Benim kadar tahlihsizi de yoktur heralde.18 mayýs çarþamba günü vize görüþmem var. Ýzmitten Ýstabul'a gidicem ve otobüsün istinye'de beþiktaþ'a da servisi yok. Otobüse binebileceðim en erken saat 5.30.Maksimum 1.30 saat yol süürüyor ve benim vize randevum 7.45. Çok stresliyim yetiþebilicek miyim diye düþünüp duruyorum. Otobüs firmasý kavacýk köprüsünde indircekmiþ ordan istinye minibüslri geçer kýlýkýlýna yetiþir demiþler.Siz ne düþünüyosunuz yetiþebilir miyim.?
![]()

. Otobüse binebileceðim en erken saat 5.30.Maksimum 1.30 saat yol süürüyor ve benim vize randevum 7.45. Çok stresliyim yetiþebilicek miyim diye düþünüp duruyorum. Otobüs firmasý kavacýk köprüsünde indircekmiþ ordan istinye minibüslri geçer kýlýkýlýna yetiþir demiþler.Siz ne düþünüyosunuz yetiþebilir miyim.?
Alýntý

15dk yarým saat geç kalsan biþey olmaz diye düþünüyorum ama yinede riske atmamak lazým...

ne bsþka otobüs þansým ne de baþka saat var anlýcaðýnýz. Kavacýk'tan Ýstinye minibüsleri geçer demiþler, bilmem ne derece doðru iþte. Þimdi en mantýklýsý taksimi gözüküyor yani

Bookmarks