Arkada?lar 14 haziran da Newark, NJ havaalan?na ö?renci bileti 650Euro tarih de?i?tirilebilir.?ptal edilebilir fiyat? uygun mudur?

Arkada?lar 14 haziran da Newark, NJ havaalan?na ö?renci bileti 650Euro tarih de?i?tirilebilir.?ptal edilebilir fiyat? uygun mudur?
Konu Özgün tarafından (02-05-2011 Saat 09:29 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: yanlış yazım

Çok pahal? dostum.senden bilet de?i?ikli?inde uygulanacak cezay? pe?in alm??lar zaten. bu bilette tabiki bu fiyata de?i?tirilebilir, iptal edilebilir olur.. ?u anda internet sitelerinde 500-550 euro ya newyorka bilet dolu. hadi sonradan biletini de?i?tirmeye karar verdin diyelim, en fazla 100 euro falan ceza ödersin ki yinede bu biletten daha ucuza gelir..

hangi firma? DAha uygunu olabilir ama bence arkadasin dedigi gibi cok pahali degil.Moody 500-550 Euro ya ogrenci bileti buluyorsan cok iyi wallah![]()

?u anda expediada haziran ay? boyunca 770 dolara var. bazen 600 dolara kadar dü?üyor fiyatlar? sürekli takip etmek laz?m. Ayr?ca arkada?lar uluslararas? uçu?larda ö?renci bileti diye bir?ey olmaz. sadece arac? ?irketlerden al?nan biletlerde arac? ?irket kendi kar?n? biraz azaltarak ö?renci bileti diye sunar.

?imdi ucuzmu pahal? m? beyler anlamad?m daha vize almad?g?m ?c?n ?ptal ed?le?l?r ve de?g?st?r?leb?l?r b?r b?let olmas? gerek?yor...

bence kesinlikle alma dostum. 1 çok pahal? 2 ucu? newark a ,yani ula??m aç?s?ndan çok dezavantajl? bir havaalan?.. bu arada bilet fiyatlar? gün ge?tikte artar veya azal?r diye bir kural yok.. bence uçak biletini vizeni ald?ktan sonra ara?t?r...

Dostum benim newark a gitmem laz?m ordan aktarma ile direk texas a geçece?im yani kas?tl? olarak oraya almaya çal???yorum yaBakal?m bir süre daha bekleyey?m ama art?k almak ?st?yorum da karars?z kald?m ?ste

ben hala ayni kanattayim ucuzda degil pahalida alinabilir bence degisimli ise.Bu arada hangi firma![]()

Lufthansa eger cok pahal? deg?l d?yorsan?z rezervasyon yar?n b?t?yo alacag?m arkadaslar

Bende 650 Euro ya aldim lufhansada frankfurt aktarmali![]()

610 Euro ya kapatt?m beyler

11haziran-24 eylül 603 euro thy ist-new york non-stop fiyat pahal? m??bi de tarhi de?i?tirirsem cezas? tahmini ne kadar olur?

ekobiLet.com![]()

valla nerdeyse soru i?areti kalmad? kafamda her soruma yeti?tin çok sa?ol yaa![]()

ya arkada?lar ben de british airways 540 eu bilet buldum. büyük ihtimal de?i?im yap?lm?yordur veya cezal?d?r vs. merak etti?im transit vize olay?, bilgisi olan var m? bu konuda?

duraklamas? nerede kardes?m mun?ch frankfurt paris londra da gerekmed?g?n? b?l?yorum...

ben de Londra aktarmal? bir bilete bakt???mdan ara?t?rd?m. buldu?um ?ey ?u:
Giderken ABD vizen oldu?u için transit vize gerekmeyecek. Ancak dönerken, e?er pasaportunda yazan, vizenin bitti?i tarihten sonra döneceksen ?ngiltere transit vizesi istenebilir. Yani vize bittikten sonra ABD de 1 ay turist olarak kalma hakk?n var, ama o 1 ay içinde dönerken ingiltere'den geçersen transti vize isteyebilirler senden. Ben bu yüzden giderken Londra, dönerken ba?ka bir yerden aktarmal? alaca??m bileti...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks