Work and Travel
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Legoland Buena Park? CA'de

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart Legoland Buena Park? CA'de

slm arkada?lar. burda bi foto?rafç?l?k i?i var fakat daha önce hiç bura hakk?nda bi?e duymad?m okumad?m. Events imaging Solutions group Quxlex Inc. diye bir firma. saati 8 dolar ama konaklama filan saglam?yor. California da buena park ta sizce nas?l? Los angeles yak?nlar?nda bi yer san?r?m google earth ten bakt?m. bilen arkada?lardan yard?m bekliyorum

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkada?lar yeni ba?l?k açmak istemedim..kar???k i?imiz sonunda belli oldu çünkü di?eri iptal olmu?tu falan..?imdi Buena Park,CA da Knott's Berry Farm da foto?rafç?l?k yapcaz..orange county ve newport beache yak?n..ama california kadar pahal? bi yer deil..küçük bi ?ehir..oralar? bilen varm? bi yard?m eli uzat?n arkada?lar

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

arkada??m yan?lm?osam geçen sene orange county de bi arkada??m kald? ve los angeles tan daha pahal? dedi. oras? tam bi tatil merkeziymi? ondan özellikle kalacak yer ve yemek filan çok pahal?ym?? ben de ondan seçmedim oralar? ordan i?ler vard?. tatil yapar?z orda o yeter

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

bu arada orange county california da bi ?ehir yani yanl?? bi yerden mi bahsediyorum ki acaba sen oraya gitmiyo musun

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

orange county evet california n?n bir ?ehri..hatta bayada ünlü ve dedi?in gibi pahal? bi ?ehri..ama ben buena park die küçük bi ?ehirde olcam..orange county ye yak?n ama daha ufak bi ?ehir..sponsordan arayan kad?n a bile sordum pahal?m? oralar die..california di?er tüm eyaletlerden pahal? sana bunu söyleyebilirim dedi ama sizin gelice?iniz ufak bi yer ad? buena park olan bi ?ehir buras? öle deil dedi..bizde ztn o yüzden seçtik yoksa sa? kalamay?z ya

ama san?r?m buena parkda çal??m?? kimse yok ztn bizde tek türk grup olcaz ordaki..hay?rl?s?..

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

ke?ke ben de böle bi i? seçseydim az türkün gitti?i california gzel bi yer nese bakal?m benimki nas?l geçecek bakal?m

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ke?ke ben de böle bi i? seçseydim az türkün gitti?i california gzel bi yer nese bakal?m benimki nas?l geçecek bakal?m
    bende öbür ba?l?kta sormusum yaz?omu? nereye gitcein utah da bi park san?r?m..e?lence park? çal??an? olarakm? çal??caks?n..bu arada sende hacettepedenmissin yav yolculuk ne zaman..

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

ewt ya ben e?lence park?nda çal??acam asl?nda istedi?im i? e?lence park?yd? ondan seçtim. okl bittikten sonra o i?i yapacam da. ewt hacettepeliyim ben de yolculuk 4 haziran senin ne zaman? hangi bölüm?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

valla bizde en geç 4ü gibi çkmay? dü?ünüoruz istanbuldan asl?nda daha erken gitmemiz laz?m ama bilet bulamad?k dicez napal?m 1-2 gün gecikmeli gidicez..istatistikteyim ben 2.s?n?f..sen hangi bölümdesin?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

ben iktisattay?m 4. s?n?f ama malum uzad? okul.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı quemmaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slm arkada?lar. burda bi foto?rafç?l?k i?i var fakat daha önce hiç bura hakk?nda bi?e duymad?m okumad?m. Events imaging Solutions group Quxlex Inc. diye bir firma. saati 8 dolar ama konaklama filan saglam?yor. California da buena park ta sizce nas?l? Los angeles yak?nlar?nda bi yer san?r?m google earth ten bakt?m. bilen arkada?lardan yard?m bekliyorum

quemmaa sen gidicekmisin buraya bir giden ç?ksa havalara uçcam yard?mla??rd?k biraz..los angeles airport dan buena park a nas? gitcem bi bulamad?m
    "Blessed are the hearts that can bend,they shall never be broken.."

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)