Work and Travel
Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Sistemin Farklýlýðý

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Standart Sistemin Farklýlýðý

Ben kbrsta daüde okuorum arkdþlar hazrlýktaým ve bizim okulda sistem not ortalamasý þeklinde deil mesela 100 üzerinden aldýýmz notlarla deerlendiriliyo.bu yüzdende okul transkrpt vermio hani bölmde verio fakat hazrlýkta durum böle olduu için vermio.100 üzerinden 60 toplarsan geçiosun ben belki 60 topliyamýcam yine þansým olur sanýrým deilmi?yani transkrpt olayýný þirkete sordum.notlarýmýn dökümünün yetrli olcaý sölendi zaten...þimdi mesela ben 50 faln toplasam kalmþ olmicam 2.dönem yine okuyosun ayný kurlarý ama geçiosun sýnýfý yani bunlarý onlara anlattýmda sanýrým bi sorun olmaz ya dimi karþýk ama iþte anlatmasý uzunn:S
    Konu FirsTeR tarafýndan (12-01-2008 Saat 06:35 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    18

100 üzerinden 70-75, 4lük sistemde 2'ye denk geliyor diye biliyorum. notlarýn düþük ama not olayýnýn o kadar önemli olduðunu düþünmüyorum çok düþük notlarla vize alanlar var önemli olan ordaki görevlinin senin orada kalabileceðine dair þüpelenmemesi

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

hani normalde bende 70-75 civarýna denk geldini biliorum fakat bizim okulda geçmek için 60 ytrli olduu için öle çokda þey olmuo.ya bende düþnüorum yani orda tek þey inandýrabiliim yeter bilmiorum bakalýmm... bide biþe daha sorcam ben vizede þmdi ilk gidiþinde red aldýýnda bidamý çaýrýolar sora???yani hani 2.kez gidenler neye göre gidiolar???

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)

Bookmarks