daha önce tampa ya gtmi? ya da bu yaz gdecek olan arkad?lar yazs?n lütfn![]()

daha önce tampa ya gtmi? ya da bu yaz gdecek olan arkad?lar yazs?n lütfn![]()

ben panama city beach'teyim ama 31 a?ustosta Maroon 5 geliyor Tampa'ya, o zaman büyük ihtimal gidicem![]()

maroon varsa bn de var?m![]()

sen ne i? yap?caks?n tampa'da ?

maintenance olark geçiyo tam olark ne oldu?unu bn de bilmiyorm![]()
bende tampada olcam bi?ey ç?kmazsa, telefonla elektrik hatt? sat?cam![]()

geldin mi tampaya i?e ba?lad?n m???? e?er gelmediysen gelme zaten benm bi ark. da onun çin geldi hala ba?layamad? i?e!! ....
beyler tampa yak?n?nda olan var m? yard?m laz?m, ?s verenle gorusemed?m daha hergun otelde kalamam, ozmanla ?lg?l? kotu dusunceler?m olusmaya baslad? lutfen ozelden tel no fln yollay?n kald?g?n?z hostellerle ?lg?l? b?lg? al?cam.

Çok yak?n arkada??m tampadayd? 2 gün önce.Ozmanla gitti.?? sahte ç?km??.ozman 10 gün sonra i? ayarlayabilece?ini söylemi? ama arkada? williamsburg'e yan?ma geldi.Geçen sene de burdayd? o.Bu sene de?i?iklik olsun diye oraya gitmi?ti.?imdi geçen sene çal??t??? i? yerinde ba?lad? ama tampadan nefret etmi?.Kald??? yerde s?rf ispanyollar ve zenciler varm??.Kal?ncak gibi de?ildi diyor.Ayr?ca havan?n s?cakl???ndan nefret etmi?.Lanet olsun diyor tampaya.Biraz moralinizi bozdum ama...![]()
""Let the game begin""
beyler bu tampa i?i patlad? baz? arkada?lar türkiyeye dönmek zorunda kald?, ben ?ansl?yd?m Myrtle Beachte i? buldum ?imdi kafam rahat.
Michael Ciftcinin Allah belas?n? versin U.S rights a ?ikayet ettim onu...
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks