arkadaþlar finallerden dolayý bi süre bakamadým þimdi finaller bitti c.tesi sabah uçuyorum. )

MIKROKLIMA ... ciee we armada grandee... ewet doru ama armada grandee nin ...... ( anladýnýz siz) ilk önce biz ciee ile baðlantý kurduk fln ama biþi deðiþceni sanmýyoruz fln dediler ( eminim bi baðlantý kurmadýlar sadece beni oyalamak o sýrada ben kendim amerikada supervisor la baðlantý kurdum fln deyince bizim yapacagýmýz biþi ypl herþey sana kalmýþ dediler

CIMBOMLUu kardeþim haftalýk 50 dolar 3.5 ayda 700 dolar kayýp 795 dolara toshiba almak gbi bi planým war 1 laptop parasýný wermek acayip koyardý (

MATADOR ... hocam saatlik 8 dolar otelde we tip war ( umarým birileri kapmaz (öle diolar)) ama hftalýk 30 saat fln werio o kötü yaný

SON OLARAK DA AMERÝKADAN OTELDEN BENLE BAÐLANTI KURAN BÝ BAYAN WARDI SUPERVISOR YA DA DIREK PATRON ( CUNKU KUCUK BI OTEL) ONA DURUMU ANLATTIM O DA SENDEN 37.50 DOLARDAN FAZLA ALAMAYIZ SOZLESMEN OLE DEDI ... BEN GARANTI OLSUN DIE BI DAHA SORDUM 1-2 GUN SORA YINE AYNISINI DEDI.. ) ODA ARKADASIM BULGAR BI COCUKLA TANISTIM ONA SORDUM SEN KAÇA KALIOSUN FLN 37.50 DEDI ... ARTIK BUNDAN SORASINI GIDINCE GORUCEZ...