Work and Travel
Toplam 44 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Amerika'da Ebay,Amazon gibi Sitelerden Alışveriş yapmak!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

sınır 1000 doLarmı tam biLmiyorum ama benim 1500$ lık alısverişte bLoke oLdu arkadasım da 1050 $ da bLoke oLdu.. Not:Mağazadan aLın derken amazon'un mağzası değiL ne aLıcaksanız (ücret o sınırın üstündeyse) onun mağazasından aLın demek istedim yani pc aLıcaksanız bestbuydan aLın meseLa.. Cunku biLdiğim kadarıyLa amazonun mağzası yok Ha bide amazondan aLmak gidip aLmaktan daha hesapLı sebebi yoL parasından değiL, amazon aLısverişLerinde tax yok Ama ebay de var Haa ALısverişi ben new yorka istediğimde tax ekLemişLerdi üstüne ama virginia ve bircok eyaLete gidicekse kargo tax aLmıyorLar Bu harika bişey.. Virginia da tax elektronik için %5 ti.. 1500 dolarLık bi aLısverişte ekstra 75 dolar daha ödiyceksiniz best buy dan aLırsanız ama amazonda bu yok Tabi sizinde dediğiniz gibi zahmetLi bi iş..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı cimbomlu10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sınır 1000 doLarmı tam biLmiyorum ama benim 1500$ lık alısverişte bLoke oLdu arkadasım da 1050 $ da bLoke oLdu.. Not:Mağazadan aLın derken amazon'un mağzası değiL ne aLıcaksanız (ücret o sınırın üstündeyse) onun mağazasından aLın demek istedim yani pc aLıcaksanız bestbuydan aLın meseLa.. Cunku biLdiğim kadarıyLa amazonun mağzası yok Ha bide amazondan aLmak gidip aLmaktan daha hesapLı sebebi yoL parasından değiL, amazon aLısverişLerinde tax yok Ama ebay de var Haa ALısverişi ben new yorka istediğimde tax ekLemişLerdi üstüne ama virginia ve bircok eyaLete gidicekse kargo tax aLmıyorLar Bu harika bişey.. Virginia da tax elektronik için %5 ti.. 1500 dolarLık bi aLısverişte ekstra 75 dolar daha ödiyceksiniz best buy dan aLırsanız ama amazonda bu yok Tabi sizinde dediğiniz gibi zahmetLi bi iş..
    üstte bahsettiğim gibi. şöyle bi olay var. logicbuy.com diye bi site, indirim kuponu kodları veriyo bazı ürünler için. mesela dell in XPS serisi 17" 3d destekli vs. normalde 1700~1800$ arası fiyatı olan laptopu. indirim kuponu koduyla 1200$ a alabiliyosunuz kendi sitesinden. bu durumun nasıl üstesinden gelicez peki? illaki debit card limitinin yüksek olmasınımı sağlmamamız gerekiyo? başka bi yolu yokmu.?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)