arkada?lar ben ilk defa wat program?na kat?l?yorum, kodiaktaki nternational seafoods of Alaska fabrikas?nda çal??a?m , bu yaz sezon nas?l geçer fabrika iyimidr , bilgi verirmisniz ??

arkada?lar ben ilk defa wat program?na kat?l?yorum, kodiaktaki nternational seafoods of Alaska fabrikas?nda çal??a?m , bu yaz sezon nas?l geçer fabrika iyimidr , bilgi verirmisniz ??
Merhaba arkadas ISA iyi fabr?kad?r. Ama gitmeden job offer iste sirketten ayr?ca manager a birde mesaj çak ben gelece?im haberiniz var m? ? tarz?nda.

job offer?m elimde suanda ztn , tamam bide e-mail yollay?m managera.. peki sezon nas?l geçer bu sezon, bi tahmin varm???
fukushima sorun olmazsa son y?llar?n en iyi sezonu olacak in?

in?. asl?nda ben seward taki ?c?cle seafoodda çal?caktm ama orda yer kalmad?g? için ISA ya yerl?trdiler, sponsor ?c?clede konaklama olark çad?r da kalablrsn dem?ti ucretsiz olrk, ISA da boyle bi seçenek varm? yoksa param?zla evmi tutucaz ??
paranla kendin aray?p bulacaks?n

arkada?lar bu yaz kodiak'da ISA'da çal??aca??z bir arkada??mla gidiyorum.
sponsor firma kal?cak yeri i?verenin halledece?ini söylemi?ti bize ancak gördü?üm kadar?yla bu büyük bir yalan. Kal?cak yer konusunda benim gibi s?k?nt? çekenler var m?? Ortakla?a bir ?eyler yapabilece?imizi dü?ünüyorum
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks