Work and Travel
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Housing in Philadelphia, PA

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Cool Housing in Philadelphia, PA

Herkese Selam,

Bu yaz bir arkada??mla birlikte Philadelphia Clifton Heights'te (Bat? Philly) çal???caz. ?irket konaklama ayarlam?yor ve henüz çal??ma yerine yak?n bir yer bulamad?k. Daha önce orada çal??anlar varsa nerde kald?klar?n? anlat?rlarsa sevinirim. Ayr?ca di?er konularda, baz? arkada?lar?n Amerika'da bir ailenin ya da ö?rencinin yan?nda kald???n? okudum. Onlarda nas?l ayarlad?klar?n? anlat?rlarsa yard?mc? olmu? olurlar.

?imdiden Te?ekkürler.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Merhaba
    ben de geçen y?l utah eyaletinde WAT yapm??t?m.bu y?l da icep ile flynn and ohara da çal??acakt?m fakat cevap gelmedi i?verenden. sonra da turist vizesine ba?vurdum ve ald?m çok ?ükür.20 haziranda gidiyorum k?smet olursa fakat kalacak yer daha ayarlayamad?m.benim gitme sebebim geçen sene tan??t???m bir k?z... fakat o bana kalacak yer konusunda yard?mc? olam?yor. philadelphia ya ba?l? küçük bir ?ehir olan newtown 'da kal?yor. ben flynn and ohara n?n dutton road ?ubesinde çal??acakt?m. ama olmad?. k?z arkada??ma çok yak?n 20km falan.ben ?u an bu ma?azada çal??acak olan türk arkada?lara ula?mak istiyorum.kiraya ortak olmak ko?uluyla yard?mc? olabilirler mi onu ö?renmek istiyorum.icep i arad?m numaralar?n? vermedi. ama tekrar arayaca??m..ba?ka bir ba?lant?m daha var bana merkezden kalacak yer bak?yor ama kendisi chicago'da.k?sacas? yard?mc? da olabilirim,yard?mda isteyebilirim.gitmeden ba?lant?ya geçersek memnunolurum. i? de?il kalacak yer ar?yorum
    Konu future_dj tarafından (08-06-2011 Saat 11:12 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: iletişim bilgisi

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

walla biz ev bulsak payla?abiliriz sorun de?ilde hala bulamad?k :S Ayr?ca dedi?im gibi biz cliftonda olucaz. Dutton road'a oldukça uzak san?r?m.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı future_dj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba
    ben de geçen y?l utah eyaletinde WAT yapm??t?m.bu y?l da icep ile flynn and ohara da çal??acakt?m fakat cevap gelmedi i?verenden. sonra da turist vizesine ba?vurdum ve ald?m çok ?ükür.20 haziranda gidiyorum k?smet olursa fakat kalacak yer daha ayarlayamad?m.benim gitme sebebim geçen sene tan??t???m bir k?z... fakat o bana kalacak yer konusunda yard?mc? olam?yor. philadelphia ya ba?l? küçük bir ?ehir olan newtown 'da kal?yor. ben flynn and ohara n?n dutton road ?ubesinde çal??acakt?m. ama olmad?. k?z arkada??ma çok yak?n 20km falan.ben ?u an bu ma?azada çal??acak olan türk arkada?lara ula?mak istiyorum.kiraya ortak olmak ko?uluyla yard?mc? olabilirler mi onu ö?renmek istiyorum.icep i arad?m numaralar?n? vermedi. ama tekrar arayaca??m..ba?ka bir ba?lant?m daha var bana merkezden kalacak yer bak?yor ama kendisi chicago'da.k?sacas? yard?mc? da olabilirim,yard?mda isteyebilirim.gitmeden ba?lant?ya geçersek memnunolurum. i? de?il kalacak yer ar?yorum
    umar?m de?er yapaca??n masrafa, k?z için gidiyormussun. çal??ma ?ans?nda olmayacak (yasal olarak). sana baya bir pahal?ya patlayacak ki bunun zaten fark?ndas?nd?r. umar?m her?ey senin içinde yolunda olur.
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı kayhan86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    umar?m de?er yapaca??n masrafa, k?z için gidiyormussun. çal??ma ?ans?nda olmayacak (yasal olarak). sana baya bir pahal?ya patlayacak ki bunun zaten fark?ndas?nd?r. umar?m her?ey senin içinde yolunda olur.
    çok saol evet maddi yükün alt?na girdim ö?renci halimle... ama en büyük kay?p manevi yönden olur... umar?m her?eyin hay?rl?s? olur!

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı toofun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    walla biz ev bulsak payla?abiliriz sorun de?ilde hala bulamad?k :S Ayr?ca dedi?im gibi biz cliftonda olucaz. Dutton road'a oldukça uzak san?r?m.
    hocam e?er cliftondan kast?n?z , center philadelphia civar? is yakla??k 40 dk newtown'a. ben biriyle görü?tüm merkezde kalan, umar?m yard?mc? olacak. san?r?m bugun size facebook tan mesaj da att?m ben

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

philadelphiada kalan arkada?lar, ev konusunda büyük s?k?nt? ya??yoruz ?u an, bu gece büyük ihtimal sokakta kal?caz, bize herhangi bir ?ekilde yard?mc? olabilecek biri varsa numaram: 1-484-362-8897 çok acil.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)