Slm arkada?lar 8 haziranda ist'dan bozemana gidiyorum.Montana west yellowstone'da market place de çal???cam.O taraflara gidicek olanlar varsa tan??al?m)
Slm arkada?lar 8 haziranda ist'dan bozemana gidiyorum.Montana west yellowstone'da market place de çal???cam.O taraflara gidicek olanlar varsa tan??al?m)
ben montana coulombia falls da glacier national park da çal??acam 12 haziran da gidiyorum...
H?mm acaba aralar? yak?n m? bi bakt?m ama ne çok uzak duruyo ne de çok yak?nyaln?z m? gidiosun bu arada? ben yaln?z gidiyorum, belki çal???rken çok sorun olmaz ama gezme k?sm? kafam? kar??t?r?o en az?ndan 1 ki?i bile olsa daha e?lenceli olurmu? gibi geliyo
![]()
neden daha onceden gormedim ki bu msjlari.. bende yellowstone dayim..
Montano glacier park da swan mountain outfitters? biliyo musun biletler pahal?ym?? do?ru mudur
Selam karde?im 10-13 aras? bende bozemana gidiyorum yellow stone dayim bende .
arkada?lar merhaba bende bu sene montana whitefish e gidiyorum daha uçak biletimi almad?m siz ald?ysan?z ne kadara ald?n?z ?imdiden te?ekkürler
Karde?im bilet fiyatlar? 768 euro ile ba?l?yo gidi? geli? , ben gidi? geli? art? new york için 3 bilet ald?m 798 euro ödedim
bende west yellowstone'day?m. Holiday inn'de çal??aca??m. 8 haziranda istanbuldan bozeman'a uçuyorum
sene 2012 ve vizeyi alabilirsem bende yellewstonedayim. biraz gec olucak ama yellowstone icin biletlere salt lake cityden bakarsaniz daha ucuza bulabilirsiniz. glacier parkada yanlis hatirlamiyosam seattle aktarmali gitmek ucuzdu. bu arada weste gidicek arkadaslar p.m den ulasirlarsa guzel olur![]()
selam 2011 de gitmi?siniz san?r?m ama ben 2013 yaz? için market place i?ini ald?mve yard?ma ihtiyac?m var -_- nas?l bir yerdir i? ortam? felan.yard?mc? olursan?z çok sevinirim te?ekkürler
![]()
ben Montana da olaca??m Buffalo Horn Creek Gallatin'de. 320 Guest Ranch diye bir otel daha çok çiftlik gibi bir i?letme. 12 haziran i? ba?? tarihim. Türkiye'den 9-10 haziran gibi uçar?m heralde.
Bende nu yaz West yellowstone da olaca??m![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks