te?ekkür ederim bilgileriniz için. dan??manda sürekli bi?ey olmaz bisikletle 15 dakkada var?rs?n diyo. asl?nda öyle uzak de?il falan diyip duruyo. ittircek heralde aprilin evlerini bize. peki ?irket arac?l??? ile de?ilde kendimiz oraya gittikten sonra sokak sokak gezip arasak kaç günde buluruz? o bahsetti?im a?a??daki bölgeden? yani ?irket heralde biz kendimiz ev bulana kadar 2-3 günlü?üne ba?kas?n?n yan?na yerle?tirebilir bizi ama önemli olan biz kendimiz bulabilicekmiyiz..
Edit : bide ben bu craiglist.org a giriyorum, otomatik olarak illa norfolk.craiglist.com a yönlendiriyo, norfolk istemiyorumki. bide burda in virginia beach falan yaz?yo hepsi taa alakas?z yerlerde.. bu kastetti?im yerin genel bi ad? vs. yokmudur ki bu bölgedeki aramay? nas? yap?cam :S
2. Edit : bu arada bahsetti?im yer Ocean Lakes diye geçiyo san?rsam, o civarlardaki parklar?n okullar?n adlar? hep ocean lakes le ba?l?yo. bi tanede ilan buldum, linki ?u
TO OWN LARGE LAKEFRONT HOME
ama pahal? geldi ayl?k 1500$, bide burda ayl?k böyle yaz?yoda istedi?imiz kadar ki?iyle kalabiliyomuyuz mesela burda? ki?i ba?? de?ildir heralde bu fiyat?

Bookmarks