arkada?lar bu yaz gillians da cal?sacak olan var m?..?

arkada?lar bu yaz gillians da cal?sacak olan var m?..?

Merhabalar
Ben orada olaca??m.

Ben orada olaca??m![]()

mrb nezman gidiyosun?

Gelecek seneler için yararl? olmas? umuduyla;
Öncelikle ?ehir için ?uraya bakman?z? öneriyorum: http://www.turkishwat.net/eyaletler-...ew-jersey.html
Sonral?kla ise, Wonderland, Türkiye'deki ortalama bir lunapark büyüklü?ünde. Öyle aman aman bir park de?il. Hele Six Flags'in filan yan?ndan geçemez![]()
Çal??ma saatleri
day(13.00-18.00)
night(18.00-23.30)
?eklinde 2 mesai. Gece mesaileri daha avantajl?. Hem güne? alt?nda çal??mam?? oluyorsunuz hem de daha fazla saat çal???yorsunuz. Tek dezavantaj geceleri daha yo?un oluyor.
Tek mesai çal???rsan?z kesinlikle hiçbir?ey kazanamazs?n?z. 2. mesai ?art hatta zorunlu gibi. Haftan?n en az 2 günü çift mesai çal???lmal?.
Hergün de?i?ik bir makinede çal???l?yor. Gölgedeki bir makine de denk gelebelir 35 derece s?cakta durmak zorunda kalaca??n bir makine de. Baz? makinelerde güvenlik aç?s?ndan ?emsiye yok. Tam bir ölüm.
Çal???rken oturmak, konu?mak, müzik dinlemek, bir?ey okumak, telefonla u?ra?mak yasak.
Taxler içerisinden ç?kar?ld???nda saatlik 6.5 dolar kal?yor. Onunda yar?s? kiraya gidiyor. ?kinci i? ya da çift mesai muhakkak yap?lmal?.
Orada bizden ba?ka Ukraynal? ve Bulgarlar da çal???yor ama yo?unluk lise ö?rencisi Amerikal? çocuklar. Takdir edilir ki 15-16 ya??ndaki çocuklardan kültür ya da dil nam?na hiçbir ?ey ö?renilmiyor zaten de ço?u so?uk insanlar. Birkaç tanesini tenzih ediyorum tabi.
Patron John, iyi birisi ama çok muhattap olmaz genelde. Daha çok Brian ve Jill'le muhattap olunur. Onlar da Türklerle çok iyi de?iller. San?r?m çok iyi anla?amad???m?z için çok diyolo?a girmiyorlar bizlerle.
Sadece 1 kez 30 dkl?k mola hakk? var, onu da maa?tan kesiyorlar.
K?sacas? burada çok çal???p az kazan?l?yor.
Sevgiler.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks