eğer bulunduğunuz yerde metropcs kapsama alanı varsa onu kullanabilirsiniz. ayda 60 dolara abd içi sabitler+cepler+sms+web sınırsız,ek olarak uluslararası sms ve sadece sabit hatlar sınırsız.tek sıkıntısı sim kartsız çalışan kendi telefoları olması.(oradan 20-30 dolara iş gören bir tane temin edilebilir).geçen sene metropcs kullanan hiçbir arkadaşımın sıkıntı yaşadığını görmedim.

at&t nin günlük 1 dolar tarifesi geçen sene bayağı sıkıntı yaratıyordu.sadece at%t arası sınırsız konuşma hakkı veriyordu.geçen web sitesinden baktım,günlük sabit ücreti 2 dolara çıkarmışlar ve sms falanda eklemişler işin içine.yinede ekstra paketler yükletebiliyorsunuz.

zaten en uygunu telefon+hat satılan paketlerden almak. 30 dolara aldığınız bir telefon için hat aktivasyon ücreti ödemiyorsunuz ve içinde bir miktar para yüklü oluyor.öte yandan at&t nin sıfır hat aktivasyon ücreti 35 dolardı.birde kontör alacaksınız yanına en az 15 dolarlık...telefonunu götürmek isteyenlere duyurulur

eğer internetten konuşacaksanız,skype nin uluslararası sabit ve cep hatları için aylık dakka paketleri var,onları kullanabilirsiniz(benim ilk zamanlarda işimi yeterince görmüştü.)