Work and Travel
Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 21 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Hazırlık Sınıfı & Vize

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

evet bencede öyle olması gerekiyor ancak şöyle 1 durum var.Kısaca özetleyim: 4 sınav oluyoruz ve arada quiz + portfolio notlarımız var, (bunların ortalamasında 60 ı geçersek) en sonda haziranda sınıf geçme sınavına giriyoruz.Ben vize görüşmesine gittiğimde bu sıvaların acnak 2 sini olmuş olcağım.Durum şu ki o sınavlar bir şey ifade etmiyor vize görüşmesinde (eğer geçiş notuna göreyse).
    `bu konuda biraz kafam karışık.Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum..
    Konu MaJ tarafından (16-01-2008 Saat 03:19 PM ) değiştirilmiştir.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı MaJ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet bencede öyle olması gerekiyor ancak şöyle 1 durum var.Kısaca özetleyim: 4 sınav oluyoruz ve arada quiz + portfolio notlarımız var, (bunların ortalamasında 60 ı geçersek) en sonda haziranda sınıf geçme sınavına giriyoruz.Ben vize görüşmesine gittiğimde bu sıvaların acnak 2 sini olmuş olcağım.Durum şu ki o sınavlar bir şey ifade etmiyor vize görüşmesinde (eğer geçiş notuna göreyse).
    `bu konuda biraz kafam karışık.Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum..
    maj bende aynı şekildeyim hazrlıım sistemde aynı bizdede sadece sınaw sayısı biraz daha fazla bizde ama dedigin gibi vizeye girdiimde ben pre yi bitrmiş olcam yani 2. dönemde interle upper okucam. işte hazrlıkta transkrpt yok ya sadece not dökümünü alıoruz onaylatıomşz bende öle yapcam artık bi sorun olmaz inşalah ya.S

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)