Arkadaþlar 17 mayýsta vizeye girecek var mý ben 13.15de giriyorum
Arkadaþlar 17 mayýsta vizeye girecek var mý ben 13.15de giriyorum
arkadaþlar bugün 13,15de vizeye erkek arkadaþýmla girdik ve vizemizi aldýk.Heyecanýmýz çok fazlaydý.Belgelerimizi teslim ediceðimiz adam çok asabiydi,hatta erkek arkadaþýma bir sürü soru sordu gerdi boþ yere. Ýçeri girip parmak izi için sýramýzý bekledik,parmak izi verdiðimiz abla çok sempatikti az da olsa heyecanýmýz azalmýþtý.diðer giþeler açýlmaya baþladý salon çok kalabalýk bizde son gelenler olduðumuz için biz daha sonra görüþmeye gireriz sanýyorduk. Konuþurken bir anda numaram yandý.Marc adlý vize memuru yüzüme bile bakmadan:
-nereye gidiceksin dedi.Ben bunu neden gitmek istiyorsun diye anladým,yanlýþ cevap verdim ama o bir daha sordu.ayný zamanda gözü sürekli ekranda bir þeyler yazýyordu.
-bölümün ne?
-nerede çalýþýcaksýn,ne olarak çalýþýcaksýn dedi. Tabi bu arada benim ds formumu imzalamýþ önüme uzatmýþ ben görmedim bile heyecandan.
vizen onaylandý,ups ye gidebilirsin dedi.Heyecaným son dakikaya hatta kapýdan çýkana kadar vardý oraya gidince azaldý diyemeyeceðim ben,ama vizenizi aldýktan sonraki rahatlýk her þeye deyiyor. Erkek arkadaþýmada extra olarak ne zaman mezun olucaksýn diye sormuþ. Vize tarihini bekleyen arkadaþlara þimdiden þans diliyorum...
hayýrlý olsun, benmde sizin gibi bi çift tanýdýgým wardý bugun girecekti, bi ses çýkmadý galiba almýþlardýr.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks