arkad?lar sitkaya gidecek olan varm????

arkad?lar sitkaya gidecek olan varm????

Ben var?m, self gidiyorum, ikinci gidi?im olacak, Seafood Producers Cooperative'de mi çal??acaks?n, baya bi risk var, ?imdiden söyleyeyim.

risk var derken hangi aç?dan karde??? ben i?vernle maille?tm mesela.yani ?irket kandrma konusnda risk olac??n? snm?yrum.i? konusndam? diyrsun?ayr?ca sezon nasl bu sene?ay?n kaçnda gidyrsun sen?

Risk derken onu kastetmedim ben yanl?? anlama, Jeff Pearson ile konta?a geçtiysen i?in tamamd?r,Jeff iyi adamd?r, sa?olsun bana da job offer gönderdi bu sezon. risk derken benim söylemek istedi?im sezonun ne ?ekilde geçece?iydi.

sözle?memde supervisör olark tiffany davenport geçiyor.ben jeff e mail att?m ama tiffany olark geldi bana mail.kar??lamay? falan onlar yap?cklar.in? sezon iyi geöçer ya.

Tamam sorun de?il, Tiffany ofis i?lerine bakan han?mefendi, havaalan?ndan da alacaklard?r seni merak etme, biz geçen sene Juneau'dan feribotla gitmi?tik Sitka'ya, ama bizi almaya kimse gelmemi?ti, çünkü hiç kimsenin haberi yoktu.![]()

hmm güzel o zamnben habr verdim onlarda zaten merk etme dediler.bize uçk ini? tarihi verp seni al?r?z dediler
![]()

hadi in? sezonda iyi geçer ya![]()

astalavista face yada mail adresin varsa haberle?mek için yazabilrmisn

astalavista burdan giderken herhagi özel bir i? elbisesini falan gtrmemize gerk varm??fabrika veriyr dimi ya?murluk falan??

fabrika bot vermiyor maalesef, o yüzden giderken su geçirmeyen bot al?rsan iyi olur, bu arada bunkhouseda internet var , e?er bilgisayar?n falan da getir derim can?n s?k?lmaz ama ordan almaya niyetliysen birkaç gün sabret para kazan?nca al?rs?n.
botlar orda vergileri ile beraber 25 dolar, o yüzden e?er alabiliyorsan burdan daha ucuza alabirlirsin, bot dedi?im de bildi?in klasik siyah su geçirmez bot i?te.

hmm anlad?m.o zamn bi bot almak iyi olur.pc burdan götürmeyecm ya en iyisi ded?in gibi birkaç güb bekleyecem.

bi?ey daha soraca??m.ben uçakla seattle dan alaskaya gidece?im de ?imdi sitkaya gitmek için hangi havaalan?na kesece?im??yard?mc? olursan?z sevinirim arkada?larözellkle makro yada astalavista tecrübelerinizi bekliyorum
![]()

makro cevap bekliyorum:)
arkada?lar sitkaya son bir kaç y?ld?r giden arkada?lar sezonlar?n gidi?i hakk?nda bilgi verebilir mi acaba. ortalama kaç kazan?ld???, sezonun yo?unluk tarihleri, ba?lang?ç tarihi vesaire hakk?nda.. ?imdiden te?ekkürler
S?tka Alaska'n?n en guney sehirlerinden birisi. Sezon 15 temmuz gibi ac?lmaya baslar s?tkada fazla kazan?lmayacag?n? bilmem gerek.
arkada?lar sitka ya gitmi?siniz. umar?m istedi?iniz gibi geçmi?tir sezon. fakat gene de biraz anlat?rm?s?n?z. ne kadar kazan?l?r, hava nas?ld?r. sitka-seatle biletini nas?l al?n?r. sezon nas?l geçti. biraz bilgilendire bilir misiniz . ?imdiden te?ekkürler
SITKA ya gitme. baska fabrika sec

Muhtemelen Seafood Producers Cooperative'e gitmeyi dü?ünüyorsundur. Ben senin yerinde olsam oraya gitmem. ?ans i?i geçen sene Chum hiç yoktu o yüzden hiçbir ?ey kazanamad?k. Bence ?ans?n? ba?ka bir yerde dene. Gerçi ben oraya iki, kere gittim, ikisi de çok kötüydü, belki bu sene iyi olur.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks