Work and Travel
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ýþ sözleþmesi örneði

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Ýþ sözleþmesi örneði

Ýyi akþamlar,
    Ben 4. sýnýf öðrencisiyim. vize görüþmesine son sýnýf öðrencisi olduðum için resmi iþe alým sözleþmesi götürmem gerekiyormuþ. bu sözleþmenin ingilizce mi olmasý gerekiyor???
    netten örnek için çok baktým ama göremedim. Elinizde iþe alým sözleþmesi varsa benimle paylaþýrsanýz çok mutlu olurum.

Wat Profesörü
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    16

iþ sozlesmesý derken job offerden mý bahsedýyolar yoksam...kýbrýsta býzden ýstemýslerdýde son sýnýf olsakta olmasakta..

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Hayýr. DÖndüðümüzde bir yerde çalýþacaðýmýza dair bir iþ sözleþmesi. Örneðin çok aradým ama bulamadým. bilgisi olanlar yardýmcý olsun lütfen..

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Mezun olduktan sonra Türkiyede çalýþacagý bir iþyerine ait sözleþmeden bahsediyor, tanýdýk bir iþyerine gidip kafana göre bir sözleþme yapabilirsin bence bi problem olmaz.

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

work and travel için isteyeceklerini sanmýyorum turist vizesinde istiyorlar onu
    ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý gurme Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Mezun olduktan sonra Türkiyede çalýþacagý bir iþyerine ait sözleþmeden bahsediyor, tanýdýk bir iþyerine gidip kafana göre bir sözleþme yapabilirsin bence bi problem olmaz.
    Peki bu sözleþmenin ingilizce olma zorunluluðu varmýdýr? yani içeri nasýl olucak. Döndüðünde bizimle çalýþýcak yazmýcak herhalde dimi ?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý matador_36 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    work and travel için isteyeceklerini sanmýyorum turist vizesinde istiyorlar onu
    Yok istiyorlar. Daa örneðini bulamýyorum. yani orda kalmýcaðýmý ispatlamam için. bu sene mezun olacaðým için geri döneceðime karþýn biþi göstermem gerekiyor.

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

gayet basit isim soyisim yazacak döndüðünde þirketimizde çalýþacaktýr diyecek imza mühür
    ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý matador_36 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    gayet basit isim soyisim yazacak döndüðünde þirketimizde çalýþacaktýr diyecek imza mühür
    Thank you for helping

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý saimee Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Thank you for helping
    buyur ben sana yazaým aynen böle biþi olcak kardeþim...

tarih
    To whom it may concern,

As a student at....universty, department of ....... buraya ismini yaz .....has already as a ( buraya çalýþcan mesleði yaz)..in our company.

we would be happy to work with him in the future..Therefore, we found it suitable that he would star to work with us with the salary of (burda bi maaþ salla kafadan) turkish liras in (burda tarih gir iþe baþlayacaðýn) following his graduation.

we support work and travel programme this summer hoping that it will be benefical not in terms of experiencing new cultures but also for developing his english.For this reason we strongly support him joininj this programme.

tam bu bölgeyede kaþe bastýr

BannedUser
    Guest

bu evraka bakmayacaklar. eger onceký sene gýtmýssen zaten pek sorun olmaz cunku referans býr výzen var. onlarý belge ýle degýl konusman ile ikna etmen gerek. tekrar soyluyorum o evraka bakacaklarýna ýnanmýyorum

sen donunce ne yapacaksýn sorusuna takýlmadan býr cevap ver yeter. oyle naylon belgeler ýsýný daha cok zorlastýrýr. gercekten saglam referans mektubu varsa ýse yarar onlar.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý makroklima Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bu evraka bakmayacaklar. eger onceký sene gýtmýssen zaten pek sorun olmaz cunku referans býr výzen var. onlarý belge ýle degýl konusman ile ikna etmen gerek. tekrar soyluyorum o evraka bakacaklarýna ýnanmýyorum

sen donunce ne yapacaksýn sorusuna takýlmadan býr cevap ver yeter. oyle naylon belgeler ýsýný daha cok zorlastýrýr. gercekten saglam referans mektubu varsa ýse yarar onlar.
    aynen haklýsýn bende bu belgeyi götürmüþtüm yanýmda bakmadýlar bile ne yapacaksýn die sorduklarýnda master yapýcam demek daha mantýklý ben öle demiþtim çok ii umarým baþarýrsýn demiþti adam...

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý makroklima Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

çok teþekkür ederim cvbýn için

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý EsEs Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    aynen haklýsýn bende bu belgeyi götürmüþtüm yanýmda bakmadýlar bile ne yapacaksýn die sorduklarýnda master yapýcam demek daha mantýklý ben öle demiþtim çok ii umarým baþarýrsýn demiþti adam...
    büyük bi ihtimal bakmýcaklar evtte bulunsun iþte

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

bende 4.sýnýfým inþ öyle biþey istemezler, sonuçta farazi belge hazýrlanýr, insan geri dönmemeye karar verdikten sonra.insanýn düþüncesini okuyamadýktan sonra boþ önlemler bunlar

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

arkadaþlar ben ankaradan aldým vizemi son sýnýf olupta 5arkadaþýmda ist.dan aldýlar 4mayýsta onlarda götürmüþlerdi yanlarýnda fakat kesinlikle istemediler öyle bir evrak

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)