mocan sorularin cok genel.. baltimore ile genel bilgi ariyorsan google a yaz cikar zaten o bilgiler sehir yapisindan tut gezilecek yerlerine hayat tarzina kadar hersey cikar.. wat ile ilgili ne ogrenmek istiyorsan direk net soruyu sorarsan daha kolay yardim alabilirsin.. baltimore city de mi calisacaksin? sehir neresi calisacagin? yeme icme konusunda sorulacak birsey yok istedigin fast food u diledigin gibi bulabilirsinya da marketlerden hazir yiyecekleri alabilirsin sana kalmis..calistigin yer neresi adresi nedir ona gore cevresinde konaklama bakabilirsin.. otobus ve tramvay var baltimore city icinde ulasimi o sekilde saglayabilirsin ancak cevre sehirlerdeysen isyerine yakin biyer bulman lazim cunku ulasim cok da iyi degil maryland de..gece hayati dersen baltimore city icin konusuyorum oldukca tatminkar barlar ve clublar var..

ya da marketlerden hazir yiyecekleri alabilirsin sana kalmis..calistigin yer neresi adresi nedir ona gore cevresinde konaklama bakabilirsin.. otobus ve tramvay var baltimore city icinde ulasimi o sekilde saglayabilirsin ancak cevre sehirlerdeysen isyerine yakin biyer bulman lazim cunku ulasim cok da iyi degil maryland de..gece hayati dersen baltimore city icin konusuyorum oldukca tatminkar barlar ve clublar var..
Alıntı
Bookmarks