki günde paray? hemen çekebiliyosun..
    Peki krediyi çekme sebebi, ailenin para vermemesi ise ?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı farukyazici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki krediyi çekme sebebi, ailenin para vermemesi ise ?
    bankalar WAt keredisi diye ö?rencilere kredi verece?ini vadediyo. ama verse bile aileden çal??an birisinin kefil olmas? gerekiyo.. yani normal bi çal??an?n bankadan kredi çekmesinden hiç bi fark? yok sadece ad? farkl?. faiz oranlar? bile ayn? hemen hemen..yani bankan?n sadece ö?renci oldu?undan dolay? kefil göstermeden kredi vermesi imkans?z bi durum.. i?lerini öyle yada böyle garantiye al?yorlar...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)