ama cok para bence o.
yok be hacı full + full diyo baksana4 ceker wat yani
3750 ii deilmi ucak bileti vize randevu ucreti pin kayıt parası vsvsvs benim aklımda planladıgım masraf 4000 4500 arasıydı hersey dahil bi tek yanına alcagın ucret harıc .... parasını gecdım fazla bilinmedik bi sirket acaba nasıl ?
özgür sence kac tl olması lazım ucuz demek icin full + full unden ?
FORZA ES-ES
tamam hesaplıyorum adamım
TL'ye cevırıyorum
1200 şirket olsun ...1857 tl
200 dolar vize sevis-pin içinde 310 tl
1000 dolar bilet 1548
1857 + 310 + 1548 = 3715
evet normalmis![]()
Evet aynı şirkete 200*300 dolar farkla kayıt olunabiliyor bu tamamen yapılan pazarlıga baglı bir durum dogrusu.
Konu BannedUser tarafından (10-05-2011 Saat 05:53 PM ) değiştirilmiştir.
bu wat cok para![]()
şirkete toplamda 2530 tl werdim sevis ücretide içinde martta kayıt oldum. bnm şirkette anladım kadarıyla erken kayıt olmak we arkadasının temsilci olması avantajlı bi durum daha erken kayıt olabilseydim fiyat biraz daha inecekti.burdaki fiyatları okuyunca pahalıya kaydolmuşum ama ilk watım olcağından daha az weripte mağdur olmak istemedim.
sırkete az da odesen cokta odesen bu bır nevı kumar dostum herseyı orda ogreneceksın yanı ıyı bır sırket olup olmadıgına orda karar vereceksın...gercı ben gıtmıs gıbı konusuyorum amaemın ol tecrubelı arkadaslarda aynen bu sekılde yazacaklar sana..ben gıtmeden baya tecrube edındımde
![]()
su an şirketlere yakın zamanda kayıt olanlar var mı ? Kayıt ücretleri nedir.
marrta 1300$ a kayıt oldum , vize bilet hersey tamam gün beklenior![]()
2 arkadaş kaydettirdim yanımda..
1800tl.. içinde sevis de var.
1-2 gün önce 1300 dolara kaydoldum pedicap. Şirket Universe
Konu HeredaS tarafından (30-05-2011 Saat 07:03 PM ) değiştirilmiştir.
Explore, 1900 TL
fazla tabii.
oha lan en cok kazıgı ben mı yedım
vize ücreti ucak bileti full hepsı 5500tl e falan gelıyo ama amerıkaya gıderken yanımda 1000 tl war dıye hesaplıyorm.
lufthansa ıle 1 aktarmalı ucacagm ve washinghton da lifeguard olacagm
şirket advis nisanın basında kaydoldum
su an icin bi sorun yok gbi maliyet dısında
Makroklima uçuyor bu sabah ondan cevap gelmediYa neyse ney herkez sağsalim gidip gelsinde :P
Sirkete 2000 TL verdim, vize masraflari 320, ucak bileti 1750 TL(IST-NORFOLK) yuvarlama yaparsak toplam 4000 TL yapio1000 TL de yanimda gotursem toplamda 5 bin edio
hersey hazir 10 haziran gunu bekliorum
![]()
900 $--world wide career mart
icep world.
250TL önkayıt + 395$ self placement ucreti.
eğer gitmeye erken karar verseydim en fazla 250TL + 275$ verecektim.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
upppppppppppppppppppppppppp
sen icep world'emi calisiyorsun Kayhan? Gecenlerde astigin her mesaj altinda reklamini yapar gibi icep'e ait resimli bir reklam cikiyodu cunku.
Araya Turk sirket yok bide anladigim kadariyla seninkinde. Bunlar nonprofit sirket olarak gozukuyor Amerika'da yani kar yapmayan sirketler ama belini kiriyolar paranin vergide odemeden!
uppppppppppppppp
Ben daha oncede yazdim bi daha Amerika'ya gitmek kismet olursa turizm sirketi bulacam ucuzundan soyle 2 haftada orayi burayi gezdiren ya da alacam sirt cantasini kendim atlayip gidecem (onda biraz zor gerci erkek olarak bu yasta turist vizasi almam)
Bazi arkadaslar yaziyor ordan butun elektronik esyalari doldurup bide cebine parayla donduklerini ama ben hep borclanarak dondum cunku ordaki calistigimiz isler zaten fazla para odeyen isler degil ve zaten cepten bi 4-5 bin dollar harcayip gidiyoruz oraya, 3 ayda kazandigimiz o parayi zar zor karsiliyor, sonucta is bitiminde kalan surede Amerika'da gez orda elektronik esya al dibe batip donuyorsun.
1100 usd ıle kayıt yaptım Oz..n sırketıne etmez olaydım .
USA da evı paylastıgım orda tanıstıgım bır Turk ogrencı y..o ıle 950 usd ye geldıgını soyledı.
Arkadslarımın buyuk cogunlugu 1350 usd ye u....s sırketıne kayıt yaptılar
not : (2010 yılı hepsı)
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bu Konuyu Okuyan Üye(ler) : 10
Bookmarks