daha önce tampa ya gtmiþ ya da bu yaz gdecek olan arkadþlar yazsýn lütfn![]()
daha önce tampa ya gtmiþ ya da bu yaz gdecek olan arkadþlar yazsýn lütfn![]()
ben panama city beach'teyim ama 31 aðustosta Maroon 5 geliyor Tampa'ya, o zaman büyük ihtimal gidicem![]()
maroon varsa bn de varým![]()
sen ne iþ yapýcaksýn tampa'da ?
maintenance olark geçiyo tam olark ne olduðunu bn de bilmiyorm![]()
bende tampada olcam biþey çýkmazsa, telefonla elektrik hattý satýcam![]()
geldin mi tampaya iþe baþladýn mý??? eðer gelmediysen gelme zaten benm bi ark. da onun çin geldi hala baþlayamadý iþe!! ....
beyler tampa yakýnýnda olan var mý yardým lazým, ýs verenle gorusemedým daha hergun otelde kalamam, ozmanla ýlgýlý kotu dusuncelerým olusmaya basladý lutfen ozelden tel no fln yollayýn kaldýgýnýz hostellerle ýlgýlý býlgý alýcam.
Çok yakýn arkadaþým tampadaydý 2 gün önce.Ozmanla gitti.Ýþ sahte çýkmýþ.ozman 10 gün sonra iþ ayarlayabileceðini söylemiþ ama arkadaþ williamsburg'e yanýma geldi.Geçen sene de burdaydý o.Bu sene deðiþiklik olsun diye oraya gitmiþti.Þimdi geçen sene çalýþtýðý iþ yerinde baþladý ama tampadan nefret etmiþ.Kaldýðý yerde sýrf ispanyollar ve zenciler varmýþ.Kalýncak gibi deðildi diyor.Ayrýca havanýn sýcaklýðýndan nefret etmiþ.Lanet olsun diyor tampaya.Biraz moralinizi bozdum ama...![]()
""Let the game begin""
beyler bu tampa iþi patladý bazý arkadaþlar türkiyeye dönmek zorunda kaldý, ben þanslýydým Myrtle Beachte iþ buldum þimdi kafam rahat.
Michael Ciftcinin Allah belasýný versin U.S rights a þikayet ettim onu...
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks