Merhaba arkadaþlar,forumun hepsine 3 gündür göz atýyorum ve kafamda cevabýný istediðim soru hakkýnda net bir sonuç canlanamadýðý için bu konuyu açmak istedim..ben bu yazla birlikte 3. kez work and travel yapacaðým ve bu yazki wat'dan sonra bir yýl ispanyolca öðrenmek için dil okuluna gitmek istiyorum fakat bazý arkadaþlar wat ile gidip vize deðiþikliði yapmanýn sakýncalý olduðunu yazmýþlar.tr ye dönüp burdan vize alýp geri gitmemin daha akýllýca olduðundan bahsedilmiþ.Þu an anadolu üniversitesi ingilizce iþletme 2.sýnýf öðrencisiyim ve mezun olduðumda abd de iþ bulma gibi bi problemim yok sizce vizemi gittiðimde deðiþtirmeli miyim yoksa wat'ý yapýp dönmeli miyim.mezun olduktan sonra sen bizi kandýrmýþsýn 4 ay diye gidip 1 yýldan fazla kalmýþsýn deyip vizemi vermeme gibi bi þey yaparlar mý?Ayrýca kýz arkadaþým amerikalý ve evlenme teklifi etmiþti son gittiðimde ama evlendikten sonra benim sayemde kaldýn deme ihtimalinden dolayý kabul edemedim Çünkü bunu edme potansiyeli çok yüksek.ailevi nedenlerden dolayý diye mezun olduðumda olabileceðini söyledim.Bu olayý göz ardý edip evlenirsem veya niaþnlanýrsam burdaki herifler kýllanýp bu buraya yerleþecek gibi bi düþünceye kapýlýp tr'ye gidiþ dönüþümde vize alýrken veya uzatýrken sorun çýkartýrlar mý?Sizce ne yapmalýyým?
Cevaplarýnýz için þimdiden çok teþekkür ederim..

Alýntý

Bookmarks