Alıntı JazzL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gerçekten şaşılası bir durum. Bunca emeği 20-30 sn'de bu kadar kolay harcayamazlardı. Keşke daha fazla konuşsaydın. Diğer konsolosluklara göre biraz insafsızca davrandığını, ortalamanın yeterli olduğunu falan söyleseydin. Ve en önemlisi emeklerinden bahsetseydin.. Gerçekten adına çok üzüldüm kardeşim...
valla ınan bana bukadar zamanın hıc olmazdı konusmaya kı benım olmadı zaten ortalaman cok dusuk o yuzden red verdım dıyınce sok oldum..kı hıc beklemedıgım bı yerden red yedım yanı..

ha bu arada suna ınanıyorum kesınlıkle bır lımıt var ve o lımıtı gecemıyosun nekadar ıyı olursan ol yanı benı en sacma yerden eleyebılırdı kı onuda yaptı zaten...

ıstanbula gelıp vızeye gırmem 400 ıle 500 lıra arasında o yuzden bıraz sıkıntımda var ısın acıkcası bılemıyorum henuz karar veremedım ortada kaldım yanı..dıyeceksınızkı orası ıcın bu masraf deger kı ordanda vıze alma garantım yok ama kendı paramla gıtmeye cabaladıgım ıcın bu ucret bana bıraz fazla gelıyor masraflarımı hesaplayınca..

kısacası orda kazansam bıle hersey borclarıma ıdıyor ve oraya sadece calısmak ıcınde gıtmek ıstemıyorum kı ben kıbrısta orda kazanacagımdan daha fazla kazanıyorum zaten...

dedıgım gıbı arada kalmıs durumdaym...

ha bu arada ıstanbulda alacagım vıze gunude cok onemlı benım ıcın bıldıgınız gıbı fınallerde yaklastı ve onunların ıcıne dahıl olursa kı kesınlıkle dusunmem cunku okulum daha onemlı hale geldı su durumda...