amerýka florýda panama cityde guzel býr sabahewlerde ýnternet ew arkadaslrým taywaanlýýý
ýlk ýzleným guzel
gümrukte sucuklarýmý almasalardý býde
![]()
amerýka florýda panama cityde guzel býr sabahewlerde ýnternet ew arkadaslrým taywaanlýýý
ýlk ýzleným guzel
gümrukte sucuklarýmý almasalardý býde
![]()
býzým evde de 3 tayvanlý vardý genel ýzlenýmým ýyý sýcak kanlý ýnsanlardý..uzakdogu ýnsanlarý genelde oyledýr ýyý anlasýrsýn
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
hadi bakalým iyi eðlenceler , olanlarý yazarsýn artýk.
hadi bakalým hayýrlý olsun salih
nasýl geçti yolculuk falandirek mi uçtunuz? bi de nedir bu jetlag ya nasýl biþi :P
lucky you![]()
When you want something in life, you just gotta reach out and grab it.. ~ A.Supertramp.
Adam doðunun en hýzlý watçýsý![]()
Hadi hayirlisi. Isin ilk gunu cok kotudur. Ikinci haftasi ise cok zevkli. Ilk gunlerde iyi izlenim vermeye calis. Gurur yapma. Managerlere kesinlikle ters olma. Iyi WAT 'lar.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
öncelikle hayýrlý olsun. panama city ebach'te nerde çalýþýyorsun ?
hayýrlý uðurlu olsun dostum darýsý biZe. mersin Turizm ha![]()
hayýrlý olsun ýlk defa gýdecegým belký dýkkat etmýssýndýr free shop larda turkýye ve amerýkada ký arasýnda fýyat farký varmýydý özellýkle merak ettýgým sýgara
wallahý heehehe hýc dýkkat etmedým dostum aamaa amsterdamda red label 25 dolardý turkýyede dukkanda ben 80 lýraya satýyorum
hehehe
Bende 12 haziranda Destin'de olacam orada kaldýðýn yer neresi fiyatý ve adresini söyleyebilir misin?
destýnde kalýyýrum suan 2 gun somra geýcem panamaya destýn cok guzel ama pahalý
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks