arkadaþlar finallerden dolayý bi süre bakamadým þimdi finaller bitti c.tesi sabah uçuyorum.)
MIKROKLIMA ... ciee we armada grandee... ewet doru ama armada grandee nin ...... ( anladýnýz siz) ilk önce biz ciee ile baðlantý kurduk fln ama biþi deðiþceni sanmýyoruz fln dediler ( eminim bi baðlantý kurmadýlar sadece beni oyalamako sýrada ben kendim amerikada supervisor la baðlantý kurdum fln deyince bizim yapacagýmýz biþi ypl herþey sana kalmýþ dediler
![]()
CIMBOMLUu kardeþim haftalýk 50 dolar 3.5 ayda 700 dolar kayýp 795 dolara toshiba almak gbi bi planým war 1 laptop parasýný wermek acayip koyardý(
MATADOR ... hocam saatlik 8 dolar otelde we tip war( umarým birileri kapmaz (öle diolar)) ama hftalýk 30 saat fln werio o kötü yaný
SON OLARAK DA AMERÝKADAN OTELDEN BENLE BAÐLANTI KURAN BÝ BAYAN WARDI SUPERVISOR YA DA DIREK PATRON ( CUNKU KUCUK BI OTEL) ONA DURUMU ANLATTIM O DA SENDEN 37.50 DOLARDAN FAZLA ALAMAYIZ SOZLESMEN OLE DEDI ... BEN GARANTI OLSUN DIE BI DAHA SORDUM 1-2 GUN SORA YINE AYNISINI DEDI..) ODA ARKADASIM BULGAR BI COCUKLA TANISTIM ONA SORDUM SEN KAÇA KALIOSUN FLN 37.50 DEDI ... ARTIK BUNDAN SORASINI GIDINCE GORUCEZ...

)
o sýrada ben kendim amerikada supervisor la baðlantý kurdum fln deyince bizim yapacagýmýz biþi ypl herþey sana kalmýþ dediler
( umarým birileri kapmaz (öle diolar)) ama hftalýk 30 saat fln werio o kötü yaný
Alýntý
Bookmarks