Bu sene newporta gidecek arkada?lar ben 22 haziranda orday?m haberle?elim oraya gidicen hem görü?elim hem de birbirimize s?k?nt?l? bir durumda yard?mc? olal?m

Bu sene newporta gidecek arkada?lar ben 22 haziranda orday?m haberle?elim oraya gidicen hem görü?elim hem de birbirimize s?k?nt?l? bir durumda yard?mc? olal?m

15 haziranda middletown'a gidiyorum newport'a 1 mil uzakl?ktaym??![]()

8 haziranda i? ba?? newporttay?m

8 Haziran'da Newport RI'day?m. Geçen senelerde gidip de konaklama hakk?nda tavsiyesi olanlar yahut bu sene gidecekler ileti?ime geçerlerse veya buradan yazarlarsa çok sevinirim çünkü i? yerim hiçbir ?ekilde konaklama ayarlam?yor.
Yazın Newport, Rhode Island!

Sorun yok diyosan bize laf dü?mez![]()

newportta konaklama ücreti ortalama 90-100dolar civar?.Ma's Donuts'?n sahibi Val'un evi var wat ö?rencilerine 85dolardan kiral?yordu 2 sene önce.

isveren ayarlamayabilir de konaklamayi , sponsor ve araci firma nasil ayarlamaz anlamiyorum. Ayrica vize gorusmesinde konaklaman belli olmadan gidersen sorun yasayacagin da ortadayken. Isveren ayarlamiyorsa , sirketin veya sponsorun mutlaka ayarlamali konaklamayi, bu yuzden full placement , premium ucret gibi isimlerle para aliyorlar.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...

hocam bende south yarmouth da gidiyorum konaklama ne kadar olur ortalama veya hertürlü bilgi ne varsa olur iyi kötü faydal? fayda?z![]()

merhabasan?r?m daha önce newporta gitmi?siniz. rica etsem biraz bilgi verebilir misiniz. konaklama vs.

merhabarica etsem newport hakk?nda bilgi verebilir misiniz? konakalama vs.

bende 15 haziranda newporttay?m. ev ayarlamaya çal???yorum 4-5 arkada? eve ç?kmak isteyen varsa bana mesaj atabilirler.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks