Work and Travel
Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Virginia Beach 21. st haricinde?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Standart Virginia Beach 21. st haricinde?

Merhabalar,
    bildi?im kadar?yla virginia beach e giden wat ç?lar?n alay? 21. st civarlar?nda kal?yolar. bizim (4 arkada?) çal???ca??m?z yer Holiday Trav-L Park. Google maps linki burda buyrun

Holiday Trav-L Park, General Booth Boulevard, Virginia Beach, VA, United States - Google Haritalar

benim sormak istedi?im ?imdi o 21. st te eve yerle?irsek e?er bu i?yerine ula?mam?z için uçak falan gerek. o kadar mesafeyi neyle gidicez..hayatta ura?mam o kadar mesafeyi araba bile olsa.Benim sorum ?u. e?er haritaya bakarsan?z alt tarafta sar? renkli Dam Neck Rd. diye bi yol var mesela onun etraf?nda o kesimlerde ev bulma olas?l???m?z varm?d?r ? gidipte oralarda kalan oldumu ?
    ve fiyatlar? ne olur sonuçta plajtan uzak iç kesimlerde oldu?u için biraz daha ucuz olmas? gerekmezmi?
    (bu arada 21. st yukarda sar? renkli gene)

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı lvntbkdmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,
    bildi?im kadar?yla virginia beach e giden wat ç?lar?n alay? 21. st civarlar?nda kal?yolar. bizim (4 arkada?) çal???ca??m?z yer Holiday Trav-L Park. Google maps linki burda buyrun

Holiday Trav-L Park, General Booth Boulevard, Virginia Beach, VA, United States - Google Haritalar

benim sormak istedi?im ?imdi o 21. st te eve yerle?irsek e?er bu i?yerine ula?mam?z için uçak falan gerek. o kadar mesafeyi neyle gidicez..hayatta ura?mam o kadar mesafeyi araba bile olsa.Benim sorum ?u. e?er haritaya bakarsan?z alt tarafta sar? renkli Dam Neck Rd. diye bi yol var mesela onun etraf?nda o kesimlerde ev bulma olas?l???m?z varm?d?r ? gidipte oralarda kalan oldumu ?
    ve fiyatlar? ne olur sonuçta plajtan uzak iç kesimlerde oldu?u için biraz daha ucuz olmas? gerekmezmi?
    (bu arada 21. st yukarda sar? renkli gene)
    harbiden uzak valla araba olmadan ula??m?n çok büyük s?k?nt? olur hergün otobüsle git gel.. o taraflarda ev bulman zor bulursanda fiyatta pek bi de?i?klik olaca??n? dü?ünme dedi?in tarafta kalan görmedim duymad?m geçen sene....

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

21st Gençlik. Hocam çok uzak sak?n 21st'te kalma. hotel dolu her taraf, tahmin ediyorum ki fazla ki?isiniz. Ö?renciler için odalar mevcut. Trav-L Park'a yak?n otelleri ara?t?rman? ve bulduktan sonra dan??man?nla ileti?ime geçmeni tavsiye ederim

Edit:
    @Ays?n nas?l?m ama, gitmeden :P

When you want something in life, you just gotta reach out and grab it.. ~ A.Supertramp.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı JazzL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    21st Gençlik. Hocam çok uzak sak?n 21st'te kalma. hotel dolu her taraf, tahmin ediyorum ki fazla ki?isiniz. Ö?renciler için odalar mevcut. Trav-L Park'a yak?n otelleri ara?t?rman? ve bulduktan sonra dan??man?nla ileti?ime geçmeni tavsiye ederim

Edit:
    @Ays?n nas?l?m ama, gitmeden :P
    @ jazzL moral verici seneye git gel o zmn gideceklere bol bol yard?m edersiniz

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

@lvntbkdmr abi bir aksilik olmazsa gidece?in dan??manl?k ?irketinden 2 dan??man yaz?n virginia beachte olacak havaalan?nda seni kar??lad?klar?nda durumunu söylersin.. ona göre uygun bi konaklama sunmaya çal???rlar in?..
    ?u an için ara?t?rabilce?in tek yer craigslist...

burdan craigslist: hampton roads classifieds for jobs, apartments, personals, for sale, services, community, and events housing ba?l??? alt?nda apts/housing ve rooms/shared k?sm?na bakman? önerebilirim..
    Konu Aysin tarafından (11-05-2011 Saat 08:16 PM ) değiştirilmiştir.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı Aysin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @lvntbkdmr abi bir aksilik olmazsa gidece?in dan??manl?k ?irketinden 2 dan??man yaz?n virginia beachte olacak havaalan?nda seni kar??lad?klar?nda durumunu söylersin.. ona göre uygun bi konaklama sunmaya çal???rlar in?..
    ?u an için ara?t?rabilce?in tek yer craigslist...

burdan craigslist: hampton roads classifieds for jobs, apartments, personals, for sale, services, community, and events housing ba?l??? alt?nda apts/housing ve rooms/shared k?sm?na bakman? önerebilirim..
    te?ekkür ederim bilgileriniz için. dan??manda sürekli bi?ey olmaz bisikletle 15 dakkada var?rs?n diyo. asl?nda öyle uzak de?il falan diyip duruyo. ittircek heralde aprilin evlerini bize. peki ?irket arac?l??? ile de?ilde kendimiz oraya gittikten sonra sokak sokak gezip arasak kaç günde buluruz? o bahsetti?im a?a??daki bölgeden? yani ?irket heralde biz kendimiz ev bulana kadar 2-3 günlü?üne ba?kas?n?n yan?na yerle?tirebilir bizi ama önemli olan biz kendimiz bulabilicekmiyiz..

Edit : bide ben bu craiglist.org a giriyorum, otomatik olarak illa norfolk.craiglist.com a yönlendiriyo, norfolk istemiyorumki. bide burda in virginia beach falan yaz?yo hepsi taa alakas?z yerlerde.. bu kastetti?im yerin genel bi ad? vs. yokmudur ki bu bölgedeki aramay? nas? yap?cam :S

2. Edit : bu arada bahsetti?im yer Ocean Lakes diye geçiyo san?rsam, o civarlardaki parklar?n okullar?n adlar? hep ocean lakes le ba?l?yo. bi tanede ilan buldum, linki ?u
    http://norfolk.craigslist.org/apa/2368621766.html
    ama pahal? geldi ayl?k 1500$, bide burda ayl?k böyle yaz?yoda istedi?imiz kadar ki?iyle kalabiliyomuyuz mesela burda? ki?i ba?? de?ildir heralde bu fiyat?
    Konu lvntbkdmr tarafından (12-05-2011 Saat 12:25 AM ) değiştirilmiştir.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

te?ekkür ederim bilgileriniz için. dan??manda sürekli bi?ey olmaz bisikletle 15 dakkada var?rs?n diyo. asl?nda öyle uzak de?il falan diyip duruyo. ittircek heralde aprilin evlerini bize. peki ?irket arac?l??? ile de?ilde kendimiz oraya gittikten sonra sokak sokak gezip arasak kaç günde buluruz? o bahsetti?im a?a??daki bölgeden? yani ?irket heralde biz kendimiz ev bulana kadar 2-3 günlü?üne ba?kas?n?n yan?na yerle?tirebilir bizi ama önemli olan biz kendimiz bulabilicekmiyiz..

Edit : bide ben bu craiglist.org a giriyorum, otomatik olarak illa norfolk.craiglist.com a yönlendiriyo, norfolk istemiyorumki. bide burda in virginia beach falan yaz?yo hepsi taa alakas?z yerlerde.. bu kastetti?im yerin genel bi ad? vs. yokmudur ki bu bölgedeki aramay? nas? yap?cam :S

2. Edit : bu arada bahsetti?im yer Ocean Lakes diye geçiyo san?rsam, o civarlardaki parklar?n okullar?n adlar? hep ocean lakes le ba?l?yo. bi tanede ilan buldum, linki ?u
    TO OWN LARGE LAKEFRONT HOME
    ama pahal? geldi ayl?k 1500$, bide burda ayl?k böyle yaz?yoda istedi?imiz kadar ki?iyle kalabiliyomuyuz mesela burda? ki?i ba?? de?ildir heralde bu fiyat?
    Biz öyle yapmay? planl?yoruz. Önce belirli bir süre otelde daha sonra ev aray???.
    craiglist olay? da san?r?m Norfolk Beach'i kapsad???ndan öyle. Yani do?ru adrese bak?yorsun..

When you want something in life, you just gotta reach out and grab it.. ~ A.Supertramp.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Biz öyle yapmay? planl?yoruz. Önce belirli bir süre otelde daha sonra ev aray???.
    craiglist olay? da san?r?m Norfolk Beach'i kapsad???ndan öyle. Yani do?ru adrese bak?yorsun..
    bu craiglistten ev bulma olay?n?n rehberi laz?m asl?nda. bak?yorum ?imdide ayl?k 2000$ ada var 650$ ada var. bunlar nas?l oluyo bu fiyatlar ayl?k ki?i ba?? fiyatlarm? yoksa toplamm?. kaç ki?i kalabiliyoruz. mesela ayl?k 1000$ l?k evler buldum i? yerine acayip yak?n.tam o bahsetti?im yerden. Dam Neck diye geçiyomu? oralar.2 bedroom 2 bathroom lu evler var ama ?imdi bu 1000$ ? biz toplamdam? ödüycez yani mesela 4 arkada? gidip kalsak, ki?i ba?? ayl?k 250$ m? ödüycez ?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

bu craiglistten ev bulma olay?n?n rehberi laz?m asl?nda. bak?yorum ?imdide ayl?k 2000$ ada var 650$ ada var. bunlar nas?l oluyo bu fiyatlar ayl?k ki?i ba?? fiyatlarm? yoksa toplamm?. kaç ki?i kalabiliyoruz. mesela ayl?k 1000$ l?k evler buldum i? yerine acayip yak?n.tam o bahsetti?im yerden. Dam Neck diye geçiyomu? oralar.2 bedroom 2 bathroom lu evler var ama ?imdi bu 1000$ ? biz toplamdam? ödüycez yani mesela 4 arkada? gidip kalsak, ki?i ba?? ayl?k 250$ m? ödüycez ?
    valla o konuda benim de kafam kar???k. O yüzden hiç bula?m?yorum. Hele bi gidelim. Yerle?icez Quality Inn'e. Sonra bo? oldu?umuz vakitlerde ç?k?caz ev aramaya. Veya netten bulup görmeye gidebiliriz örne?in..
    Çok sorun yapma dostum. Elbet bulunur konaklama. ?lk günler kendini garantiye alsan yeterli..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

valla o konuda benim de kafam kar???k. O yüzden hiç bula?m?yorum. Hele bi gidelim. Yerle?icez Quality Inn'e. Sonra bo? oldu?umuz vakitlerde ç?k?caz ev aramaya. Veya netten bulup görmeye gidebiliriz örne?in..
    Çok sorun yapma dostum. Elbet bulunur konaklama. ?lk günler kendini garantiye alsan yeterli..
    benim ?u an u?ra?mam?n tek sebebi, gider gitmez otele ihtiyaç duymamak. çünkü oteller gerçekten çok pahal?. o quality inn e falan bakm??t?m baya pahal?yd? ki?i ba?? gecelik. o paray? verce?ime sokakta yatar?m. o yüzden ?imdiden bakmaya ba?lad?m. gider gitmez ev haz?r olsun diye.yoksa bende biliyorum otelde kal?vermeyi

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

TO OWN LARGE LAKEFRONT HOME
    ah o dan??man? gönderceksin beach'e o s?cakta bisikletle gitsin bakal?m bi 15dkda göreyim onu .. sokak sokak aray?p bulabilirsiniz ama iyi seviyede ingilizceniz olmas? laz?m ilandaki telefonu arad???n?zda düzgünce konu?abilmelisiniz ama ?öyle bir durum var evlerden baz?lar? e?yas?z ve baz? ev sahipleri 3 ayl?k kiralam?yor geçen sene hep ba??m?za geldi ..

bnm sana gönderdi?im linkten dolay? norfolk-Hampton roads aç?l?yor virginia beach'i o bölge kaps?yor... do?ru yerde ar?yorsun yani.. ararken oceanfront-virginia beach-23451(posta kodu) arama kutusuna yazabilirsin hatta i? yerine yak?n olan cadde-avenue isimlerini fln yaz?pta arayabilirsin... norfolk d???nda yerlere bakmak için sa?da eyaletler ?ehirler seçene?i var arama bölgeni de?i?tirebilirsin.. i? yerinin bölgesi evet ocean lakes diye geçiyor gibi...
    buldu?un ev ayl?k fiyat 1500.. 4 yatak odas? var diyor.. ev komple sizin kaç ki?i isterseniz kal?rs?n?z her odada 2 ki?i kalsan?z 4*2=8 ayl?k ki?i ba?? 200 ama mobilyas? olmayabilir

evinde fazla odas? olanlar yanlar?na ö?renci alabiliyor..
    asl?nda böyle bir?eyler bulabilirseniz çok çok iyi olabilir geçen seneden bir örnek biliyorum.. ?ehir efsaneside olabilir ama kad?n ö?rencilere yemek bile yap?yormu? tabi tam tersi olup ev sahibiniz sorunda ç?karabilir... mesela Room for two female foreign students.
    Konu Aysin tarafından (12-05-2011 Saat 05:50 AM ) değiştirilmiştir.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

evlerin fiyatlar? genelde ayl?k ve toplam fiyat evet 4 ki?i kalsan?z ki?i ba?? 250 dü?er ... ama özelliklerini okuman laz?m e?yas? olmayabilir.. yada baz?lar? evinin tek odas?n? kiral?yor.. fiyatlar ondan o kadar çok de?i?ken ilan detaylar?n? oku.. istersen mail atarak ilan sahibine ula??p daha fazla detayl? bilgide alabilirsin tabi...
    Konu Aysin tarafından (12-05-2011 Saat 05:58 AM ) değiştirilmiştir.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

benim ?u an u?ra?mam?n tek sebebi, gider gitmez otele ihtiyaç duymamak. çünkü oteller gerçekten çok pahal?. o quality inn e falan bakm??t?m baya pahal?yd? ki?i ba?? gecelik. o paray? verce?ime sokakta yatar?m. o yüzden ?imdiden bakmaya ba?lad?m. gider gitmez ev haz?r olsun diye.yoksa bende biliyorum otelde kal?vermeyi

ya quality inn'e yerle?irsiniz oras? problem de?il.. geçen sene olan? yaz?yorum size.. ilk gitti?imizde 40'a yak?n türk watç? yerle?tirildi oraya.. 100dolar geri verilmeyen depozito ve haftal?k 90 dolar olarak.. ilk haftadan 35 ki?i terk etti quality inn'i.. herkes farkl? yerler bulup ç?kt?.. biz memnunduk 3 ki?i kald?k en büyük avantaj?da wireless + havuzdu.. ilk gece vard???m?zda isterseniz depozito vermeden gecelik 20$ ödeyerekte kalabilirsiniz dediler o bir haftada ev bulup ç?kacak olanlar?n bu ?ekilde depozito vermeden kalmas? daha mant?kl?... orda 100dolar gerçekten çok iyi para..

önceden ara?t?rarak çok iyi yap?yosunuz ne kadar az konaklama yeri de?i?tirirseniz o kadar iyi olur.. bo?u bo?una depozito yada depozitolar vermemi? olursunuz....

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

@ lvntbkdmr

abi mesela 21. caddede konaklasan i? yerine mesefa yakla??k 6km.. yürüyerek 1saat 15dk fln sürer yani yürünmez ... bisikletle 25-30dk ki zenciden al?caks?n 10-20$ civar? eli aya?? düzgün bir bisiklet olmicak gitmicek freni tutmicak vs ... yada otobüsle gideceksin... 19.cadde pacificte otobüs dura?? var ordan 33 numaraya bineceksin i? yerinin ordan geçiyor.. otobüsler yava? gidiyor 20-25 dk sürer oda.. otobüsede gidi? geli? 2 dolar vericeksin günlük virginia beach otobüslerinede burdan bakabilirsiniz.. Virginia Beach Routes | Hampton Roads Transit
    Konu Aysin tarafından (12-05-2011 Saat 05:59 AM ) değiştirilmiştir.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

@Aysin

seni mod falan yaps?nlar bu siteye, bu nas?l bir bilgi
    çok te?ekkürler, ben ayn? ?ekilde gecenin bi vakti dan??manada söyledim böyle böyle craigslistten 4-5 tane buldum diye. o ev sahiplerine mail att?m hepsine ama ?imdi linklerini kaybettim tekrar bulursam linkleri dan??mana göndericem o ordaki telefon numaralar?n? ar?y?p bilgi alcak

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

ya quality inn'e yerle?irsiniz oras? problem de?il.. geçen sene olan? yaz?yorum size.. ilk gitti?imizde 40'a yak?n türk watç? yerle?tirildi oraya.. 100dolar geri verilmeyen depozito ve haftal?k 90 dolar olarak.. ilk haftadan 35 ki?i terk etti quality inn'i.. herkes farkl? yerler bulup ç?kt?.. biz memnunduk 3 ki?i kald?k en büyük avantaj?da wireless + havuzdu.. ilk gece vard???m?zda isterseniz depozito vermeden gecelik 20$ ödeyerekte kalabilirsiniz dediler o bir haftada ev bulup ç?kacak olanlar?n bu ?ekilde depozito vermeden kalmas? daha mant?kl?... orda 100dolar gerçekten çok iyi para..

önceden ara?t?rarak çok iyi yap?yosunuz ne kadar az konaklama yeri de?i?tirirseniz o kadar iyi olur.. bo?u bo?una depozito yada depozitolar vermemi? olursunuz....
    quality inn fiyatlar? böylemi gerçekten? e?er haftal?k 90 sa asl?nda normal gibi..ben int sitesinden bakm??t?mda gecelik 50-60$ gibi fiyatlar gördüm. dedim bu ne sokakta yatar?m daha iyi..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

@lvntbkdmr

elimden geldi?ince yard?mc? olmaya çal???yorum dostum geçen sene beachteydik bildiklerimle yard?mc? olmak isterim... sormak istedi?in ba?ka ?eyler varsa hiç çekinme .

quality inn fiyatlar? geçen sene böyledi.. bu senede haftal?k 100$ olur ama pazarl?k yap?p fiyat? 10-15 dolar a?a??ya çekebilirsiniz

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

quality inn fiyatlar? böylemi gerçekten? e?er haftal?k 90 sa asl?nda normal gibi..ben int sitesinden bakm??t?mda gecelik 50-60$ gibi fiyatlar gördüm. dedim bu ne sokakta yatar?m daha iyi..
    dostum netten bakmayacaks?n ona, nette fazla görünüyor fiyatlar. Ama gidince ö?renciler için epey uygun oldu?unu görüyormu?sun.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ya benim bi sorum olacak benim danismanim kalacak yeri ayarlicak, ilk kaldigim da bi sikinti olursa eger bi haftalik kira verebiliormuyuz yani o hafta icinde baska ev bulana kadar, yada eve ilk girdigimzde depozito oduyoruz eger bi hafta kalirsam depozito odermiyim, yada odersem bi hafta sonra cikinca alabilirmiyim

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı thewhitewolf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya benim bi sorum olacak benim danismanim kalacak yeri ayarlicak, ilk kaldigim da bi sikinti olursa eger bi haftalik kira verebiliormuyuz yani o hafta icinde baska ev bulana kadar, yada eve ilk girdigimzde depozito oduyoruz eger bi hafta kalirsam depozito odermiyim, yada odersem bi hafta sonra cikinca alabilirmiyim

dostum VB'te konaklamalar genellikle haftal?k ödeyerek.. memnun kalmazsan tabiki ç?kars?n kimse kar??amaz... depozito olay? gerçekten s?k?nt?l?.. giri?te ödüyosun, giri?te sana iade edilmeyen depozitodur diye bir ka??t imzalatmazlar ve ç?karken ödemezlerse polise ?kayet edece?ini söyleyebilirsin.. orda yasalar ve polisler her?eyin önünde...... bu ?ekilde alabilrsin belki geriye....

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)