Londra dönüþlü biletlerde sýkýntý yaþanabileceðini duymuþtum acaba bilgi sahibi olan tecrübeli londra donusu yapmýs kiþiler varsa düþüncelerini öðrnmk isityorum Sýkýntý olabilir mi ?? tþkkürler...
Londra dönüþlü biletlerde sýkýntý yaþanabileceðini duymuþtum acaba bilgi sahibi olan tecrübeli londra donusu yapmýs kiþiler varsa düþüncelerini öðrnmk isityorum Sýkýntý olabilir mi ?? tþkkürler...
british airlines londra aktarmalý gitmeyi dusunuyorum washingtona
Bileti hangi firmadan aldýysan musteri hizmetlerini ara sor kesin bilgiyi söylerler
ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!
ne gýbý bý sýkýntý olabýlýr ký tek sorun zaman olabýlýr.ben gecen sene gýdýs gelýsý oyle yaptým hýc sýkýlmadým býle butun magzalarý gezmýs olsan zaman doluyo zaten gezersýn bence guzel olur.yanlýz ýngýltere parasý geýyo ona dýkkat et
Hicbir sknti olmuyor ne gibi skntidan bahsediyorsun ki sen ?
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Transit vizesi hakkýnda sýkýntýdan bahsediyor heralde
ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!
2 sefer gidip geldim British'le, herhangi bir problem çýkmadý.
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
bnde londra aktarmalý almayý dusunuyorum american airlinesden internetten arastýrdým bileti aliýpta bu transit vize yuzunden ucaga binemyenler olmuþ var mý bilgisi olan?
eyv gurme tþkler ýnfo ýcýn tenk yu
sýkýntý yok![]()
ben de Londra aktarmalý bir bilete baktýðýmdan araþtýrdým. bulduðum þey þu:
Giderken ABD vizen olduðu için transit vize gerekmeyecek. Ancak dönerken, eðer pasaportunda yazan, vizenin bittiði tarihten sonra döneceksen Ýngiltere transit vizesi istenebilir. Yani vize bittikten sonra ABD de 1 ay turist olarak kalma hakkýn var, ama o 1 ay içinde dönerken ingiltere'den geçersen transti vize isteyebilirler senden. Ben bu yüzden giderken Londra, dönerken baþka bir yerden aktarmalý alacaðým bileti...
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks