Alıntı alper2005metu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yalnız gıtmek guzel ama abd de 3 ay yalnız yasamak cok da guzel bırsey degıl arkadaslar.sonucta elın abdlısı ne kadar ıyı nıyetlı,yardimsever de olsa anlamıyor derdımızı.onun icin burdan arkadaslarinizla gtmesenizde orda yalniz kalmayi o kadar istemeyin bence.Basimiz sikistiginda, bi ihtiyacimiz oldugunda oncelikle yine birbirmize danistik orda birbirimizden yardim aldik biz, yeri geldi GS-fb muhabbetleri yaptik, aksamlari turk sanat muzigiyle ictik kisacasi ordayken ozlediginiz seyleri ancak Turklerle yapabilirsiniz.yalniz gdiin, ama kesinlikle orda ben yalniz kalicam Turklerden kopacam dusuncesine cok kaptirmayin kendinizi, cunku belli bir zaman sonra ister istemez insan ariyor kendi ulkesinden birilerini ama en onemli tavsiyem, gezme doneminde arkadaslarinizla ciksaniz bile yalniz basiniza en az 2-3 gun gecirin

Turklerin amerikada bir Turku aramasina gerek yok,Turkler heryerde .cikiyor illa biryerlerden karsina.birde ilk gorunce insan mutlu oluyorki.zati 70 milyonluk bir turk nufuslu yerden geldin.niye sevinirsin amerikada turku gorunce ...gecen otele birkac turk aile geldi.adamlar hic sasirmadi beni gorunce...aaa burdami calisiyorsun