Ben demiş olduğun işe iki kez gitmiştim,

Genel itibari ile sende biraz bakmış isen yeşili doğası bol olan genellikle ilk gittiğin zamanları yağışlı geçecek bir iklime sahiptir.

Eğlence senin anlayışına bağlı olarak değişebilir, eğer kastın içki alkol uyuşturucu tarzı gece hayatı ise kalabalık ortamlarda bulman zor fakat tekil olarak bunları yapabilirsin. Darien'da tren ile Manhattan ve Boston arasında ulaşım mevcut. Bunu gezerek değerlendirebilirsin. Mesela tavsiye ederim golf oyna, üniversiteleri gez dolaş, insanlar ile etkileşim halinde bul yapacak birşeyler bulabilirsin. Etkileşime geçecek insan bulabilirsen, Amerika'da hayat biraz yalnız geçer genel olarak.

Konaklaman sıkıntı olmaz eğer az çok insanlar ile iyi kotu demeden bir arada yaşayabiliyorsan. Seni karşılayıp konaklayacağın yeri gösterecek birilieri illaki vardır merak etme bu en son dert edeceğin şey olsun. Sana ayarlayacakları yer bir hotel, manager yanı yada kiralık bir ev tutulmuş senin gibi wat a katılanların kaldığı bir evde olabilir.

İkinci bir iş imkanı zordur derim kişilerin yapabilme kapasitelerine bağlı ama bu mcdonalds işinde çalışan iki sezonda yaklaşık 200 kişi görmüşümdür ikinci bir işe çalışan görmedim belkide insanlar çalışmak istememiştir yada yapamamış bulamamışlardır yapabilirsen bir ilk olursun. Eğer yaparsan dönüşte buraya yazda insanların da bilgisi olsun

Genel itibari ile darien Amerika da ulaşım sıkıntı olmasına rağmen gitmek istediğin çoğu gezilesi görülesi olan yerler yakın ve ulaşımı mevcut. Ben tavsiye ederim doğru bir seçim yaptığını düşünüyorum inşallah pişman olmazsın.