Work and Travel
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: son anda yapılan şerefsizlik...

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart son anda yapýlan þerefsizlik...

arkadaþlar hftaya c.tesi sabah yola çýkýyorum bana bugun gelen bi mail dioki...

HAFTALIK KONAKLAMA UCRETI 37.50 DEN 87.50 YE CIKARMISLAR... YAPILABILCEK BISI WARMI? ELIMDE 37.50 DOLARDAN SOZLESME WAR...

Dear Baris,
    Welcome to the United States! We hope that you made it to your destination safe and sound. As your program sponsor, we would like to inform you that there has been a change in the cost of housing at your employer, AmericInn of Medora. The housing cost per week has changed from $37.50 per week to $87.50 per week.

We apologize that we were unable to inform you of this sooner. We would like to discuss this with you further on the phone. Please call 1-888-268-6245 by Thursday, May 26, and ask to speak to Raquel in the Support department

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

yapacak biþey yok hocam mecbur artýk ama git bi ortamý gör olmadý bi kaç kiþiyle uygun eve geçersiniz
    ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

hocam o zmn bunlar kafalarýna gçre 1 hafta kala seni iþten çýkardýk da diebilir. bnm elimdeki sözleþmenin hiç bi hükmü geçerliliði yokmu?

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

bu ne þerefsizlik ya!

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý calkan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bu ne þerefsizlik ya!

umarým birileri yapacak biþiler söler... yarýn þirkete gidip bildircem çok saçma biþey bu

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

artmýs dusmus sený ýlgýlendýrmez sozlesme var fiyat sabittir egerký sozlesmende degýsýklýklerle ýlgýlý býr madde yoksa

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

vize de sorulan haklarýmýz varya okuduk mu diye. eðer sözleþme de adamlarýn istediði gibi istediði þeyi deðiþtirebileceði bir madde yok ise haklarýmýzý savunmak için o küçük kitapçýk yardýmcý olur mu acaba ?
    2008,2009,2011 wat katýlýmcýsý

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Efsane Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

Yapabileceðin pek bir þey yok dostum. Benim 2 arkadaþýmýn sözleþmelerinde free yazýyordu konaklama ama adamlardan 80 dolar istediler. Onca þirketi sponsoru aramamýza raðmen yaptýklarý tek þey ilk 2 haftayý karþýlamak oldu. Ondan sonra zaten daha ucuz bir ev bulmuþtuk onlara...
    2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
    2010 Work and Travel (Lake George, New York)
    2011 Internship (Germany)
    2012 Internship (???Bratislava)

BannedUser
    Guest

Alýntý barisy Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

HAFTALIK KONAKLAMA UCRETI 37.50 DEN 87.50 YE CIKARMISLAR... YAPILABILCEK BISI WARMI? ELIMDE 37.50 DOLARDAN SOZLESME WAR...

Dear Baris,
    Welcome to the United States! We hope that you made it to your destination safe and sound. As your program sponsor, we would like to inform you that there has been a change in the cost of housing at your employer, AmericInn of Medora. The housing cost per week has changed from $37.50 per week to $87.50 per week.

We apologize that we were unable to inform you of this sooner. We would like to discuss this with you further on the phone. Please call 1-888-268-6245 by Thursday, May 26, and ask to speak to Raquel in the Support department
    Sponsorun CIEE deðil mi ? En kaliteli sponsor tabi ki yapacak hiçbirþey yok. O sözleþme hiçbirþeye yaramaz. Bunu þirketin olan Armada Grandee ile görüþ bakalým ne diyecekler

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    16

bencede pek biþey yapýLmaz.. 87.50$ haftaLýk cok pahaLý deðiL ama 37.50$ cok ucuzmuþ.. Ýnsan kendini 37.5 oLarak aLýstýrýnca +50 daha vermek zor geLir cidden.. ÞirketLe konus bi ama pek biþey yapabiLcekLerini sanmam..

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

saatlik ne kadar alacaksýn
    ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

öncelikle buradaki sözleþmenizi kontrol edin...eðer orada sizden uzun dönem kalýþ için sözleþme isterlerse imzalamayýn(bizden istenmiþti)..böylece 1-2 hafta kalýp sonradan ucuz bir yer bulabilirseniz deðiþtirebilirsiniz...þirketinizle konuþmanýn bir faydasý olurmu bilemem ama bizim türk þirketler siz oraya ayak bastýktan sonra sizi oradakilere havale ediyorlar...þansýnýzý deneyin...ama bu son anda yapýlan sürprizlere/þerefsizliklere ne yazýkki engel olunamýyor...

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

arkadaþlar finallerden dolayý bi süre bakamadým þimdi finaller bitti c.tesi sabah uçuyorum. )

MIKROKLIMA ... ciee we armada grandee... ewet doru ama armada grandee nin ...... ( anladýnýz siz) ilk önce biz ciee ile baðlantý kurduk fln ama biþi deðiþceni sanmýyoruz fln dediler ( eminim bi baðlantý kurmadýlar sadece beni oyalamak o sýrada ben kendim amerikada supervisor la baðlantý kurdum fln deyince bizim yapacagýmýz biþi ypl herþey sana kalmýþ dediler

CIMBOMLUu kardeþim haftalýk 50 dolar 3.5 ayda 700 dolar kayýp 795 dolara toshiba almak gbi bi planým war 1 laptop parasýný wermek acayip koyardý (

MATADOR ... hocam saatlik 8 dolar otelde we tip war ( umarým birileri kapmaz (öle diolar)) ama hftalýk 30 saat fln werio o kötü yaný

SON OLARAK DA AMERÝKADAN OTELDEN BENLE BAÐLANTI KURAN BÝ BAYAN WARDI SUPERVISOR YA DA DIREK PATRON ( CUNKU KUCUK BI OTEL) ONA DURUMU ANLATTIM O DA SENDEN 37.50 DOLARDAN FAZLA ALAMAYIZ SOZLESMEN OLE DEDI ... BEN GARANTI OLSUN DIE BI DAHA SORDUM 1-2 GUN SORA YINE AYNISINI DEDI.. ) ODA ARKADASIM BULGAR BI COCUKLA TANISTIM ONA SORDUM SEN KAÇA KALIOSUN FLN 37.50 DEDI ... ARTIK BUNDAN SORASINI GIDINCE GORUCEZ...

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Bu sponsor sirketler ciee olsun Armada Grandee olsun bizim uzerimizden para yapiyorlar. Sonra bir sorun oluncada ilgileniyomus gibi yapip ilgilenmiyolar bile aynen senin olayinda oldugu gibi. Calisacagin otel kucuk ve kalacak yerde sana bide oda arkadasi veriyorlarsa haftalik 37 dollardan fazla verme cunku buyuk ihtimal pek saglam bir yer degil zaten. Sana yazan CIEE bi mail at sor bakalim, nerden cikmis bu 80 kusur ben otelin yoneticisi ile gorustum oyle bisey yok dedi bana diye..bakalim onlar nasil kivircak

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý Hasan21 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bu sponsor sirketler ciee olsun Armada Grandee olsun bizim uzerimizden para yapiyorlar. Sonra bir sorun oluncada ilgileniyomus gibi yapip ilgilenmiyolar bile aynen senin olayinda oldugu gibi. Calisacagin otel kucuk ve kalacak yerde sana bide oda arkadasi veriyorlarsa haftalik 37 dollardan fazla verme cunku buyuk ihtimal pek saglam bir yer degil zaten. Sana yazan CIEE bi mail at sor bakalim, nerden cikmis bu 80 kusur ben otelin yoneticisi ile gorustum oyle bisey yok dedi bana diye..bakalim onlar nasil kivircak

amerikadaki bayan bana dediki kýþlýk kalma ücreti 37.50 dolar yazýn fiyatlar deðiþiyor ama senin sözleþmen war sözleþmeyi uygulamak zorundayýz fln dedi... sponsor son 1 hafta kaldý yha bilsinde gitsin gibisinden bi de iþ yerim üçkagýtçý- uyanýk çýkarsa sponsor biz uyardýk gibisinden mail atýoo... (si*erim böle iþi paran olcak ciee rakip olcan saðlam para kaldýrýolar amk )

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

si*erim böle iþi paran olcak ciee rakip olcan saðlam para kaldýrýolar amk
    oh yeah!

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý barisy Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

Dear Baris,

kardeþ kötü olmuþ daha deplasmana gitmeden gol yemiþsin.yapcak biþe yok baþa gelen çekilir.dualarýmýz seninle.YETMÝÞ MÝLYON TEK YÜREK

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

arkadaþýmýz sonunda patlamýþ burdan da anlýyoruz ki program sponsoru veya türkiyedeki firmalar bi bok yiyemiyor. En iyisi iþlerimizi iþ veren ile baðlamak

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)