Selam arkada?lar amerikaya gidince kendime bi i phone al?cam 2 tane de oyle kay?ts?z olarak sokmaya çal??cam mesela bavulda falan acaba trye inerken bi sorun olurmu ben sadece 1 ini kaydettiricem di?er 2si kay?ts?z kalcak

Selam arkada?lar amerikaya gidince kendime bi i phone al?cam 2 tane de oyle kay?ts?z olarak sokmaya çal??cam mesela bavulda falan acaba trye inerken bi sorun olurmu ben sadece 1 ini kaydettiricem di?er 2si kay?ts?z kalcak
when life gives you lemons, make lemonade
Sorun olmaz 5 tane bile sokarsin.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017

eyv. sa?olas?n

geçen sene bir arkada??m 3 tane getirdi di?er 2 telefonuda telefon almayan arkada?lar?na kaydettirdi... bavulunda de?il uçakta yan?na ald???n el bagaj?na yada s?rt çantana koyman? tavsiye ederim... elektronikler güvenlikte yada bavullar? uça?a götüren görevliler taraf?ndan al?nabiliyor... türkiye giri?inde bi arama fln yok s?k?nt? olmaz..

anlad?m aysin sa?ol in?. bende bulurum tel alm?yan arkada?lar![]()

Sövüyor bana ?imdi.. Almasam benim üstümden geçirecek![]()
When you want something in life, you just gotta reach out and grab it.. ~ A.Supertramp.

heheheheay?ps?n knk
![]()

Merak ettigimm nokta su.Butun elektronikleri sirt cantaniza atin diyorsunuz,sirt cantasinda arama yapmiyorlar mi,yada cihazdan gecirmiyorlar mi?

ewt cihazdan geçiriyorLar, aramada yap?yorLar.. Ancak sen 10-15 tane iphone yada ne bilim yine ayn? seyLerden oLdukca fazLa koyarsan eLinden aLabiLirLer ticari amacLa götürdü?ünü düsünerek.. Ama 1-2 tane teLefon 1 kamera 1 pLaystation 2 ipod faLan varsa cantanda kendime aLd?m kardesim diyebiLirsin ki zaten onLarda sormazLar bunLar ne diye..

arama yap?yorlar laptopunuzu ç?kartman?z? istiyorlar hatta sizden ?üphelenirlerse laptopunuzu çal??t?rman?z? bile isteyebiliyorlar... ama bavulunuza koydu?unuz ve uçak alt?na giden bagaj?n?zdan elektronik ve k?ymetli e?yalar?n?z al?nma-çal?nma riski var çok ki?iden duydum.... havayolu ?irketine dava açars?n?z u?ra??rs?n?z tazminat alabilirsiniz ama bu kadar u?ra?maya ve riske ne gerek var ?

?imdi yan?m?zda iphone yada laptop kaç tane getirebiliriz bi s?n?r yok mu uc yada bes falan?

o zaman ben kotaya 5 d?yorum![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks