ben bu yazıyı geneL oLarak yazdım, hani şirketin kaLitesini usada anLarsın burdan farkı göremezsn die ama cok merak ettinse yazayımOLdukca uzun bir hikaye özetin özetini geçeyim sana..
PARA yı ödedikten sonra bütün iLgi bitti.. Arıyorum birazdan arayalım denip aranmıyorduk sert mailler atmazsak cwp geLmiyordu.. hernyese bugun yarın beLLi oLur dedikLeri iş gitmeden 1 hafta önce beLLi oLdu(asLında oLmamıs) 3 gün öncede ucak biLeti aLdık faiş fiyata.. Herneyse gitmeden 2 gün önce arkadasımı aradılar o işte bi sıkıntı cıkabiLir biz size baska iş buLduk hazır işiniz ama siz önce ilk sölediğimiz işe gidin sıkıntı cıkmazsa caLısın sıkıntı cıkarsa diğer işe geçersiniz..
tamam eyw.. sıkıntı cıktı tabi.. 2 gün sora diğer işin(sözde) biLgiLeri geLdi manageri aradık social security kartın cıkmadan geLme (yuhh daha 2 hafta var ona)
sirketi arıorum ayarLıycaz edicez, socialınızı alıp gidin faLan.. 2 hafta geçti aLdık social'ı manageri aradık bulustuk biyerde.. sociallarımızı verdik.. bize sipariş verdi gidin sunLarı aLın caLısırken bunLarı giyceksiniz tmm aLırız caLıscaz nasıLsa..
sora ertesi gün bulusalıum surda dedi 1 hafta gelmedi biz her sabah gittik o yoktu arıoruz toplantım var i'm bussy
neyse sirketi arıoruz ayarLıycaz edicez.. sora manager aLdı götürdü bizi bikactane oteLe cıkk hiç biri kabul etmio alemana ihtiyac yok diyorLar.. Geçti 1 ay haLa işsiziz.. sonra managere de uLaşama oLduk.. şirket bizde uLaşamıyoruz dyor.. sonra bişekilde ulaşmıslar manager şirkete küsmüş
(bana söyLenen bu cok komik cidden
) şirket managerin üstüne şikayet etmiş manageri küsmüs oda
neyse sora bizi bi otele götürdü bu manager (iLk buLusmada götürdüğü oteLLerdenn biri.. ) Hersey güzeL caLısıyoruz işimiz erken bitio baskaLarına yardıma gönderio manager (bu manager oteLin manageri, benim sabahtan beri bahsettiğimde temizLik şirketinin manageri) 4.günün sonunda işten cıkarıLdık.. Sebep eLemana ihtiyacım yok bnm dedi oteLin manageri.. 4gün önce neden vardıki ihtiyacın ozaman.. MuhtemeLen şirketin daLaveresi 3-4 gün caLıssın sora cıksınLar dediLer heraLde.. ben manageri aradım nese payceheck getirdi, merak ettm neden cıktık işten dedm yavaş çaLısıomussunuz dedi
oLaya bak.. Herneyse sora şirket de karısmam etmem e geçti zaten..totaLde 1.5 ay işsiz kaLdık arkadasım erken döndü zaten.. bide öğrendikki bu x şirketi iLe gidip bizim manageri arayan 10-12 kişi daha varmış
herkese aynı oLay.. onLarında %90ı döndü zaten geri.. yapcak bişe yok.. Dediğim gibi burdan hersey aynı sirketin önemi orda anLasıLıo.. Ben pek cok şirket tanıyorum virginia beach teki job-offerlarını bizim arkadastan istiolar, orda işte bir sıkıntı cıkınca eLden bişey geLmior.. çünkü şirket tanımaz etmez o işvereni hakkında biLgisi biLe yok..

OLdukca uzun bir hikaye özetin özetini geçeyim sana..
tamam eyw.. sıkıntı cıktı tabi.. 2 gün sora diğer işin(sözde) biLgiLeri geLdi manageri aradık social security kartın cıkmadan geLme (yuhh daha 2 hafta var ona)
Alıntı
Bookmarks