arkada?lar bu oyu nas?l kullanacaz ben 7 haziranda gidecem las vegas a atatürk havaalan?nda oy kullanmak için bir?ey yapmak laz?m m?
arkada?lar bu oyu nas?l kullanacaz ben 7 haziranda gidecem las vegas a atatürk havaalan?nda oy kullanmak için bir?ey yapmak laz?m m?
kuLLanam?caks?n ozamanbn s?rf seçim için 13ünde gidiom 1 oy 1 oydur
![]()
kötü oldu yaaaww![]()
uçu? tarihinin de?i?tirme imkan?n varsa dee?i?tir ben de bu konularda cok hassas?m 1 oy 1 oydur
ben de s?rf seçim için 13ünde gidecek olanlardan?m
olur mu ya havaalanlar?nda her türk vatanda??n?n oy kullanma hakk? var stand?ms? bir ?ey kuruluyor gidip at?yosun oyunu
Aman arkada?lar ne yap?p edip oy kullan?n Demokratik hakk?m?z bende s?rf oy kullanmak için seçimnden sonra g?d?yorum..
ben k?br?sta okudu?um için biliyorum.
bende ç?karken oy kullan?r?m demi?tim 2007 seçimlerinde. neyse gittim i?te oy kullanaca??m?z yere adam bakt? listeden ismime olmaz dedi türkiyede kayd?n varm?? olmaz dedi kayd?n? sildirmen gerekiyor demi?ti.
e?er bu siteden bakt???nda nerde oy kullanaca??n yaz?yorsa gümrükte oy kullanamazs?n Yksek Seim Kurulu Bakanl.
birde yurt d??? Yurtd??? Seçmen Bilgisi Sorgulama
bak bunlardan e?er oy kullanaca??n yer belli ise olmaz.
Ama muhtara gidip ben bunu sildirmek istiyortum gümrükte oy kullanacam dersen ve tabi geç olmam??sa olabilir
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks