biz çiftiz.13 haziranda gidiyoruz.G?decek olan arkada?larla tan??al?m.

biz çiftiz.13 haziranda gidiyoruz.G?decek olan arkada?larla tan??al?m.
Konu ozgursum tarafından (14-05-2011 Saat 06:13 AM ) değiştirilmiştir.
Biz de 4 ki?iyiz.14 Haziran'da gidiyoruz.

memnun oldum biz izmirden gidicez büyük ihtimal ev bak?caz yani uygun kafa dengi ev arkada?? ar?yoruz malum 15 ki?i ayn? banyo wc kullanmak pek iyi olmasa gerek siz geldi?inizde biz yerle?mi? oluruz

ev i?inizi napt?n?z usta tavsiye eden var m?? ev vesaire
?imdilik pek bi?ey bulamad?k.Ara?t?r?yorum hala.

biz asl?nda k?z erkek kalabilece?imiz bir yer bak?yruzz siz de durum nas?l yani erkek gurubu mu![]()
Yok ya 1 erkek 3 k?z bizim grup.Ama bütün evler k?z-erkek kalmaya uygundur diye dü?ünüyorum.Güvenlisini bulmak laz?m.

ayn?s? bizim akl?m?zda zaten yani 70 dolara güvenliksiz olca??na 100 e yak?n olsun güvenilir olsun ben ö?rendim 5-6 ki?ilk evler varm?? 2 wc ve2 banyosu varm?? ortak mutfak haftal?k ki?i ba?? 85 dolarm?? özelden mail adresmi at?yorum ekle konu?al?m
Ekledim ama do?ru mu ekledim bilmiyorum.?sim soyisim vereyim, kullan?yosan Facebook'tan ekle.

ya gençler,
benim buldu?um young ave'deki ev yalan oldu tüm odalar dolmu?siz ev ayarl?yorsan?z ben de girebilirim. ama san?r?m herkes benden sonra gidiyor
![]()
Aynen öyleSen ayarla biz gelelim
![]()

hocam ?imdi ne kadar insan?z min max fiyat aral???n?z nedir? bilgileri alay?m, gidip bakar?m. bu koca kafa yankeeler craiglist'e ilan koyuyorlar, bir k?sm?nda telefon numaras? yok. mail at?yorum geri dönü? yok. saat fark?ndan her zaman müsait de olam?yorum. gidince bir iki gün içinde bulurum bir yer![]()
Craiglist'te ben adam ak?ll? bi yer bulamad?m ki.Hep tatile gelen insanlar için evler var, onlar da pahal? baya.Max. 100 dolar olmal? bence.

biz iki ki?iyiz ve ev olursa onurcan'?n?da dedi?i gibi max.100 olma ?art?yla kat?labilriz

aziz altu? izci ekle konu?al?m faceten

arkada?lar bnde 11 haziranda gidiyorum.tek ki?iyim

irtibata geçelim istersen, ben de wildwood'day?m. ilk günler için konaklamada vs birlikte hareket ederiz.

merhaba arkadaslar.Bizde wildwooda geliyoruz.pek takip edemedm ama konaklamayi dusunen arkadaslar var sanirim.ciddi anlamda craiglistden pek bisey cikmiyo.o yuzden bosu bosuna aramayin derim.moreyse gittiginizde onlar size uygun evleri gostercek onemli olan erken gitmek.biz biraz gec gidiyorz insallah duzgun bi ev buluruz.
Hee ayrica gideceklere tavsiyem kafaniza yatkin bi ev bulursaniz hemen atlamayin ama ayni zmandada biz yarin gelcez falan demeyin valla 1 saate tutulur demedi demeyin![]()
Arkada?lar i?te giymek üzere ihityac?m?z olan krem (tan) rengi ?ortu bulabilmi? olan?n?z var m?? Bugün arad?m baya ama bulamad?m.Dockers Style olacakm??.Dockers'ta var tam istenilen ?ekilde o da 109 TL.

Krem rengi gibi sanki ya. Camel koyu kaçabilir biraz. ?u resim fikir verebilir biraz.
http://i1106.hizliresim.com/2011/6/5/5798.jpg
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks