Merhaba arkada?lar,forumun hepsine 3 gündür göz at?yorum ve kafamda cevab?n? istedi?im soru hakk?nda net bir sonuç canlanamad??? için bu konuyu açmak istedim..ben bu yazla birlikte 3. kez work and travel yapaca??m ve bu yazki wat'dan sonra bir y?l ispanyolca ö?renmek için dil okuluna gitmek istiyorum fakat baz? arkada?lar wat ile gidip vize de?i?ikli?i yapman?n sak?ncal? oldu?unu yazm??lar.tr ye dönüp burdan vize al?p geri gitmemin daha ak?ll?ca oldu?undan bahsedilmi?.?u an anadolu üniversitesi ingilizce i?letme 2.s?n?f ö?rencisiyim ve mezun oldu?umda abd de i? bulma gibi bi problemim yok sizce vizemi gitti?imde de?i?tirmeli miyim yoksa wat'? yap?p dönmeli miyim.mezun olduktan sonra sen bizi kand?rm??s?n 4 ay diye gidip 1 y?ldan fazla kalm??s?n deyip vizemi vermeme gibi bi ?ey yaparlar m??Ayr?ca k?z arkada??m amerikal? ve evlenme teklifi etmi?ti son gitti?imde ama evlendikten sonra benim sayemde kald?n deme ihtimalinden dolay? kabul edemedim Çünkü bunu edme potansiyeli çok yüksek.ailevi nedenlerden dolay? diye mezun oldu?umda olabilece?ini söyledim.Bu olay? göz ard? edip evlenirsem veya nia?nlan?rsam burdaki herifler k?llan?p bu buraya yerle?ecek gibi bi dü?ünceye kap?l?p tr'ye gidi? dönü?ümde vize al?rken veya uzat?rken sorun ç?kart?rlar m??Sizce ne yapmal?y?m?
Cevaplar?n?z için ?imdiden çok te?ekkür ederim..

Alıntı

Bookmarks