12voip programını kullanıyorum. Ben internet uzerinden evi arıyorum 10 euro yukleyipte 3 ay boyunca bedava. ses kalitesi falan da guzel.Oradayken Virgin Mobile hattı almıştım cep telefonum olsun orda da istediğim için. oda dk si 25 cent'ti cep telefonu aramanın. Bu arada Turkcell kontorlu hattımı kullanmaya kalktım ilk gittiğimde konusmanın dk sı 90 kontor msj 10 kontordü.250 kontor 3 dk konusamadan bitti. bilmiyordum bu kadar pahalı olduğunu. Turkcell'in burada bahsettiğiniz kampanyası da çok uygun değil öyle.Tavsiyem varsa laptop'unuz 12voip kur 10 euro yukle 120 gun boyunca bedava sabit hatları ara tr de. internet uzerinden tabi. imkanınız yoksa da bulunduğunuz ortam da illa ki bir laptop'u olan vardır ona bahsedin hem o yararlansın hem siz.nasılsa bedava
Birde hatırlatma: Eğer ceğ telefonu alırsanız siz tr deki ailenizin veya bir başkasının cep telefonunu aradığınızda ondan para kesilmiyor. Ama tr den sizi ararlarsa hem ona guzel bir fatura geliyor hem de sizden de kesiliyor.
Tavsiyem cep telefonu kullanacaksanız tr yi aramanız gerektiğinde veya onlar sizi aradığında telefonu açmayıp meşgule verin ve siz arayın en azından bir tek sizden para kesilecektir.
Saygılar.

nasılsa bedava 
Alıntı
Bookmarks