?yi günler arkadaslar ben buradan hat götürmüyücem ordan al?cam ama daha önce gitmi? arkadaslar yard?mc? olab?l?rler m? oradan hat alman mant?kl? m? ?
?yi günler arkadaslar ben buradan hat götürmüyücem ordan al?cam ama daha önce gitmi? arkadaslar yard?mc? olab?l?rler m? oradan hat alman mant?kl? m? ?
orada da hat almadan çok rahat hayat devam ediyor.
Ancak almak istersen gitti?inde uygun tarifeli kampanyalar pek uygun olmayabilir 1 y?ll?k anla?mal? falan oluyor. ama kontorlu hat mant???nda kredili ( dolar yukleyerek kulland???n hat) hatlar var.
Onlardan alm??t?m ben. konusman?n dk s? 25 cent idi( international calls ).
Ama çok gerekli bi?ey de?il. Ben acil bir durum falan olursa diye kullan?yordum zaten ama hep gereksiz kulland???mdan da fazla masraf yap?yordumo yuzden almamak daha hay?rl? galiba
![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
ben housekeeper olarak çal??cam.yani hep asansördeyim.ayr?ca Asansör fobim vartlf olmazsa ben çal??mam bile
bütün hatlar?m? götürcem.orda da kaç hat varsa hepsini alcam
![]()

walla sormay?n.hergecen gün art?o bu fobi.bendeki dar alan fobisi.asansöre özel de?il yaninefesim kesilir heyecanlan?r?m.k?rk y?lda bi biniyorum onda da zaten ya elektrik gidiyo ya aansör bozuluyo
korktugum için felaketi çekiyorum anl?ca??n
![]()

umar?m uçakta herhangi bi problemle kar??la?mazs?n.Asansor 1-2 dk sürüyoama uçak 10 saat.?n? bi problem olmaz senin için.
""Let the game begin""
yok ya ucak sorun de?il.yükseklikmi? suymu? tehlike adrenalin herbi?eye dü?künlü?üm vard?r korku bi yana.benim korku sadece dar kapal? alan![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks