dediði gibi saat 6.45 veya 7 gibi ist te olursa 2.köprüde trafik olmaz ancak 7.30 da ýnerse olur genede trafiðin 2. köprüde sorun olacagýný sanmam
dediði gibi saat 6.45 veya 7 gibi ist te olursa 2.köprüde trafik olmaz ancak 7.30 da ýnerse olur genede trafiðin 2. köprüde sorun olacagýný sanmam
Otobüs firmasý Efe tur. Gölcük/Kocaeli'de baþka firma yok yaa ve en erkende 5.30 varne bsþka otobüs þansým ne de baþka saat var anlýcaðýnýz. Kavacýk'tan Ýstinye minibüsleri geçer demiþler, bilmem ne derece doðru iþte. Þimdi en mantýklýsý taksimi gözüküyor yani
![]()
Only those who risk going to far can possibly know how far they can go!
Ýzmit'ten onlarca tren geçiyor. Gece geçen trenlere bak. Sabah 5 buçuk 6 gibi Kadýköy'de olacak þekilde bir tren bulursan saðlýklý olur. Kadýköy'den vapurla Beþiktaþ'a geç (En fazla 15 dakika). Oradan da 40T gibi hatlar var direkt Ýstinye Dereiçi 20 25 dakika. IETT'nin sitesinde hat hareket saatlerini bulabilirsin. TCDD'den de tren saatlerine bak. Ýzmit garý arayarak da tren saatlerini öðrenebilirsin.
Edit: "Haydarpaþa'dan vapur seferleri iptal edilmiþti restorasyon sebebiyle; bilmiyorum hala çalýþýyor mu?"
Konu speedygonzalez tarafýndan (16-05-2011 Saat 06:22 AM ) deðiþtirilmiþtir.
ya gece son otobüsle geleceksin 3-5 saat bir yerlerde geçirceksin.. yada sabah ilk otobüsle gelip geç kalma riskini yaþayacaksýn... izmit istanbul arasý tren yok mu(gece geç saatlerde fln) ? ?
dostum valla istanbulda yaþýyo olsam gelir seni arabayla alýr konsolosluða kadar götürürdüm.... ama izmirdeyim.......
dün vizeyi keyifli bir sohbetle aldým)) Görüþme de geç kalmadým gidiþim biraz dolaylý oldu ama erken bile gittim. Kavacýkt inip ordan 4.Levent te gidip oradanda istinye minibüslerine bindim konsolosluða da birazcýk yürüdüm. Bi ABD'ye gidiþimiz kaldý artýk
![]()
Only those who risk going to far can possibly know how far they can go!
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks