konsolosluðun önünde seansýmýzý bekliyoruz.seans seans sýrayla içeri alýndýk.klasik güvenlik kontrolleri falan..
sonra belgelerimizi teslim ediyoduk transkriptlerimizi açmamýz istendi ve de iþ kabul belgelerimizin baþvuru evraklarý arasýndan çýkarýlmasý söylendi.(kadýn çok agresifti nedenini bilemediðim bi þekilde.)numaramý aldým içeri girdim.yalnýz koltuklarýn pozisyonu çok deðiþikti, koltuklarýn arkasý giþelere dönüktü.önce bi þok geçirdim tabi

sonra numaram yandý parmak izini verdim.(kadýn çok tatlý ve kibardý baya bi mutlu oldum nedense)numara kaðýdýný parmak izi verdiðim giþede býrakmýþtým ki kadýn 'keep your number, please' dedi.orda býrakmýcakmýþýz numarayý.tekrar yerime oturdum, bekliyorum.
1 numaralý giþedeki görevli herþeyi soruyo.biz de pür dikkat gidenleri dinliyoruz tabi.özellikle 1 numaraya denk gelirseniz mutlaka o haklarýmýzla ilgili kitapçýðý okuyun.onunla ilgili baya bi soruyo.ki bi çocuðu tekrar oku 2-4 hafta sonra geri gel dedi.birine de red verdi.ama niye bilmiyorum tam olarak, ing.si mi iyi deðildi, sanýrým ortalamasýnda da bi problem varmýþ.1 numaraysa yandýk falan demeyin

heyecanlý bi þekilde bekliyorum hala.numaram yandý.2 numaralý giþe

)baya bi sevindim koþarak gittim resmen.klasik sorular.sonunda:'your visa to the usa has been approved.you can go to ups' dedi

'thank you so much dedim' ayrýldým.ups'e gittim.orda numara kaðýdýný veriyoruz.
bütün iþlemler yaklaþýk 2 saat sürüyo.bu 2 saatlik süre zarfýnda çoðu öðrenci birsürü þey söylediði için zorla heyecanlandýrýlabilirsiniz, aldýrýþ etmeyin.hatta kimilerinin her adýmýndan haberiniz oluyo çünkü; parmak izi verdikten sonra baðýrarak burda sadece parmak izi veriliyomuþ, numarasý yanýnca heyhh benim numaram yandý, vizeyi almýþlarsa ooohh oleeey aldým gibi yüksek nidalý sesleri duyduðunuzdan.
kýsacasý heyecanlý olmayýn.bi de 1 numaraya denk gelseniz bile en büyük dezavantaj heyecanlý olmaktýr.çünkü o da aslýnda çok komplike sorular sormuyo ama heyecandan ve ortamdan olsa gerek insanlar numaralarýnýn 1 numarada yandýðýný görünce sanki vize reddi almýþ gibi asýk bi suratla ve telaþla ilerliyolar.
benim anlatacaklarým bu kadar..
hepimizin güzel bi yaz geçirmesi dileðiyle..
Bookmarks