arkada?lar ilk defa gidecez orda ilk günler nas?l geçecek nas?l davranacaz![]()

arkada?lar ilk defa gidecez orda ilk günler nas?l geçecek nas?l davranacaz![]()

ben?m suan 3 gün geçti b?le ne oldunu anlamadan anlamada zorluk cek?osun b?raz yawas konus d?yorum ben anlamya cal?syorum tek sorun anlama sorunu![]()

?lk günler aç?kças? biraz zor ve garip geçiyor.Farkl? insanlar ve kültür, i? yeri garip gelebilir.Ama 1-2 hafta içinde bunlara al???yorsun.Tavsiyem gider gitmez insanlar? ve ortam? yad?rgamadan al??maya çal??mak.10 gün içinde az çok ortama ayak sa?lars?n?z öyle yaparsan?z.
""Let the game begin""
giderken ald?g?m?z elektorink e?yalar bavulda sorun c?kar?r m?.elektronik sözlük fön makinesi vs

Yok bi?ey olmaz.
""Let the game begin""

?lk gun ben?m g?b? hemen bar a g?tmey?nfazla para harcamay?n ?llk gunler neyle kars?lasacag?n?z? b?lemezs?n?z
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

ilk gunler?n zor gec?ce?i malum hemen aç?l?p ceptek? paralar? harcamamak gerek bence bide ortama ayak uyduruyum diye her gordu?ünüz türkle hemen samimi olmay?n bo?una dememi?ler hem?eri hem?eriyi gurbette severmi?)

salih peki onlar nas?l bak?yor sana , yemek sorunu ya??yor musun

ilk günler zor geçer ama al??maya çal???n ayr?ca paran?z?n hesab?n? tutun ilk paran?z? kazanana kadarda çok para harcamay?n nolur nolmaz her zaman kenarda kö?ede para bulundurun ama ilk günler insanlar? anlamada ve ileti?imde çok problem ya?ayabilirsiniz.

[QUOTE=danyel;141695]ilk günler zor geçer ama al??maya çal???n ayr?ca paran?z?n hesab?n? tutun ilk paran?z? kazanana kadarda çok para harcamay?n nolur nolmaz her zaman kenarda kö?ede para bulundurun ama ilk günler insanlar? anlamada ve ileti?imde çok problem ya?ayabilirsiniz.[/QU
bende geleli 3 gün oldu da, peki ya bu anlama proplemi hep devam ederseeal???l?r m? ki :S

markete gotruolar yap al?swer?s? ben 1 saat sonra sen? al?cam d?yorserw?s gorew? goruyor .. oyle i?tee nab?cam b?lm?yorum dest?n panama c?ty cok guzel para dayanmaz burda yaa

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks