Selam arkadaþlar,
yarýn saat 10'da vize görüþmem var. Not ortalamam 1,93. geçen yýl ortalamam 1,60 idi ve alamadým vizeyi. Bu sene çok heyecanlýyým.
Selam arkadaþlar,
yarýn saat 10'da vize görüþmem var. Not ortalamam 1,93. geçen yýl ortalamam 1,60 idi ve alamadým vizeyi. Bu sene çok heyecanlýyým.
þansýn bahtýn acýk oLsun..![]()
bol þanslar, sakin olmak herþeyi çözüyor![]()
Yarýn görüþürüz etrafýnda kalabalýk olan kiþi ben olacaðým![]()
saðolun arkadaþlar, inþallah onay alacaðým. ama heyecandan ellerim terlemeye baþladý daha þimdiden. ki ben çok umursamaz bi insanýmdýr
basarýlar sýmdýden![]()
yarýn için baþarýlar arkadaþlar haberlerinizi bekliyorz
Yarin biizimde saat 11de bizimde var bakalm napcaz .) Kiz arkimin ortalamasida .1;92 bakalm sansimiz acik olsn
baarýlar kardes.heyecan yapmaya gerek yok rahatla ve al gel výzený![]()
sabah giren 50*60 kiþiden ret alan sadece 1 kiþi gördüm
merhaba arkadaþlar,
iyi dilekte bulunan ve telkin eden herkese teþekkürler.
vizemi aldým sanýrýmyani ups'e gönderildim ve adresimi verdim mülakat yaptýðým görevli de happy holiday diyerek beni gönderdi
![]()
geçen yýl bana red veren görevli 12 numaralý bankodaydý, bu sene de insanlarý zorladý. iyi ki kendisine rast gelmedim. ben 10 numaralý bankoda bulunan kiþiden aldým vizeyi. hal hatýr faslýndan sonra geçen yýl neden not ortalamamýn düþük olduðunu sordu, nereye gideceðimi sordu ve iyi þanslar iyi tatiller diyip ups barkodunu verdi. görüþmem belki 1 dk bile sürmemiþtir. geçen yýl 10-12 dk konuþmuþtum ve heyecanýmýn sebebi geçen yýlki tecrübemdi.
görüþmeye gidecek herkese bol þans
hayýrlý olsun ahriman cok sevýndým.
hayýrlý olsun
ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!
hayýrlý olsun dostum![]()
When you want something in life, you just gotta reach out and grab it.. ~ A.Supertramp.
Hayýrlý olsun kardeþim darýsý baþýmýza.
---wat where amazing happens---
hepinize teþekkürler arkadaþlar
evet bugün red alan bir arkadaþ gördüm. eli yüzü düzgün bi kiþiydi sebebini anlamadým![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks