Work and Travel
Toplam 284 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Yalnız Gitmek

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar yalnız gitmenin arkadaşla gitmekten çok daha dezavantajlı olduğunu düşünüyorum nedense ...örneğin orda size bişiy olsa yanınızdaki şahıs yardım edecek..paran bittiğinde yine aynı şekilde..ne bilim bi yerlere gitmek için birlikte hareket edip cesaretinizi kırabilirsiniz bence..ayrıca ing ogrenme konusuna da gelince aramızda ing konuşcaz diyip bu olayı da çözerseniz arkadaşla gitmenin dezavantajlarını da ortadan kaldırmış olursunuz derim ben..yanınızda biri olursa her zaman her konuda destek olacağına inanıyorum ben.. herşey birliktelikten doğar ve herşey daha kolay be güsel olur diye düşünüyorum ..saygılarımı sunarım

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Alıntı bartublumenberg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar yalnız gitmenin arkadaşla gitmekten çok daha dezavantajlı olduğunu düşünüyorum nedense ...örneğin orda size bişiy olsa yanınızdaki şahıs yardım edecek..paran bittiğinde yine aynı şekilde..ne bilim bi yerlere gitmek için birlikte hareket edip cesaretinizi kırabilirsiniz bence..ayrıca ing ogrenme konusuna da gelince aramızda ing konuşcaz diyip bu olayı da çözerseniz arkadaşla gitmenin dezavantajlarını da ortadan kaldırmış olursunuz derim ben..yanınızda biri olursa her zaman her konuda destek olacağına inanıyorum ben.. herşey birliktelikten doğar ve herşey daha kolay be güsel olur diye düşünüyorum ..saygılarımı sunarım
    Bende nedense tam tersini düşünüyorum.Özgüven sağlamak WAT programının temel amaçlarından biri.Yanımda bir arkadaşım olursa bunu sağlayamayacağımı düşünüyorum.İngilizce konusunda hakeza.Örnekleri de var. Aramızda ingilizce konuşalım deyipte yaz boyu tek kelime ingilizce konuşmayanlar...Para konusunda da aynı şekilde düşünüyorum yalnız olayım ki, paranın nasıl muhafaza edilebileceğini anlayabileyim.Bir yerlere tek başıma gitmekte, 2 kişiyle gitmekten çok daha fazla şey kazandıracaktır bana.Tabi bütün bunların olması için ilk başta cesaret gerekiyor

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)